ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 co tam słychać ? zasypało Was ? jestem bez gg i czuje sie jak bez ręki ......... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć Gosia :) jak tam? sysko dobrze ?:) Quote
Teklunia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Przedstawiam Wam Gosię :-) ojejku! druga łaciatka :lol: :multi: Czesc Gosiu :) Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witam:D sunia jest bosssska:D Aza też oczywiście:loveu: Quote
sisay Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witamy pieknie :p A u nas spadl SNIEEEEEEEG !!! :multi::multi::multi: Ale sie psiejstwa uciesza jak wyjda na dwor :loveu: Powiedzialam Gagusi jak ciocia Gonia sobie radzi w szkole i chyba byla dumna! Powiedziala ze taka superowa ciocia to musi madra byc! :razz: I jeszcze powiedziala ze sie wcale o marmurkowa sunie nie martwi, bo jak ciotka Gonia sie wziela do roboty, to tylko patrzec jak sunia smignie do fantastycznego domku ! :eviltong: Quote
ewatr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Córcia:loveu: ile sie można uczyć ? jakie plany co do schroniskowej soboty ?;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 ewatr napisał(a):co tam słychać ? zasypało Was ? jestem bez gg i czuje sie jak bez ręki ......... A gdzie tam zasypało. Jak zaczęło padać to ja glebnęłam nad zadaniem domowym, a potem dla sportu o 22:00 odśniezałam burk z Azulastą, wiec jak mogło zasypac. :diabloti: A co do gg... Mi się nawet nie chce na nie wlazić, bo po co... _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć Gosia jak tam? sysko dobrze ?:) Ech... Chyba nie :-( Teklunia napisał(a):ojejku! druga łaciatka :lol: Czesc Gosiu Hej! :multi: A jaka piękna! Gonia chce Gosię do domku! :placz: :loveu: Paulina_mickey napisał(a):Witam:D sunia jest bosssska:D Aza też oczywiście:loveu: Hej! Dziękuję! :cool3: ma-ja napisał(a):Witamy pieknie A u nas spadl SNIEEEEEEEG !!! :multi: Ale sie psiejstwa uciesza jak wyjda na dwor :loveu: Powiedzialam Gagusi jak ciocia Gonia sobie radzi w szkole i chyba byla dumna! Powiedziala ze taka superowa ciocia to musi madra byc! :razz: I jeszcze powiedziala ze sie wcale o marmurkowa sunie nie martwi, bo jak ciotka Gonia sie wziela do roboty, to tylko patrzec jak sunia smignie do fantastycznego domku ! :eviltong: Gagulka moja cudna :loveu: Musze do niej pojechać i poczęstować jej ulubionymi herbatniczkami :loveu: Żarłoczek moj kochany. A Gonia w szkole radzi sobie całkiem nieźle... Średnia 4.5 skromnie powiem. :evil_lol: Buziaczki dla mojej dziecinki i Społki :p Imbir1 napisał(a):dzieńdoberek w teń śnieżny dzionek:p Heeeej! :evil_lol: A nasz śniej jest paskudny, bo się poroztapiał we wtorek, a dziś taki "chrupek" zlodowaciały jest. :shake: Paulina_mickey napisał(a):Witaaaaaamy:D Paulinka :multi: A Ty nas tak stale odwiedzasz, a my Cie jeszcze nie odwiedziliśmy. :shake: ewatr napisał(a):Córcia:loveu: ile sie można uczyć ? jakie plany co do schroniskowej soboty ? A gdziez ja się ucze, Mamo. :eviltong: Ja sie zastanawiam jak wybrać się do Arniego, jaki on biedny wczoraj był ojejku, bo gonia nie jechała. :placz: Mordzia moja kochana :loveu: W sobote odpadam chyba... Mogłabym, ale na dwie godziny gora, a jak ja wroce do domu. Rower sprawy, ale w zimie to nie bardzo chce znowu zlecieć z niego i walnąc w mur. :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Kroopki :loveu: I... Pożeracz łapek :evil_lol: Pojadłem :p Idem :p Ed zawsze coś chciał od mleczka, choć nigdy go nie pije. Okazuje sie, ze Ed chce byc mleczkiem! Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć Gosiu :( Pewnie jesteś na mnie zła, ale wierz lub nie - nie odpisałam bo skończyla mi sie kasa na koncie :shake: Wybaczysz?? :( Zjemcia super :) Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Hmm... Z zewnątrz to inaczej wygląda :evil_lol: Mina wielkiego opdkrywcy Oj, zapomnialem umyć "butków" przed wejściem :p Nie pytajcie mnie co jest czym :evil_lol: Gdzie jest gonia? A tutaj jest! (śliiicznneee wieeelkiem łocyska! :loveu:) Pytanie, co chce zrobić Ed? Zniszczyć folię :p Sekundke, układam się :evil_lol: No więc hmm... Ja tu pilnuję! :p Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Więcej fotek wrzuce wieczorkiem. ;-) Czeka mnie jeszcze zadanie z anglika, ale najpierw... Spotkanko do bierzmowania hmm... :evil_lol: Pa! Quote
psiulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Edek jest śmieszny w samym sobie :loveu: :loveu: Jak ja Go lubię, chociaż ogólnie za kotami nie przepadam, to Edzia jakoś lubię :cool3: A kiedy nowe fotki Azulastej?? PS. U mnie też średnia 4,5 :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć Gosiu :( Pewnie jesteś na mnie zła, ale wierz lub nie - nie odpisałam bo skończyla mi sie kasa na koncie :shake: Wybaczysz?? :( Zjemcia super :) Mowi się trudno. :niewiem: psiulka napisał(a):Edek jest śmieszny w samym sobie :loveu: :loveu: Jak ja Go lubię, chociaż ogólnie za kotami nie przepadam, to Edzia jakoś lubię :cool3: A kiedy nowe fotki Azulastej?? PS. U mnie też średnia 4,5 :eviltong: Najlepsze w Edwardzie jest to, ze on jest bardzo rzadko fajny, jak się "nakręci". Normalnie to siedzi i np. wchodze do domu to nie da się pogłaskac robi uniki przed ręką, bo jemu nie pasuje. Bardzo rzadko zdarza sie zeby sam przyszedl i np. wskoczyl na kolana, a murczenie to tylko jak zobaczy swoje zarcie i to też wymuszone ja cholera. Niewdziecznik. :eviltong: Aa, odgapila średnią, wiedziałam! :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mowi się trudno. :niewiem: :placz::placz::placz::placz: Quote
psiulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mowi się trudno. :niewiem: Najlepsze w Edwardzie jest to, ze on jest bardzo rzadko fajny, jak się "nakręci". Normalnie to siedzi i np. wchodze do domu to nie da się pogłaskac robi uniki przed ręką, bo jemu nie pasuje. Bardzo rzadko zdarza sie zeby sam przyszedl i np. wskoczyl na kolana, a murczenie to tylko jak zobaczy swoje zarcie i to też wymuszone ja cholera. Niewdziecznik. :eviltong: Aa, odgapila średnią, wiedziałam! :eviltong: Edek to jest oryginał :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::placz::placz::placz::placz: O co chodzi? :-( psiulka napisał(a):Edek to jest oryginał :cool3: Tak :shake: I wlasnie dlatego sąsiadowi podkradam koty, ktore mrucza jak im sie zrobi tylko "kici kici" :evil_lol: I efektem tego jest, ze Czekoladek ma tak duuuuuzo tłuszczyku na brzuszku. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześc Gosia :) jal leci... mam nadzieje że wszystko w porządku, ostatnio napisałas mi ze nie ... a teraz? Bo u mnie nie za bardzo (szczegóły w galerii) i na dodatek straż miejsa zabrała mojego Zbycha :(:(:(:(:(( Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Oj Edytko, znasz moje życzie. Zawsze wszystko się pieprzy, a jak... :( Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A gdziez ja się ucze, Mamo. :eviltong: Ja sie zastanawiam jak wybrać się do Arniego, jaki on biedny wczoraj był ojejku, bo gonia nie jechała. :placz: Mordzia moja kochana :loveu: W sobote odpadam chyba... Mogłabym, ale na dwie godziny gora, a jak ja wroce do domu. Rower sprawy, ale w zimie to nie bardzo chce znowu zlecieć z niego i walnąc w mur. :eviltong: fakt Armaniego zbiłaś z rytmu totalnie :evil_lol: całą drogę do schroniska minę miał nietęga :shake: a co powiesz na 3 godzinki :eviltong: 11-14 i Cię odwiozę - ponegocjuj troche w domu może sie uda ? acha i mam wydrukowane te plakaty Gagatki tylko nie wiem czy Mati do Ciebie się odzywała w tej sprawie ? Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Czyżby Arni tęsknił za gonią? Łiii :multi: Lepiej zostane w domu, bo mama na mnie fochnie i nie puśći mnie do schroniska przed wystawą. ^^ A zresztą jeszcze Szanowny TŻ tez by się fochnął i co by było? Totalny FOCH ^^ Matylda do mnie dzwoniła i mysle tak w przyszlym tygodniu poszlajać się po miescie i porozwieszać ogłoszenia. Matylda mowila, ze mogą byc czarno biale ogloszenia, wiec mi bedzie lepiej drukowac na laserówce - tak hurtowo. ;-) Przejdę się po lecznicach (jak nie zamarznę), moze do jakiś sklepóz zoologicznych. Ale najlepiej byłoby porozwieszać ogłoszenia w okolicy Ciepłowinczej chyba. Zobaczę jak w przyszłym tygodniu będzie. W gre wchodzi poniedziałek lub wtorek, bo w środe musze się uczyć do kartkówek na czwartek, w czwartek mam spotkanie do bierzmowania, a piek to ja śpię. :p Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześc Gosia :) jal leci... mam nadzieje że wszystko w porządku, ostatnio napisałas mi ze nie ... a teraz? Bo u mnie nie za bardzo (szczegóły w galerii) i na dodatek straż miejsa zabrała mojego Zbycha :(:(:(:(:(( jakiego Zbycha?:cool3: Quote
Recommended Posts