Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
za późno :D zapisałam sobie na kompa .... :D

No i po co Ci to dziecko? :mad: :evil_lol: Bo mojego Męża wyślę, zeby załatwił sprawę. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p Ona tylko by zabijała. :shake: :evil_lol:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Znam sie! I za moją fotkę ja powinnam dostać fotkę mego męża! :evil_lol:
Nie. Bo jak mąż się ujawni to Gonia zrezygnuje :placz::placz:

Udanej randki z historią :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No i po co Ci to dziecko? :mad: :evil_lol: Bo mojego Męża wyślę, zeby załatwił sprawę. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p Ona tylko by zabijała. :shake: :evil_lol:
Edytko ja dla mojej Goni zrobie wszystko :mad:
Ale zabić.. ?? :PROXY5:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nie. Bo jak mąż się ujawni to Gonia zrezygnuje :placz::placz:

Udanej randki z historią :cool3:

Ja jestem stała w uczuciach :eviltong: :eviltong: Za kogo Ty mnie masz! :placz:
A nie czujesz się zdradzona z podręcznikiem do historii? :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja jestem stała w uczuciach :eviltong: :eviltong: Za kogo Ty mnie masz! :placz:
A nie czujesz się zdradzona z podręcznikiem do historii? :evil_lol:

Podręcznikowi do historii pozwalam :evil_lol::evil_lol:

P.S. Później postaram się zmusić męża by się ujawnił :lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Goniu zostan!!:multi:
Na historie przyjdzie jeszcze pora. Teraz sie zrelaksuj i posiedz chwilke z nami:p

A ja musze jutro zaliczyć na piatke historię, a jeszcze pozniej Kononowicza w Super Wizjerze zobaczyc. :diabloti:

Edytko ja dla mojej Goni zrobie wszystko :mad:
Ale zabić.. ?? :PROXY5:

Hahah, dobrze, ze sie zastanawiasz :evil_lol: Nie, no Edytke oszczędzimy... Jej kompa zabieramy. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Będziemy trzymać kciuki :cool3: Nie wystarczy?? :evil_lol:

Ja myslalam, ze kciuki to standart i bezwzględu na wszystko bedziecie trzymac! :evil_lol:

Posted

Gosiu, mąż się ujawnił... :oops: Ale obiecaj że mimo to sie ze mną pobierzesz :lol: :oops:

Mężu, ja nie z tych, co oceniają po "opakowaniu", wiec mnie nie denerwuj :angryy: I tak chce ślubu, dawaj termin. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dobranoc Kochani, jutro zaliczam historie (kciuki od 11:40 do 12:25), nie wiem z jakim skutkiem, bo został mi jeden temat do przerobioenia, ale zobaczymy. :-) Do jutra. :p

Posted

Moja żoncia :loveu: Wybór daty pozostawiam Tobie :buzi:

Kciuki bedę trzymac :kciuki:

O nie, wybór daty niech będzie wspolny. Zaproponuj coś, póżniej ja coś i jakoś dojdziemy do wspolnej daty. :evil_lol: :evil_lol:
Wlasnie, czy Ty masz na wystawę jakiś czas limitowany? Czy ktoś Cię przywozi i potem odbiera z Rzeszowa? Może byś choć na chwilke Azulkową poznała... :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
O nie, wybór daty niech będzie wspolny. Zaproponuj coś, póżniej ja coś i jakoś dojdziemy do wspolnej daty. :evil_lol: :evil_lol:
Wlasnie, czy Ty masz na wystawę jakiś czas limitowany? Czy ktoś Cię przywozi i potem odbiera z Rzeszowa? Może byś choć na chwilke Azulkową poznała... :cool3:

Ojacie Azulasta poznać - moje marzenie :sweetCyb:
Pogadam jeszcze z rodziacami i dam znać ;)

Dobranoc :buzi:

Posted

O ja... To byłby dopiero zaszczyt jakby Azulkowa miala wizyte Mężulka :multi: :multi: :multi: Fakt, ze ja bede pewnie na hali od 8/9 (jeszcze przed) i później do ok. 15:00 (ostatnio do tej mozna było coś wysepić od ludzi) nie jest taki straszny, potem jakoś byśmy pojechały do mnie -> łapały transport jakis albo autobusik. Ja wszystko zaplanuję w razie czego. :multi:
Branocka :buzi:

Posted

Hej Paskudki :cool3:
Dzisiaj się okazało, ze z testu humanistycznego mialam 42 na 50 punktów. Łii ja taki wynik poproszę na końcowy egzamin. :multi: :multi:
Część ocenek mam wsytawionych. Historię zdaję w piątek, jak wykuję na blaszkę :evil_lol:
Z Azulkową jedziemy dzisiaj do weta. Wrócilam ze szkoly, ugotowałam Łaciatej obidaek, wróciłyśmy teraz ze spacerku z osiedla, teraz czeka ją kąpiel i na 18 do wetki. :cool3:

Posted

Gosiu gratuluje takiego wyniku:multi: Probne egzaminy zawsze sa trudniejsze, bo maja pokazac czego jeszcze sie nie umie. Koncowy napiszesz spokojnie na 45 i wiecej:p Gorzej z matma, ale trzeba miec szczescie.

Buziaki dla Azulki:loveu: