Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
SYlwia, oj czytałam o Czabku :( Nie smutaj, na pewno znajdziesz jakieś rozwiązanie... :calus:
Chciałabym Gosiu znaleźć, ale szukam i szukam ale gdzieś mi sie draństwo ukryło :shake:
Dziękuję :calus:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Edytko moja :buzi: bardzo się cieszę, ze lubisz ze mna gadać. :buzi: No i pamietalas o mnie i sms'ka mi wyslalas. Przepraszam, ze nie odpisalam Ci na ostatniego, ale juz kaska mi się skonczyla. :(

Czeeeść :multi:

Ależ ja Gosiaczku uwielbiam z Tobą gadać :p
Ferje pewnie mamy tak samo bo to samo województwo :)
To bedziemy razem siedzieć :):)
A co tam u mojej piekności słychać :)

"Edziulek władca wody minerlanej " i "Azulka władczyni koszyka" hahaha to mnie rozbroiło :lol::lol::lol:
A ja własnie siedze nad ksiazkami i ucze sie z Historii :)
musze zaliczyć półrocze... buuu

Posted

Madziu, od lutego!!! :evil_lol:
Sylwia, trzymamy kciukasy :kciuki:
Edytko, o tak, bedziemy sobiem raze siedzieć, tylko, ze ja na feriach musze napisac swoją prezentację na temat "Kamieni na szaniec"... A wątek Kropki - nie ma problemu. ;-) Mnie jutro czeka zakuwanie z fizyki i polskiego...
Ola, a no, Azulka ma talent :evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
ojej jaka paszcza !!! :evil_lol: strach sie bac !!!
taki miły Azulek a ma czarne podniebienie !!!:crazyeye:

To tylko paszcza podczas ziewania. :evil_lol: I ma ŁACIATE podniebienie.

ewelinabuck napisał(a):
sliczne zdjecia :loveu:
ja mialam wystawienie ocen juz w grudniu:lol:
ferie mam od 26 stycznia:cool3:

Jaka szczęściara. :evil_lol: :evil_lol: Ale za to ja będę miała późnej i dlużej ferie łii. :evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
Jak czarne podniebienie to znaczy że to fałszywy i agresywny pies :evil_lol:
Witajcie Azulki :multi:

Hej! :multi: Ale to jest w połowie czarne, czyli w połowie jest agresywna. :eviltong:

_ChiQuiTa_ napisał(a):

jak ja kocham takie spojrzenia :loveu::loveu::loveu:

Edytko, a jakie jest śliczne w rzeczywistości... :cool3: :p

Alicjarydzewska napisał(a):
ale Azulka kokietuje wzrokiem:razz:

Tak, bo to taka słodka kokietka. :loveu:

Ola&Kora napisał(a):
Hej Goniu :*:*:*:*
Czyżby nowa obróżka? :cool3: :cool3: :cool3:

Hej! A obróżkę to Azulasta dostala pod choinkę razem z szeleczkami do kompleciku. :eviltong:

DZIĘKUJEMY ZA ODWIEDZINKI!

Posted

Jak na razie się żegnam z Wami kochani... W zasadzie to ja powinnam iść się uczyć na fizyke, no ale... Jakos nie mam siły, nie wiem, znowu to samo co dwa tygodnie temu... Bol mnie wypełnia, ale ja staram sie byc silna... Dlaczego ja jakoś optymistycznei nie umiem patrzeć na świat? Ech, gdyby to było takie proste jak mówicie... Gdyby jeszcze mialo się z kim iść przez życie, liczyć na czyjeś wsparcie, a nie tylko samotność i samotność... Wszystko jest bez sensu...

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Jak na razie się żegnam z Wami kochani... W zasadzie to ja powinnam iść się uczyć na fizyke, no ale... Jakos nie mam siły, nie wiem, znowu to samo co dwa tygodnie temu... Bol mnie wypełnia, ale ja staram sie byc silna... Dlaczego ja jakoś optymistycznei nie umiem patrzeć na świat? Ech, gdyby to było takie proste jak mówicie... Gdyby jeszcze mialo się z kim iść przez życie, liczyć na czyjeś wsparcie, a nie tylko samotność i samotność... Wszystko jest bez sensu...

Gonia, co Ty pleciesz :calus:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Kochana rozmawiałyśmy o tym tak?
No ja myśle kochana ze dasz sobie rade ze wszytskimi problemami, wiem ze tan na odlegośc to sobie można gadać...
No ale naprawde jestes wyjątkową osobą, której naprawde nie da się nie lubieć, i niech sie te wszystkie głupie mały pocałuje w d***e bo nie zasługują nawet na chwilę rozmowy z Tobą, a tym bardziej na jakiekolwiek przejmowanie sie takimi krowami.
Zobaczysz napewno poznasz ludzi o wiele madrzejszych nie patrzących na 'opakowanie' jak to ujełaś. Ale ja Ci juz to mówiłam także przesyłam buziaczki :*:*:*:*