g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 A to główna przyczyna Edziulkowej głupawki :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Puk, puk - czy faktycznie nikt mnie nie ogląda? :o Będę smutać... A moze jednak ktoś? Jak nikt nie bedzie mnie oglądał, to nie chce zdjęc :( Quote
:: FiGa :: Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Figunia :buzi: A moja psina dzisiaj doświadczyła juz przygotowań przedsylwestrowych. :shake: Jakis palant zaczął strzelać w okolicy, nim zdążyłam wyskoczyć po Łaciatą, to ona juz spanikowana schowala sie pod samochod i zanim sie wywlekła, to zdążyła się poranić w dwóch miejscach i jest teraz w plastrach. :shake: Moja bidula :(:mad: Głupi kretyn :mad: Nasza Biedna Azulka :shake: Kociamber piękny, jakie pozy strzela model :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Sesja Edziulka ze wstążeczką zakończona. Figuś, dzisiaj tez już jacyś debile strzelają. :shake: Dzisiaj popstrykałam troche Azulki, w tym łapkę w plasterku. Dobrze, ze jej chociaż to nie przeszkadza. Za chwilke bedzie zmiana opatrunku to pokażę Wam jaką sobie rankę zrobiła. :( Quote
:: FiGa :: Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ojj Azulka sierotki :shake: Ze zdjęć Azy jak najbardziej się cieszę :multi: Quote
Rinuś Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 oo dotarlam i tutaj :D Azulka sliczna jest :D Azulka boi sie petard co?? :( Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Fotki Azulastej będą troszkę później. :-) Rinuś, witamy w naszej galerii! :multi: Azulka dziękuje za miłe słowa. I niestety, biedaczka boi się zarówno petard i sztucznych ogni jak i burzy. :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 oj za dużo wypiłam :D:D ona jest poprostu boooska :loveu: :loveu: kocham ją :cool3: wspaniałe ma imie ten przystojniak :D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dobranoc Gonia :) PS. czekam jutro na wiadomość :) pamiętaj ze możliwe za 2 tyg :) Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Jejciu, Gonia, jakie ty robisz piękne fotki Edzulka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Te podobają mi się najbardziej :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Edytko, witaj u nas :multi: Jutro oczywiscie podeslę esa, jak tylko będę coś wiedziec. :multi: Oluś, cieszę się, ze fotki Edziulka Ci się podobają. :multi: Quote
Dalmatynkaa Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :crazyeye: Eduś to robi takie dziwne pozy , że szok, jeszcze tak zakręconego kota nie widziałam. Ciesze się, że w końcu zobacze Azulke na żywo :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Ja tez sie bardzo ciesze, ze Azulka wreszcie pojdzie na super spacerek. :multi: Zobaczymy czy da się ją spuścić ze smyczk... :cool3: Cieszę się, ze Edwardzik sie podoba. :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Tak prezentuje sie jedna z łapek Azulastej po "wypadku" z niedzieli... Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Ale Łaciatka ma przecież inne, zdrowe łapki. :-) No i mamy jeszcze pomiędzy łapkami mordkę :-) Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 A tak wygląda chora łapka po opatrunkach Ale ja jestem przecież dzielna dziewczynka :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 No i jeszcze kropki załapały się na fotkę. :cool3: Resztę zdjęc wstawię później. ;-) Quote
Koma Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Azulka też ma takie fajne kolorowe pazurki jak moja Komka :loveu: biedna łapeczka :-( co sobie Azunia zrobiła? Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hej Gosiu! Ale sie u Ciebie zrobilo kociowo:evil_lol::evil_lol: Na szczescie Azulka sie zalapala na kilka fotek:loveu: Co sie stalo z lapka? Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Gosiu, kiedy sie spotykacie na spacerku?? Bo po mojej główce chodzi taki niecny plan że jak juz moja mama wróciła to czy by jej nie wykorzystać by nas na Wilkowyję podrzyciła :diabloti: Azulka kochana :loveu: I biedna łapka :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Hej, witajcie! A Azulka miala dość nieprzyjemną sytuacje. Była wieczorkiem na podwórku i jakiś debil w okolicy zaczął puszczać sztuczne ognie. Azulka oczywiscie takich huków się boi, nie miala sie gdzie schować, wiec wsunęła się pod samochód zanim zdazyłam wybiec po nią. Azulasta wychodząc zrobiła sobie ranke w łapkę. :( Quote
madziasto4 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Haha, głupol :loveu: To Azulka też się boi tych strzałów :-( Idioci :angryy: Quote
Recommended Posts