:: FiGa :: Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 odwiedzaja odwiedzaja :multi: piekna macie sąsiadeczke :loveu: a ja prosze o Azulowe jakies fotencje :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 To najsłodszy labradorski pycholek jaki kiedykolwiek widziałam :loveu: :loveu: :loveu: Ale stęskniłam się już za Azusią :cool3: :cool3: :cool3: Może teraz troszkę jej foteczek?:p Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Azulasta bedzie niedlugo, obiecuje :] W dniu dzisiejszym odbyl ssie spacerek rzeszowiakow, niestety bez Laciatki z powodu cieczki :placz: Przedstawiam uczestnikow dzisiejszego spacerku Czika Lider (jeszcze czysty :evil_lol:) Ladorka Fredi Rosa Diler :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 gonia co tak malo fot :mad::shake:........podobno masz duzo wiecej :diabloti::angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Liderek Rosa Ladora Fredi zaprzyjaźnia się z Ladorką Jednak Rosa jest lepsza :evil_lol: Wszyscy Ciekawe co tam było :evil_lol: Narada mężczyzn Ladorka podsłu****e A Lider został sam Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Ewa, to dopiero początek. :evil_lol: Lider i Diler Łapać Rosę!! Patataj :evil_lol: Czika chce na rączki - Pańciu, nie podoba mi się to ruchliwe towarzystwo! To wariaty! Dobra, będę odważna! :] Gdzie te psiaki? Tam jest Dilerek! Ladorka też przyszła No przecież jestem grzeczna :evil_lol: Wcale nic nie kombinuje Zapaszki... :cool3: Pańcia no! Daj sie wytarzać! Będę grzeczna! Nie chcę na smycz! Ja tez chce sie wytarzać! Pańcia pilnuje Roski No już jestem grzeczna! Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Grzeczna Rosa :p Było niuchanie... Rosa pokazuje jęzorek Lisek Fredi :loveu: Najlepsi przyjaciele Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 super super :loveu: .......... wiecej chcem :evil_lol::cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale mieliście fantastyczny spacerek :multi: :multi: :multi: :multi: Foteczki świetne i śliczne :p Tylko Azulki tam brakuje... :placz: Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 super super :loveu: .......... wiecej chcem :evil_lol::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Spacerek był fajny, ale co to za spacerek bez Azulki. :( :( Chociaz sie cieszcze, ze mam jakies fotki. :loveu: Wiecej fotek za chwilkę. ;-) Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 moje laciate slicznosci :loveu: i coraz bajdziej zaczynaja mi sie podobac czarne labeczki :cool3: ...... takie kochane diabolki :diabloti::evil_lol: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Gosiu ja mam nadzieje, że Ty się dopiero rozkręcasz :D:D Fredi jest ślicznie wyszedł, nawet go o to nie podejrzewałam ;) No szkoda tylko, że Azulki nie było :( Quote
ewelinabuck Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ja zagladam dosyc czesto ale sie nie wpisuje bo co mam mowic ehhhhh:evil_lol: pieski cudowne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hahaha a ten pan został obszczekany, no tak ale kto by się wystraszył małego Frediego. Gosiu dawaj fotki!! Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dalmatynko, musze się przyznać Tobie - ZAKOCHAŁAM SIĘ W TWOIM LISKU :loveu: Nawet nie wiesz jak mi trudno było "upolować" dość fajne zdjęcia, Fredi jest śliczny, bardzo fotogeniczny. Jak chwilke gdzieś przystawał, to stawał tak dumnie. :loveu: Mam jedno takie baardzo fajne zdjęcie - zagadkę. Zaraz powstawiam kilka fot. Na nastepny spacerek Azulcia sie łapie! :multi: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Niestwty własnie zauwazyłam, że Fredi jest nieuchwytny, biegał ciagle za Roską, wyciagnęła go kobieta na głeboką wodę. Dawaj zdjęcia, a ja się już nie moge doczekac nastepnego spotkania, jestem ciekawa jak Aza na zywo wygląda ;) Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 fakt...Rosolak zmienial facetow jak rekawiczki...:mad: najpierw zabawy z Fredkiem :cool3:.........a nagle patrze a Rosolakowa juz przy Dilersonie :cool3:.....nie minelo 5 minut a ona juz biegnie za Liderem :-o .... po kim ona to ma??!! :roll::evil_lol:;) Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ewa_17 napisał(a):po kim ona to ma??!! :roll::evil_lol:;) No właśnie ciekawe po kim, bo chyba nie po panci ? Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dalmatynkaa napisał(a):No właśnie ciekawe po kim, bo chyba nie po panci ? oczywiscie ze nie :mad::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Fotki sliczne .....tylko ...gdzie Azulka:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Lecimy dalej :p Dilerek ma złoty identyfikator :evil_lol: Lisek :p Zmęczona Ladorka :p Quote
Recommended Posts