g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):za późno :D zapisałam sobie na kompa .... :D No i po co Ci to dziecko? :mad: :evil_lol: Bo mojego Męża wyślę, zeby załatwił sprawę. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p Ona tylko by zabijała. :shake: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Znam sie! I za moją fotkę ja powinnam dostać fotkę mego męża! :evil_lol: Nie. Bo jak mąż się ujawni to Gonia zrezygnuje :placz::placz: Udanej randki z historią :cool3: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Goniu zostan!!:multi: Na historie przyjdzie jeszcze pora. Teraz sie zrelaksuj i posiedz chwilke z nami:p Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No i po co Ci to dziecko? :mad: :evil_lol: Bo mojego Męża wyślę, zeby załatwił sprawę. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p Ona tylko by zabijała. :shake: :evil_lol:Edytko ja dla mojej Goni zrobie wszystko :mad: Ale zabić.. ?? :PROXY5: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie. Bo jak mąż się ujawni to Gonia zrezygnuje :placz::placz: Udanej randki z historią :cool3: Ja jestem stała w uczuciach :eviltong: :eviltong: Za kogo Ty mnie masz! :placz: A nie czujesz się zdradzona z podręcznikiem do historii? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Goniu zostan!!:multi: Na historie przyjdzie jeszcze pora. Teraz sie zrelaksuj i posiedz chwilke z nami:p Bardzo dobrze powiedziane :multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja jestem stała w uczuciach :eviltong: :eviltong: Za kogo Ty mnie masz! :placz: A nie czujesz się zdradzona z podręcznikiem do historii? :evil_lol: Podręcznikowi do historii pozwalam :evil_lol::evil_lol: P.S. Później postaram się zmusić męża by się ujawnił :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Goniu zostan!!:multi: Na historie przyjdzie jeszcze pora. Teraz sie zrelaksuj i posiedz chwilke z nami:p A ja musze jutro zaliczyć na piatke historię, a jeszcze pozniej Kononowicza w Super Wizjerze zobaczyc. :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Edytko ja dla mojej Goni zrobie wszystko :mad: Ale zabić.. ?? :PROXY5: Hahah, dobrze, ze sie zastanawiasz :evil_lol: Nie, no Edytke oszczędzimy... Jej kompa zabieramy. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Bardzo dobrze powiedziane :multi::multi: A jak!:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Podręcznikowi do historii pozwalam :evil_lol::evil_lol: Mężu, ale Ty jestes wyrozumiały. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A ja musze jutro zaliczyć na piatke historię Ty tam jestes zdolniacha i zaliczysz na 5+;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Wszyscy mnie zatrzymują... A kto jutro satnie za mnie przy nauczycielu? :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ty tam jestes zdolniacha i zaliczysz na 5+;) Wystarczy piątka heheh :D Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Wszyscy mnie zatrzymują... A kto jutro satnie za mnie przy nauczycielu? :placz: Będziemy trzymać kciuki :cool3: Nie wystarczy?? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Będziemy trzymać kciuki :cool3: Nie wystarczy?? :evil_lol: Ja myslalam, ze kciuki to standart i bezwzględu na wszystko bedziecie trzymac! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gosiu, mąż się ujawnił... :oops: Ale obiecaj że mimo to sie ze mną pobierzesz :lol: :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gosiu, mąż się ujawnił... :oops: Ale obiecaj że mimo to sie ze mną pobierzesz :lol: :oops: Mężu, ja nie z tych, co oceniają po "opakowaniu", wiec mnie nie denerwuj :angryy: I tak chce ślubu, dawaj termin. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc Kochani, jutro zaliczam historie (kciuki od 11:40 do 12:25), nie wiem z jakim skutkiem, bo został mi jeden temat do przerobioenia, ale zobaczymy. :-) Do jutra. :p Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Moja żoncia :loveu: Wybór daty pozostawiam Tobie :buzi: Kciuki bedę trzymac :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Moja żoncia :loveu: Wybór daty pozostawiam Tobie :buzi: Kciuki bedę trzymac :kciuki: O nie, wybór daty niech będzie wspolny. Zaproponuj coś, póżniej ja coś i jakoś dojdziemy do wspolnej daty. :evil_lol: :evil_lol: Wlasnie, czy Ty masz na wystawę jakiś czas limitowany? Czy ktoś Cię przywozi i potem odbiera z Rzeszowa? Może byś choć na chwilke Azulkową poznała... :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):O nie, wybór daty niech będzie wspolny. Zaproponuj coś, póżniej ja coś i jakoś dojdziemy do wspolnej daty. :evil_lol: :evil_lol: Wlasnie, czy Ty masz na wystawę jakiś czas limitowany? Czy ktoś Cię przywozi i potem odbiera z Rzeszowa? Może byś choć na chwilke Azulkową poznała... :cool3: Ojacie Azulasta poznać - moje marzenie :sweetCyb: Pogadam jeszcze z rodziacami i dam znać ;) Dobranoc :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 O ja... To byłby dopiero zaszczyt jakby Azulkowa miala wizyte Mężulka :multi: :multi: :multi: Fakt, ze ja bede pewnie na hali od 8/9 (jeszcze przed) i później do ok. 15:00 (ostatnio do tej mozna było coś wysepić od ludzi) nie jest taki straszny, potem jakoś byśmy pojechały do mnie -> łapały transport jakis albo autobusik. Ja wszystko zaplanuję w razie czego. :multi: Branocka :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Hej Paskudki :cool3: Dzisiaj się okazało, ze z testu humanistycznego mialam 42 na 50 punktów. Łii ja taki wynik poproszę na końcowy egzamin. :multi: :multi: Część ocenek mam wsytawionych. Historię zdaję w piątek, jak wykuję na blaszkę :evil_lol: Z Azulkową jedziemy dzisiaj do weta. Wrócilam ze szkoly, ugotowałam Łaciatej obidaek, wróciłyśmy teraz ze spacerku z osiedla, teraz czeka ją kąpiel i na 18 do wetki. :cool3: Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Gosiu gratuluje takiego wyniku:multi: Probne egzaminy zawsze sa trudniejsze, bo maja pokazac czego jeszcze sie nie umie. Koncowy napiszesz spokojnie na 45 i wiecej:p Gorzej z matma, ale trzeba miec szczescie. Buziaki dla Azulki:loveu: Quote
Recommended Posts