g_o_n_i_a Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Złapię, złapię! Łiiii I gryziemy :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :multi::multi::multi:ale super zabawa nowa zabaweczką Quote
g_o_n_i_a Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 No daj pancia, daj! Rzucisz mi jeszcze raz? Iii... Mamlamy! :evil_lol: Gonia mowi, zeby delikatnie się obchodzić z zabawką, bo to Mateuszek kupił, a nie ona. :p Quote
g_o_n_i_a Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Pychotka No to mamlamy :evil_lol Idź juz z tym aparatem, troche prywatnosci kobieto! Quote
g_o_n_i_a Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Mocno trzymam - nie będę się dzielić z Edziulkiem! Najukochańsza, słodka mordka :loveu: Aby zapobiec kradzieży zabaweczki należy: 1. Ustawić odpowiednio łapki 2. Odpowiednio objac pożadany obiekt. 3. Baaardzo mocno trzymać Quote
g_o_n_i_a Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Na dobranoc jeszcze dwie łaputki :loveu: I kropeczki :cool3: Brzuszek z łapką I brzuszek Mam nadzieje, ze ktoś obejrzy foteczki prócz Aluni :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :loveu: ALeż ta Azula jest pocieszna :lol: Zabawa z nowym nabytkiem wrze :evil_lol: A łaputki jakie ma piękne :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Moja zabaweczka, tylko moja Pańcia, zostaw, to moje! A weź se... I tak już trzeba sie umyć przed drzemką Podrapac... I mozna odpocząc Nawet się uśmiechnąć :loveu: Zadowolona Azulka Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Atrakcją w dniu dzisiejszym była wieeelka piętka wysuszonego na sucharka chlebka :evil_lol: Chrup - chrup Ale to pyszne Quote
Magda Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hihi, ale sobie chrupie chlebek:loveu: Zauwazylam, ze ma bardzo fajne kolorki na pazurkach, czy to twoja sprawka?:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kora ma identyczną piłeczkę, tylko że bez sznureczka :p Ale ona słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Wow, Azulka wcina suchy chleb? :crazyeye: Kora to w życiu by czegoś takiego nie ruszyła :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihi, ale sobie chrupie chlebek:loveu: Zauwazylam, ze ma bardzo fajne kolorki na pazurkach, czy to twoja sprawka?:evil_lol: Azulencja to ma "fabrycznie" kolorowe pazurki - tak samo jak poduszeczki, brzuszek i pyszczek od wewnątrz. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Kora ma identyczną piłeczkę, tylko że bez sznureczka :p Ale ona słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Wow, Azulka wcina suchy chleb? :crazyeye: Kora to w życiu by czegoś takiego nie ruszyła :eviltong: :eviltong: :eviltong: A ze sznureczkiem to bardziej atrakcyjna jest. :evil_lol: A wcina, kiedys ktos na Dogo pisal, ze jego psiak lubi, to gonia zrobila podobnie i Łaciatek uwielbia "sucharka":p Quote
ewatr Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 jak ja sie ciesze że jakis znajomy pies / i to nie byle jaki ;)/ też wcina chleb bo juz o mojego Armaniego sie martwiłam :oops: on na suchym chlebie toby pociągnął długo to jest rarytasik jak pancia da kromeczke ............ Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Arni tez uwielbia chlebek? Siuupel :multi: Lapcie Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no nie mogę, suchy chlebek tak kocha?????????:evil_lol: Imbir lubi chlebek ale jednak z czymś musi być:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):no nie mogę, suchy chlebek tak kocha?????????:evil_lol: Imbir lubi chlebek ale jednak z czymś musi być:evil_lol: A jak fajnie chrupie. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ale ma psica upodobania:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):ale ma psica upodobania:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zazdroscisz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, chyba jednak nie:evil_lol:;) Nie to nie! :evil_lol: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Azulka delektowala sie chlebkiem cale 5 minut Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 szybka jest, tak zmymłać taką pajdę:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):szybka jest, tak zmymłać taką pajdę:evil_lol: A co się bedzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts