Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy pieknie :p

A u nas spadl SNIEEEEEEEG !!! :multi::multi::multi:
Ale sie psiejstwa uciesza jak wyjda na dwor :loveu:

Powiedzialam Gagusi jak ciocia Gonia sobie radzi w szkole i chyba byla dumna! Powiedziala ze taka superowa ciocia to musi madra byc! :razz:

I jeszcze powiedziala ze sie wcale o marmurkowa sunie nie martwi, bo jak ciotka Gonia sie wziela do roboty, to tylko patrzec jak sunia smignie do fantastycznego domku ! :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
co tam słychać ?
zasypało Was ? jestem bez gg i czuje sie jak bez ręki .........

A gdzie tam zasypało. Jak zaczęło padać to ja glebnęłam nad zadaniem domowym, a potem dla sportu o 22:00 odśniezałam burk z Azulastą, wiec jak mogło zasypac. :diabloti: A co do gg... Mi się nawet nie chce na nie wlazić, bo po co...

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Cześć Gosia
jak tam? sysko dobrze ?:)

Ech... Chyba nie :-(

Teklunia napisał(a):
ojejku! druga łaciatka :lol:

Czesc Gosiu

Hej! :multi:
A jaka piękna! Gonia chce Gosię do domku! :placz: :loveu:

Paulina_mickey napisał(a):
Witam:D
sunia jest bosssska:D
Aza też oczywiście:loveu:

Hej!
Dziękuję! :cool3:

ma-ja napisał(a):
Witamy pieknie

A u nas spadl SNIEEEEEEEG !!! :multi:
Ale sie psiejstwa uciesza jak wyjda na dwor :loveu:

Powiedzialam Gagusi jak ciocia Gonia sobie radzi w szkole i chyba byla dumna! Powiedziala ze taka superowa ciocia to musi madra byc! :razz:

I jeszcze powiedziala ze sie wcale o marmurkowa sunie nie martwi, bo jak ciotka Gonia sie wziela do roboty, to tylko patrzec jak sunia smignie do fantastycznego domku ! :eviltong:

Gagulka moja cudna :loveu: Musze do niej pojechać i poczęstować jej ulubionymi herbatniczkami :loveu: Żarłoczek moj kochany.
A Gonia w szkole radzi sobie całkiem nieźle... Średnia 4.5 skromnie powiem. :evil_lol: Buziaczki dla mojej dziecinki i Społki :p

Imbir1 napisał(a):
dzieńdoberek w teń śnieżny dzionek:p

Heeeej! :evil_lol:
A nasz śniej jest paskudny, bo się poroztapiał we wtorek, a dziś taki "chrupek" zlodowaciały jest. :shake:

Paulina_mickey napisał(a):
Witaaaaaamy:D

Paulinka :multi: A Ty nas tak stale odwiedzasz, a my Cie jeszcze nie odwiedziliśmy. :shake:

ewatr napisał(a):
Córcia:loveu: ile sie można uczyć ?

jakie plany co do schroniskowej soboty ?

A gdziez ja się ucze, Mamo. :eviltong: Ja sie zastanawiam jak wybrać się do Arniego, jaki on biedny wczoraj był ojejku, bo gonia nie jechała. :placz: Mordzia moja kochana :loveu:
W sobote odpadam chyba... Mogłabym, ale na dwie godziny gora, a jak ja wroce do domu. Rower sprawy, ale w zimie to nie bardzo chce znowu zlecieć z niego i walnąc w mur. :eviltong:

Posted

Hmm... Z zewnątrz to inaczej wygląda :evil_lol: Mina wielkiego opdkrywcy

Oj, zapomnialem umyć "butków" przed wejściem :p

Nie pytajcie mnie co jest czym :evil_lol:

Gdzie jest gonia?

A tutaj jest! (śliiicznneee wieeelkiem łocyska! :loveu:)

Pytanie, co chce zrobić Ed?

Zniszczyć folię :p

Sekundke, układam się :evil_lol:

No więc hmm... Ja tu pilnuję! :p

Posted

Edek jest śmieszny w samym sobie :loveu: :loveu: Jak ja Go lubię, chociaż ogólnie za kotami nie przepadam, to Edzia jakoś lubię :cool3: A kiedy nowe fotki Azulastej??

PS. U mnie też średnia 4,5 :eviltong:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cześć Gosiu :(
Pewnie jesteś na mnie zła, ale wierz lub nie - nie odpisałam bo skończyla mi sie kasa na koncie :shake: Wybaczysz?? :(
Zjemcia super :)

Mowi się trudno. :niewiem:

psiulka napisał(a):
Edek jest śmieszny w samym sobie :loveu: :loveu: Jak ja Go lubię, chociaż ogólnie za kotami nie przepadam, to Edzia jakoś lubię :cool3: A kiedy nowe fotki Azulastej??

PS. U mnie też średnia 4,5 :eviltong:

Najlepsze w Edwardzie jest to, ze on jest bardzo rzadko fajny, jak się "nakręci". Normalnie to siedzi i np. wchodze do domu to nie da się pogłaskac robi uniki przed ręką, bo jemu nie pasuje. Bardzo rzadko zdarza sie zeby sam przyszedl i np. wskoczyl na kolana, a murczenie to tylko jak zobaczy swoje zarcie i to też wymuszone ja cholera. Niewdziecznik. :eviltong:
Aa, odgapila średnią, wiedziałam! :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mowi się trudno. :niewiem:

Najlepsze w Edwardzie jest to, ze on jest bardzo rzadko fajny, jak się "nakręci". Normalnie to siedzi i np. wchodze do domu to nie da się pogłaskac robi uniki przed ręką, bo jemu nie pasuje. Bardzo rzadko zdarza sie zeby sam przyszedl i np. wskoczyl na kolana, a murczenie to tylko jak zobaczy swoje zarcie i to też wymuszone ja cholera. Niewdziecznik. :eviltong:
Aa, odgapila średnią, wiedziałam! :eviltong:

Edek to jest oryginał :cool3:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
:placz::placz::placz::placz:

O co chodzi? :-(

psiulka napisał(a):
Edek to jest oryginał :cool3:

Tak :shake: I wlasnie dlatego sąsiadowi podkradam koty, ktore mrucza jak im sie zrobi tylko "kici kici" :evil_lol: I efektem tego jest, ze Czekoladek ma tak duuuuuzo tłuszczyku na brzuszku. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześc Gosia :) jal leci... mam nadzieje że wszystko w porządku, ostatnio napisałas mi ze nie ... a teraz?
Bo u mnie nie za bardzo (szczegóły w galerii) i na dodatek straż miejsa zabrała mojego Zbycha :(:(:(:(:((

Posted

A gdziez ja się ucze, Mamo. :eviltong: Ja sie zastanawiam jak wybrać się do Arniego, jaki on biedny wczoraj był ojejku, bo gonia nie jechała. :placz: Mordzia moja kochana :loveu:
W sobote odpadam chyba... Mogłabym, ale na dwie godziny gora, a jak ja wroce do domu. Rower sprawy, ale w zimie to nie bardzo chce znowu zlecieć z niego i walnąc w mur. :eviltong:

fakt Armaniego zbiłaś z rytmu totalnie :evil_lol:
całą drogę do schroniska minę miał nietęga :shake:

a co powiesz na 3 godzinki :eviltong: 11-14 i Cię odwiozę - ponegocjuj troche w domu może sie uda ?
acha i mam wydrukowane te plakaty Gagatki tylko nie wiem czy Mati do Ciebie się odzywała w tej sprawie ?

Posted

Czyżby Arni tęsknił za gonią? Łiii :multi:
Lepiej zostane w domu, bo mama na mnie fochnie i nie puśći mnie do schroniska przed wystawą. ^^ A zresztą jeszcze Szanowny TŻ tez by się fochnął i co by było? Totalny FOCH ^^
Matylda do mnie dzwoniła i mysle tak w przyszlym tygodniu poszlajać się po miescie i porozwieszać ogłoszenia. Matylda mowila, ze mogą byc czarno biale ogloszenia, wiec mi bedzie lepiej drukowac na laserówce - tak hurtowo. ;-) Przejdę się po lecznicach (jak nie zamarznę), moze do jakiś sklepóz zoologicznych. Ale najlepiej byłoby porozwieszać ogłoszenia w okolicy Ciepłowinczej chyba. Zobaczę jak w przyszłym tygodniu będzie. W gre wchodzi poniedziałek lub wtorek, bo w środe musze się uczyć do kartkówek na czwartek, w czwartek mam spotkanie do bierzmowania, a piek to ja śpię. :p

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Cześc Gosia :) jal leci... mam nadzieje że wszystko w porządku, ostatnio napisałas mi ze nie ... a teraz?
Bo u mnie nie za bardzo (szczegóły w galerii) i na dodatek straż miejsa zabrała mojego Zbycha :(:(:(:(:((

jakiego Zbycha?:cool3: