g_o_n_i_a Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Gonia jeszcze do wczoraj miala tablice korkową, az Aza sie nia zajęła.. Troty... Nie, nie, to wcale nie ja Czemu zawsze jest na mnie? Bo ja to widzialem wszystko! Pańcia, nie wierz mu, to nie ja Ja tylko sobie skubałam ten mały kalendarzyk :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Ze starym rokiem trzeba sie pożegnać ;-) Ona to zawsze moze sobie niszczyć! A mi po samochodzie nie pozwalaja dreptac! FOCH! No juz nie rzucaj sie tak, nie musze mamlać juz.. Burak! Ale mimo wszystko sie kofffaaamy (Edziulek to potwierdza na fotce) ;-) :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dzień dobry Gosiu :multi: Rodzice tam mi za plecami zrzędzą "Wyłącz ten komputer i się pakuj" ale ja nie mogłam sobie po prostu pojechać i nie zajrzeć do mojej ulubionej dogomaniackiej kropeczki :loveu: Foteczki super :multi: Historyjki rewelacja :evil_lol: Do piątku :calus: Quote
Guest Reyes Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Fajniutko - będe tu częstym gościem :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry Gosiu :multi: Rodzice tam mi za plecami zrzędzą "Wyłącz ten komputer i się pakuj" ale ja nie mogłam sobie po prostu pojechać i nie zajrzeć do mojej ulubionej dogomaniackiej kropeczki :loveu: Foteczki super :multi: Historyjki rewelacja :evil_lol: Do piątku :calus: Dzięki, ze pomyslałaś o mnie. :buzi: Ja własnie wrocilam z wieczornego wyjścia z Azulą i doszłam do wniosku, ze wszystko dzieje się za szybko. Dopiero co była Wigilia... Wczoraj istne szaleństwo, Nowy Rok, a teraz - 23:00 i cisza... Nic się nie dzieje... A jutro znow zacznie sie ta bieganina - pobudka rano, wyprowadzenie psa, wyjście do szkoły, przesiedzenie i stresowanie się na 7 lub 8 lekcjach, powrót po 15:00 do domu, wyjście z psem i nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Teraz wydaje sie, ze bedzie po tej przerwie wszystko sie dłużyc, ale jak wejdzie sie w ten rytm i ten styczen minie szybko, potem ferie... Znowu miesiac szkoły, Swięta Wielkanocne, ponowne zakuwanie i egzamin - dziś jestem przekonana, ze nawale, ale wierze, ze coś napiszę, w końcu mam swój koreczek z szampana, zapewne przyniesie szczęście - z szampana pierwszego, który posmakował mi po poczęstunku od ostatnich 2 lat (drugi juz nie byl taki rewelacyjny :shake: ). :multi: A po egzaminie znow zakuwanie, koniec roku, wybor szkoły, wakacje i znow to samo. Patrzcie jak skróciłam tę połówkę roku w kilku zdaniach. :evil_lol: Moze tak szybko zleci jak piszę? Jutro szkoła, damy radę, musimy - idziemy do szkoły my czyli ja i koreczek :eviltong: Będzie dobrze, prawda? Musi byc dobrze... Tylko żebym zdażyła przeczytać gtego cholernego Faraona - już prawie Drugi Tom! :multi: Bardzo dziękuje za ten wspolny wolny czas, ze moglam zamieszczać fotki i rozmawiać z Wami, a Wy zaglądaliście do mnie... Dziękuję Wam i dobranoc. :bye: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć Goniu :* Ja tylko na chwilkę, żeby ci przypomnieć że pa,iętam o was ;) W wolnej chwili nadrobię zaległości ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Ciągle musze pilnować tego mojego głupolka... Jest przecież taki malutki... No ciekawe kto kogo pilnuje! Jestem dużym chłopcem i mnie nie trzeba pilnować! Oj niech Ci bedzie, ze nie trzeba Cię pilnowac... Przecież kazdy wie, ze jesteś malutki i słodki :loveu: Oj przestań już się złoscic :-) Ach, te kobiety :evil_lol: Rozmarzona.. Ja bym to wolała psiego chłopca... Ja tam wybredny nie jestem! Lubię Kropki :-) Danka, a zapraszamy, będzie nam bardzo miło :-) Olu, cieszę się, ze o nas pamietasz :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hej kcohana :* Wiesz co pieknie to napisałas o tej szkole... tak w kółko to samo... ech... ja dzisiaj 1 dzień sql jakos przetrwałam... tzn wczoraj 1 raz slzismy... ale mi sie myli hehe :d Dzisiaj uciekliśmy z ostatniej lekcji, nioechciałam uciekać tak mi cieplutko było w tej szkole a Geografia fajna lekcja... ale buraki nie chciały siedziec :angryy: wiec trzebabyło iśc.... jak wsyztscy to wszyscy nie ... No i nawet zaspałam na 3 pierwsze leckcje... :shake: a w szkole jakaś taka nieprzytomna byłam... no ale cuż.... Zrobiłam sobie właśnie chwilową przerwe od nauki bo siostra zwolniła kompa... to ja szybko czmych na DGM :D Ale zaraz musze wracac i pisać wypracowanie o jakiś romansach :placz: Nie ja sobie lepiej z Tinką wyjde a potem napisze... jejq to mnie nie ominie.... a ja dzisiaj nie mam weny... szkoda że babka od polaka tego nie rozumie.... Gonia Ty pewnie teraz sie uczysz.... szkoda ze Cie nie ma bo ja tak lubie z Tobą gadać :):evil_lol::cool3: PS. Wycałuj i wymiiziaj odemnie Azulke i Edziulka :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Rozmarzona.. o, jakie piękne zdjęcia :loveu: rozmarzona Azulka jest ciudna :loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hejka Goniu :calus: Ehh... szkoła... :angryy: No ale trzeba jakoś przeżyć.... dajemy rade :D Jeszcze tylko styczń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec i.... wakacjeeeee znów będą wakacjeeeee, na pewno mam racjeeeee :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czemu Edziu taki zły na Azulkę? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Alive, witamy u nas :multi: Edytko moja :buzi: bardzo się cieszę, ze lubisz ze mna gadać. :buzi: No i pamietalas o mnie i sms'ka mi wyslalas. Przepraszam, ze nie odpisalam Ci na ostatniego, ale juz kaska mi się skonczyla. :( Kasiu :multi: ciesze sie, ze Azulka sie podoba :multi: Olu, ja wiem, ze wakacje beda, tylko najgorszy jest jeszcze styczen, bo zaliczenie semestru, srpawdziany, testy, kartkowki... Jutro mam sprawdzian z chemii, prosze trzymac kciuki za gonie ;-) I sprawdzian z geografii :-) Quote
Ola&Kora Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 g_o_n_i_a; napisał(a):Olu, ja wiem, ze wakacje beda, tylko najgorszy jest jeszcze styczen, bo zaliczenie semestru, srpawdziany, testy, kartkowki... Jutro mam sprawdzian z chemii, prosze trzymac kciuki za gonie ;-) I sprawdzian z geografii :-) A ja już w piątek wystawienie ocen mam :eviltong: I od 14 stycznia ferie :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Ola, to ja mam ferie wtedy, kiedy Ty! :multi: ;-) U nas wystawiają jeszcze oceny, cholerka też już chciałabym miec z tym spokoj. Dzis juz wystawioną mam ocenę z WOS'u - piąteczka oczywiscie. I ta ocena ze względu na to, ze nauczyciel wyjeżdża i nie bedzie uczył nas w drugim semnestrze, zostaje na koniec roku. :multi: Gabrysiu, bo to kapuś i zazdrośnik :evil_lol: "Nasze wspolne zdjęcia..." :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Taka malutka Azulka jestem... A Edziulek wstydzi się... ...bo ma blękitne oczka :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 g_o_n_i_a; napisał(a):Ola, to ja mam ferie wtedy, kiedy Ty! :multi: ;-) U nas wystawiają jeszcze oceny, cholerka też już chciałabym miec z tym spokoj. Dzis juz wystawioną mam ocenę z WOS'u - piąteczka oczywiscie. I ta ocena ze względu na to, ze nauczyciel wyjeżdża i nie bedzie uczył nas w drugim semnestrze, zostaje na koniec roku. :multi: Łiiiiii :multi: To będziemy razem na dogo siedzieć :multi: :multi: :multi: :multi: A już się martwiłam, co ja bede robić sama jak wy wszyscy do szkoły pójdziecie, a ja sama bede se na dogo :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jakie kochane kropkowane maleństwo :loveu: :loveu: :loveu: Hehehe Edyio zrobil se operacje plastyczna i zmienil kolor oczu :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Ja będę, pewnie i Edyta od Tinki będzie, Sylwia od Figi i Czabka też będzie... :-) Quote
ewatr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Ola&Kora'] Hehehe Edyio zrobil se operacje plastyczna i zmienil kolor oczu :eviltong: :eviltong: e tam zmienił tylko szkła kontaktowe :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A własnie, ja się nie pochwaliłam, ze na koniec semestru mam 4 z histori, ale! :-) Facet powiedzial, ze mnie widzi na koniec roku z piątką, a ja będę się starać bardzo o to. Z resztą on jest bardzo fajny, bo na koniec szóstej klasy podstawowej brakowało mi 0,1 do świadectwa z paskiem i mi podwyższył ocenkę. :p Kropeczki Edziulek władca wody mineralnej :evil_lol: Azulka, władczyni koszyczka ;-) Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Gosiu :multi: Azulka piękna :loveu: Bardzo chciałabym teraz ja wyczochrać, może humorek by mi sie poprawił :( Quote
g_o_n_i_a Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 SYlwia, oj czytałam o Czabku :( Nie smutaj, na pewno znajdziesz jakieś rozwiązanie... :calus: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czołem Gonia :multi: A ja mam ferie dopiero w połowie lutego :placz: Quote
Recommended Posts