g_o_n_i_a Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Madziu, to tak jak my - od 12 lutego ;-) Quote
madziasto4 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Co? :hmmmm: Wydawało mi się, że pisałaś, że masz od 14 stycznia :hmmmm: :question: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):SYlwia, oj czytałam o Czabku :( Nie smutaj, na pewno znajdziesz jakieś rozwiązanie... :calus:Chciałabym Gosiu znaleźć, ale szukam i szukam ale gdzieś mi sie draństwo ukryło :shake: Dziękuję :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Edytko moja :buzi: bardzo się cieszę, ze lubisz ze mna gadać. :buzi: No i pamietalas o mnie i sms'ka mi wyslalas. Przepraszam, ze nie odpisalam Ci na ostatniego, ale juz kaska mi się skonczyla. :( Czeeeść :multi: Ależ ja Gosiaczku uwielbiam z Tobą gadać :p Ferje pewnie mamy tak samo bo to samo województwo :) To bedziemy razem siedzieć :):) A co tam u mojej piekności słychać :) "Edziulek władca wody minerlanej " i "Azulka władczyni koszyka" hahaha to mnie rozbroiło :lol::lol::lol: A ja własnie siedze nad ksiazkami i ucze sie z Historii :) musze zaliczyć półrocze... buuu Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A Gosiaczku byłabym zapomniała. Chciałam Ci powiedzieć ze super napisałas o Kropeczce ja sama niezrobiłabym tego lepiej Dziękuje w imieniu Kropeczki :*:*:*:*:*:*:* Quote
Ola&Kora Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Gonia :* Hehehe co za hipnotyzujące spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Madziu, od lutego!!! :evil_lol: Sylwia, trzymamy kciukasy :kciuki: Edytko, o tak, bedziemy sobiem raze siedzieć, tylko, ze ja na feriach musze napisac swoją prezentację na temat "Kamieni na szaniec"... A wątek Kropki - nie ma problemu. ;-) Mnie jutro czeka zakuwanie z fizyki i polskiego... Ola, a no, Azulka ma talent :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wiesz co mam dobre wieści :) Dziewczyna z okolic Tarnobrzega szuka małego szczeniaka. Własnie wysłałam jej maila z Kropką moze sie uda :) 3maj kciuki :) Quote
g_o_n_i_a Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Trzymam, trzymam :kciuki: :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a ja za Ciebie Gosiaczku bede trzymać aż mi paluchy spuchnął :) Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a ja za Ciebie Gosiaczku bede trzymać aż mi paluchy spuchnął :) Dzięki Edytko :buzi: :buzi: Moj Skarb :loveu: Quote
ewatr Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ojej jaka paszcza !!! :evil_lol: strach sie bac !!! taki miły Azulek a ma czarne podniebienie !!!:crazyeye: Quote
ewelinabuck Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 sliczne zdjecia :loveu: ja mialam wystawienie ocen juz w grudniu:lol: ferie mam od 26 stycznia:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jak czarne podniebienie to znaczy że to fałszywy i agresywny pies :evil_lol: Witajcie Azulki :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 jak ja kocham takie spojrzenia :loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej Goniu :*:*:*:* Czyżby nowa obróżka? