Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

QŃ ;-)

Żeby nie było, ze Aza ma złą Pańcię, to Azulek wreszcie dostał upragniony smaczek :evil_lol:

Miseczka smaczków ;-)

I pusta już miseczka - żałoba :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a; napisał(a):
I cos dla tych, ktorym się figura łaciatej podoba, to akurat figura po dosc sytym żarełku. ;-)

Dobranoc! :bye:

Czyli coś dla mnie :eviltong: Ale naprawdę Aza zgrabniutka pannica jest. I do tego te niezwykłe siwe plamki, szczerze mówiąc nigdy nie widziałam tak umaszczonego dalmatyńczyka. No ale trzeba przyznać, że jest piękna :loveu: Kto się nie zgadza, to zaraz :mad: :mad: :mad:

Posted

Pewnej nocy księżyc schował się za chmurki i tworzył piękną poświatę wokół siebie. Początkowo z lampą błyskową...

A bez lampy robił nam księżyc takie psikusy :evl_lol:

Posted

Hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetne!!! Uważaj, żeby ten helikopterek ci kiedyś nie wyfruął :eviltong: :eviltong: :eviltong:
A księżyc fajowy i troszkę przerażający - idealna noc dla wilkołaków :evil_lol:

Posted

Ten helikopterek ma troszke za małe śmigielka w porownaniu do ciałka. No jakby miala takie uszy jak basset, to moze lecieć. Oczywiście psiur bez pańci się nigdzie nie ruszy, a tu już zaczynają się schodki, bo helikopterek z pańcią raczej by się nie uniósł... :evil_lol:
Jak to milo, ze ktos docenił moją pracę nad sfotografowaniem księzyca. :multi: Według mnie księzycek z poświatką jest piękny. :loveu:

Posted

Moniś, no naprawdę do nie moja wina, że księżyc nie chciał współpracować. A przyznam szczerze, ze fajnie też wygląda taki zdeformowany. :evil_lol:
Gabrysia :multi: Nawet nie strasz z obcymi :evil_lol:
Wiedziałam, ze się uszczelniaczka spodoba :cool3:

Posted

No i kolejne fotki z cyklu "jak dobrze ufocić obiekt i ile trzeba się namęczyc, aby uzyskać zamierzony ekeft?"
Polowanie na roślinkę

No i po tylu dość nieudanych zdjęciach (dlatego sa tez czarno - białe, bo tak bardzo nie widać, ze są rozmazane)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
A to cuś czerwone to kwiatki czy owoce :eviltong:

No niby to jak kwiatek wygląda, ale czy ja wiem? Potem jak odpadnią te czerwone płaty, to zostaje takie "gniazdko" z nasionkami, to chyba kwiatek. :razz: