g_o_n_i_a Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Lavanara nas odwiedzila. :multi: Ewuś, jaki tam dołek, toż to źrodełko błotne. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Reszta fotek Edziulka i jutro juz bedzie Azulasta :] Quote
Ola&Kora Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Uwielbiam tego kota no!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Edziulek się podoba łiii :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Jeszcze tylko niebo z moich stron :loveu: Własnie się dowiedziałam, ze jutro zostana wysłane nowe obróżki i szeleczki dla Azulastej i Ladory. :multi: Azulek bedzie mial nową "kreację". :cool3: Do jutra, pa :bye: Quote
Ola&Kora Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hehehe Edzio za kratkami :evil_lol: I jeszcze do tego pokazuje palec.. :eviltong: :eviltong: Joga :loveu: :loveu: :loveu: UFO??? :crazyeye: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Ola, sama sie dziwie, dlaczego Edziulek siedzial na tym krzeselku i łapką pocierał o oparcie. :o :evil_lol: Jak dla mnie to są lolociki :evil_lol: Dobranoc Kochani, jutro czeka mnie cięzki dzien - sprawdzian z polskiego ze średniowiecza i odpytywanie/poprawkowa kartkowka z chemii. Potem jeszcze dokształcanie z matmy, bo w środe kartkówka. Oj, byle przetrwać do czwartku, w czwartek zaprosimy sobie Ladorkę na podworko i bedzie mnooostwo fotecek. :multi: Buziaki :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ed wpartuje się w... Usmiechniętą Azulkę :loveu: Najpiekniejszy pyszczek na świecie :loveu: I najśliczniejsze, łaciate łaputki :loveu: Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Azulka marzycielka :loveu: pieknie wyszła aniołek nie piesek :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='ewatr']Azulka marzycielka :loveu: pieknie wyszła aniołek nie piesek :eviltong: Ewuś :buzi: Bo ona poczytała Dogo, ze tęsknicie za fotkami i ładnie mi pozowała. Aniołek mój z rózkami. :evil_lol: Quote
justynia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Słodziutki Edziulek! Ta łapulka i te oczątka :loveu::loveu::loveu: I moja kochana Azunia....... Quote
g_o_n_i_a Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Justynka stęskniona za zwierzyńcem nas odwiedziła! :buzi: Quote
Ola&Kora Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nareszcie moja kochana Azulcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Na dobranoc jeszcze trzy fotki mojego maluszka - oczywiscie roześmianego. :evil_lol: Oj pancia, jaka ty jestes smieszna z tym aparatem Mam zrobić głupią minkę - proszę bardzo No dobra, troche powagi. :evil_lol: Quote
ewatr Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 witam rozesmianego psiaka i jego panią a że mi jeszcze zdziecinnienie nie przeszło to dla Was Quote
g_o_n_i_a Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ewunia :buzi: Osaczony Edward Rozciąganie Pan Jeż :p Na zawsze razem :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Fotki z bardzo ciekawej perspektywy, wymagające od panci poświęcenia :evil_lol: Ekmm... Tak szanujemy poswiecenie panci... :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Jeszcze tylko kilka pyszczków :loveu: Co my tam mamy? Co? Znowu mam zrobić słodką mordkę? Za nic w świecie! No... Skoro tak prosisz... Co? Jeszcze uśmiech? No dobra :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Miłego wieczorku, gonia zmyka sie uczyc, bo jutro znow ciezki dzien :( Quote
Dalmatynkaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Moje pyszczki!!!!! Cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 hejjjjjjjj:multi::multi::multi::multi::multi: no i jak, widziałaś galeryjkę Fazy z Kundelka? Quote
Recommended Posts