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ale śliczną ma Aza obrożke do mordki jej ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 ewatr napisał(a):ojej jaka paszcza !!! :evil_lol: strach sie bac !!! taki miły Azulek a ma czarne podniebienie !!!:crazyeye: To tylko paszcza podczas ziewania. :evil_lol: I ma ŁACIATE podniebienie. ewelinabuck napisał(a):sliczne zdjecia :loveu: ja mialam wystawienie ocen juz w grudniu:lol: ferie mam od 26 stycznia:cool3: Jaka szczęściara. :evil_lol: :evil_lol: Ale za to ja będę miała późnej i dlużej ferie łii. :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Jak czarne podniebienie to znaczy że to fałszywy i agresywny pies :evil_lol: Witajcie Azulki :multi: Hej! :multi: Ale to jest w połowie czarne, czyli w połowie jest agresywna. :eviltong: _ChiQuiTa_ napisał(a): jak ja kocham takie spojrzenia :loveu::loveu::loveu: Edytko, a jakie jest śliczne w rzeczywistości... :cool3: :p Alicjarydzewska napisał(a):ale Azulka kokietuje wzrokiem:razz: Tak, bo to taka słodka kokietka. :loveu: Ola&Kora napisał(a):Hej Goniu :*:*:*:* Czyżby nowa obróżka? :cool3: :cool3: :cool3: Hej! A obróżkę to Azulasta dostala pod choinkę razem z szeleczkami do kompleciku. :eviltong: DZIĘKUJEMY ZA ODWIEDZINKI! Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ale śliczną ma Aza obrożke do mordki jej ;) Dziękuję w imieniu Azulki. Mamy z takiej samej tasemki szeleczki. :p Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Jak na razie się żegnam z Wami kochani... W zasadzie to ja powinnam iść się uczyć na fizyke, no ale... Jakos nie mam siły, nie wiem, znowu to samo co dwa tygodnie temu... Bol mnie wypełnia, ale ja staram sie byc silna... Dlaczego ja jakoś optymistycznei nie umiem patrzeć na świat? Ech, gdyby to było takie proste jak mówicie... Gdyby jeszcze mialo się z kim iść przez życie, liczyć na czyjeś wsparcie, a nie tylko samotność i samotność... Wszystko jest bez sensu... Quote
madziasto4 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jak na razie się żegnam z Wami kochani... W zasadzie to ja powinnam iść się uczyć na fizyke, no ale... Jakos nie mam siły, nie wiem, znowu to samo co dwa tygodnie temu... Bol mnie wypełnia, ale ja staram sie byc silna... Dlaczego ja jakoś optymistycznei nie umiem patrzeć na świat? Ech, gdyby to było takie proste jak mówicie... Gdyby jeszcze mialo się z kim iść przez życie, liczyć na czyjeś wsparcie, a nie tylko samotność i samotność... Wszystko jest bez sensu... Gonia, co Ty pleciesz :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Edytko, a jakie jest śliczne w rzeczywistości... :cool3: :p Ty mnie jedym słowem podpuszczasz :eviltong: zobaczymy co da sie zrobić :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jak na razie się żegnam z Wami kochani... W zasadzie to ja powinnam iść się uczyć na fizyke, no ale... Jakos nie mam siły, nie wiem, znowu to samo co dwa tygodnie temu... Bol mnie wypełnia, ale ja staram sie byc silna... Dlaczego ja jakoś optymistycznei nie umiem patrzeć na świat? Ech, gdyby to było takie proste jak mówicie... Gdyby jeszcze mialo się z kim iść przez życie, liczyć na czyjeś wsparcie, a nie tylko samotność i samotność... Wszystko jest bez sensu... Kochana rozmawiałyśmy o tym tak? No ja myśle kochana ze dasz sobie rade ze wszytskimi problemami, wiem ze tan na odlegośc to sobie można gadać... No ale naprawde jestes wyjątkową osobą, której naprawde nie da się nie lubieć, i niech sie te wszystkie głupie mały pocałuje w d***e bo nie zasługują nawet na chwilę rozmowy z Tobą, a tym bardziej na jakiekolwiek przejmowanie sie takimi krowami. Zobaczysz napewno poznasz ludzi o wiele madrzejszych nie patrzących na 'opakowanie' jak to ujełaś. Ale ja Ci juz to mówiłam także przesyłam buziaczki :*:*:*:* Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Gonia, a co to znowu za deprecha? Nie wolno Ci uprawiać takiego czarnowidztwa, pamiętaj! Życzę spokojnej nocy i miłych ciepłych snów :buzi: Quote
Recommended Posts