Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aza jes prześliczną sunią, może kiedyś się spotkamy, może ten spacerek wypali, nie mniej jednak dalmatyńczyki to moja ubluiona rasa i chętnie zobaczyłabym ją na żywo ;)

Ps. Witam maupe Fige :mrgreen:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzięki Edziowi mamy cieplo w domku w zimie :evil_lol:
z jakim poświęceniem on zatyka te dziury w oknach, żeby Wam się lepiej żyło! Co za dzielny chłopak :lol:

Posted

Julia, a najlepsze jest to, ze to miejsce jest bardzo unkcjonarne - przede wszystkim dlatego, ze kocisko moze się w słonku wygrzewać i chowac przed kropkowaną. ;-)
Komka, tak wiem, ze mam wspanialego kota - moja krew. :evil_lol:
Dalmatynkaa, witaj! Cieszymy się, ze zawitałaś do naszych skromnych progow. :multi: Ja jestem bardzo otwarta na wszelkie propozycje. A gdzie Ty dokladnie mieszkasz?
Ola, Łacia ucałowana. :loveu:
Figa, nie tyle publicznie, co w MOIM wątku :evil_lol: A zgadzam sie, kociak boski. :cool3:
Kasia :buzi: on się tak poświęca, ma takie wielkie serce... A poza tym jest taki grubiutki, ze zakrywa duuuużą powierzchnię. :evil_lol: ;-)

Posted

Dzien dobry!
W szkole to różnie jest. Jakoś da się przeżyć, czasem wpadnie jakaś ocena, dobrze, ze nie jedynka, ale wolałabym same piąteczki. :evil_lol: Dzisiaj złapałam piątke z historii, trojeczke z fizyki i dwojke z matmy (choć szerze mowiac byłam przekonana, ze będzie jedynka). Jutro czeka mnie sprawdzian z chemii (tu marzyłabym chociaż o dwojce, bo wiem, że będzie ciężko) i poprawka sprawdzianku z geografi, z ktorego rpaktycznie cała klasa dostała złe oceny, a gonia dostala +1. ;-)
Jak na razie to czasu mam mało dla swoich maluszków, a przyznam szczerze, ze juz troche tęsknie za tymi kochanymi, schroniskowymi mordeczkami... :(

Posted

Pięnka pajęczyna :loveu:
Mordzia Azulki jak marzenie... Taka roześmiana, że aż się ciepło na sercu robi :loveu:

g_o_n_i_a napisał(a):

Kasia :buzi: on się tak poświęca, ma takie wielkie serce... A poza tym jest taki grubiutki, ze zakrywa duuuużą powierzchnię. :evil_lol: ;-)
Jaki gruby, jaki gruby :mad: Jest po prostu męski i dobrze zbudowany! :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Zbójcza minka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wymiziaj pycholkę ode mnie ;)

Hej! :multi: Pycholek wymiziany. :p

Teklunia napisał(a):

Jaki gruby, jaki gruby :mad: Jest po prostu męski i dobrze zbudowany! :evil_lol:

Och tak, zapomniałam, ze on ma gruby i mocny kościec. :evil_lol: