Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako iz na zewnątrz jest paskudna pogoda i w dodaku jest baardzo zimno, zwierzaki siedzą w domku. I wcale nie zamierzają z niego wychodzić, Ed całkowicie ograniczył się do załatwiania potrzeb w kuwecie, chociaż zawsze wolał wyjść i "zadbać" o przyrodę, a z kuwety korzystał w ostatecznosci. Poza tym codziennie wygrzewa się na piecu w kotłowni lub po prostu zasypia na kaloryferze...
Przed snem tzeba się ładnie umyjć...

Czasem, gdy widze takie widoki, zastanawiam się czy nie jest im za dobrze... :evil_lol:

Inne stwory bardzo lubią spać w ciepłych kątkach i nie są zadowolone z pobudek... To łaciate stworzonko wychodzi na zewnatrz tylko wtedy, gdy już musi się załatwić. A potem już tylko dopomina się o wejście do domu..

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale cudaśny :loveu: :loveu: :loveu: Niektórzy mają skóry z tygrysów, Gonia ma roznegliżowanego kota... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Może powinnam zainwestować w dywanik z tygrysiątka. :diabloti: :evil_lol:

Posted

Łaciate stworzonko zrezgynowało nawet ze swojego ciepłego posłanka i koszyczka...

I tak oto widuje bardzo często sytuacje, kiedy łaciata wygrzewa się do kaloryferka leżąc na ławce przykryta firanką...

Kiedyś pomyślałam, ze moze coś nie tak jest z tym posłaniem, ale kiedy zobaczyłam tę niechętną mordkę... Wyraźnie moja psica najchętniej wywaliłaby mnie ze swojego krolestwa i dokończyła swoją drzemkę...

No to proszę bardzo. :evil_lol:

Posted

dzień dobry Córcia :loveu:
tym Twoim zwierzakom to faktycznie jest bardzo dobrze a tak leżącego kotka to ja jeszcze w życiu nie widziałam / fakt nie jestem fachowcem od kotów ale o tym nie każdy wie :eviltong: cicho sza !!/