g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Mała warstwa śniegu :-) Czy to naprawde śnieg? Tu tez jest! Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jakie piękne sniegowe fotki :multi: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Ulica... Kostka brukowa z łapkami... Trawka ze śniegiem... Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Fajny ten śnieg, tylko go mało... Domagam się wiecej śniegu auuuuu... Mam czas, poczekam na ten śnieg wrr Halo, czy ktos mnie słyszy? Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Jeszcze jedna ulica, tym razem ladnie złapana bez lampy błyskowej, światło latarnii... Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Gosiu:-o:-o Jakie piekne te fotki :multi: U nas też zaczął padać śnieg :sweetCyb: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Jeszcze cztery fotki z podwórkowego łobuzowania, nawet ladne wyszły, Azulka w promykach słoneczka :loveu: Lecę do domku! Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 oo,poszłaś już spać? :placz: a ja chciałam napisać że,słabo te kciuki trzymałam za spacerek,przepraszam :cool3: ale za to cieszęsię że,zadowolona byłaś z Azuli :multi: jak mogę jeszcze jedną radę,napisać? jak jużbiega luzem,to pogaduszki z koleżanką mogą być,takie nie kulturalne,nie patrzysz w oczy,bo musisz obserwować psa,to wtedy będziesz mogła zawsze wcześniej zareagować,i mam pytanko czy Azula ma przy obroży identyfikator? :bye: Quote
ewatr Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ale ona jest piękna i taka dorosła i dystyngowana - mizianko od Ciotki Ewy prosze uskutecznić :loveu: a zdjecia śniegu booooooooooooomba !!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Edytka kocha Azulkę, łiiiii! :multi: Chcę zobaczyć te miłość jak do mnie wpadniesz. :cool3: Ty Gosia to jeszcze nic pewnego... ale może cos z tego wyjdzie :) a tak w ogóle to dzieńdoberek :) jak tam dzionek mija :) Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Basiu, i tak nam wiele pomogłaś. A moje pogaduszki z Justyną własnie tak wyglądały jak piszesz - cąły czas moje oczy biegały za Azulką i jak tylko odbiegała było "Aza, chodź tu!" poczym mała skończyła daną czynność - np. niuchanie - i podbiegała nieco bliżej. :multi: Azulka ma identyfikatorek przypięty do szeleczek, bo w szeleczkach chodzimy na spacerki. Basiu, jeszcze raz dziękuję :buzi: Ewa, Azulka wymiziana, chodź dzisiaj focha okrutnego mi strzeliła. W domku mamy tymczasowo pekinkę, błąkała się, sąsiad stwierdził, ze jeko dwudniowa opieka nad nią już jest niepotrzebna. Sunia za chwilke pojedzie do schroniska albo do właściciela, bo niestety mała stwierdziła najpierw, ze Aza jest zbyt ruchliwa dla niej i kiedy Łaciata posłała jej kilka zaproszeń do zabawy, nawarczala na nią, a później kiedy Aza przyszła z podworka do mnie, to jak tylko pekinka to zauważyła to rzuciła się z ząbkami na Azę, widocznie juz stwierdziła, ze jestem jej pańcią. No i Azulek się gniewa, obiecałam jej spacerek, a Justyna znowu nas wystawiła do wiartu, ech... Edytko, dzien dobry! :-) Ja jestem dobrej myśli. Dzionek mija na pilnowaniu pekinki - wycięłam jej okrutne dredy, wyczesałam, nakarmiłam, napoiłam, wymiziałam i położyłam spać. I w dodatku jeszcze Faraon mnie prześladuje. :evil_lol: U nas jeszcze śnieg, Nawet ktoś się dzisiaj do nas uśmiechał. Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale fajne :multi: Jak się przesuwa stronę do góry i na dół to te kostki chodnikowe się ruszają :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 madziasto4 napisał(a):Ale fajne :multi: Jak się przesuwa stronę do góry i na dół to te kostki chodnikowe się ruszają :cool3: A no, faktycznie! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hey hey Gosiaczku :) Ja też jestem dobrej myśli ale jeszcze dużo czasu mamy :) wiesz przydały by sie jakies foteczki tej pekinki :) a to ze Azulka sie obraziła to wiadome było... Moja Tina sie o swinke obraziła :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Edytko :buzi: Zaraz bede wstawiac fotki mojej zimy, bo Azulastej mam, ale domowe. A zima teraz jest cacy :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No dawaj dawaj :D wiesz fajna ta zima ale za zimno jak dla mnie .. ja tam wole słoneczko :D:D:D Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Dzisiejszą inspiracja były łapki - i psie i kocie, nie wszystkie fotki są śliczne, ale fajnie wszyły. :-) Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Wróbelki przyszły na resztki ciasta drożdżowego i chlebka - wierzcie mi, wszystko zostało zjedzone! Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 I ostatnie zimowe, dzisiejsze fotki.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale macie ładnie :) u nas sie ciapa robi :angryy::angryy::angryy: Gosia Ty to masz talencik do pykania fotek :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Gabrysiu, nie tak znowu zimno, jest tylko -1 stopien. :cool3: Edytko, a u nas tez już się troche śnieżek topi, a szkoda, bo kropka lubi zimowe szaleństwa. :-) Staram sie robić ładne fotki. Na wakacjach mialam wiele śliczncyh fotek, bo mialam nieco lepszy, oczywiście pożyczony sprzęt. A ten aparacik ma jakies 4 lata, moze kiedys bede miala lepszy, ale na razie mi wystarczy bo i tak robi niezle zdjęcia. :-) Tylko trzeba go ładnie poprosic. :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a ja musze telefonem robić bo aparat szlag trafił :( Quote
Recommended Posts