Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przedstawiam Wam moją kolejną dzidzię schroniskową. :loveu:
Ma na imie Bezunia, ma kilka latek - 3/4... Jest przekochaną, moją dziecinką. Odrazu kiedy ją wypatrzyłam w boksie, zamierzalam jej zrobić wątek. Potem okazalo sie, ze Beza jest w recepcji schroniska - zostala tam przeniesiona, na szczęscie, bo tam ma większe szanse, ze ktoś ją upatrzy. Odrazu się nią zajęłam, usiadłam na tapczanie, posadzilam sobie ją na kolana i wyczesałam. Bezunia byla w siodmym niebie, zaczela się ukladac do spanka i spała chwileczkę. I tak zaczęła się nasza znajomosc, nie mialam serca ją "porzucić" na tapczanie, wiec na rękach nosiłam ją ze sobą przez pol soboty, poszłyśmy razem na polko i Bezunia łaziła za mną. Potem siedziałysmy razem na huśtawce i tak sie zaprzyjaźniłyśmy, ze Bezunia człapie czasem za mną. Ma przecudne oczka, jest taka kochana i maleńka. We wtorek widac, ze się cieszyła jak do niej przyszłam, znow siedziala mi na kolanach i drzemala. Jest taka kochana. I ma talent do niszczenia zabawek, piłki załatwia w ciagu kilku minut, a piszczącemu jerzykowi odgryzła nos mniej niż 10 minut. No i mam dzisiaj wyrzuty, ze nie pojechałam dzisiaj do niej, do mojego maleństwa, które tak ślicznie mnie odprowadzało do drzwi w ubiegły wtorek. :( To Bezunia:
Prawda, ze śliczna? :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Przedstawiam Wam moją kolejną dzidzię schroniskową. :loveu:
Ma na imie Bezunia, ma kilka latek - 3/4... Jest przekochaną, moją dziecinką. Odrazu kiedy ją wypatrzyłam w boksie, zamierzalam jej zrobić wątek. Potem okazalo sie, ze Beza jest w recepcji schroniska - zostala tam przeniesiona, na szczęscie, bo tam ma większe szanse, ze ktoś ją upatrzy. Odrazu się nią zajęłam, usiadłam na tapczanie, posadzilam sobie ją na kolana i wyczesałam. Bezunia byla w siodmym niebie, zaczela się ukladac do spanka i spała chwileczkę. I tak zaczęła się nasza znajomosc, nie mialam serca ją "porzucić" na tapczanie, wiec na rękach nosiłam ją ze sobą przez pol soboty, poszłyśmy razem na polko i Bezunia łaziła za mną. Potem siedziałysmy razem na huśtawce i tak sie zaprzyjaźniłyśmy, ze Bezunia człapie czasem za mną. Ma przecudne oczka, jest taka kochana i maleńka. We wtorek widac, ze się cieszyła jak do niej przyszłam, znow siedziala mi na kolanach i drzemala. Jest taka kochana. I ma talent do niszczenia zabawek, piłki załatwia w ciagu kilku minut, a piszczącemu jerzykowi odgryzła nos mniej niż 10 minut. No i mam dzisiaj wyrzuty, ze nie pojechałam dzisiaj do niej, do mojego maleństwa, które tak ślicznie mnie odprowadzało do drzwi w ubiegły wtorek. :( To Bezunia:
Prawda, ze śliczna? :loveu:

aaaa ja kocham takie kudłate :loveu:

i ciapciate tez:loveu:

:buzi:

Posted

Z moja schroniskową niunia zobacze sie dopiero we wtorek. Moje Skarby male, teraz mam takie wyrzuty... :(
Ale Azulek dostal buziaczkow od Madziuni :multi:

Mordzia mojej Łaci :loveu:

Posted

Kasia :loveu:
W takim razie ciąg dalszy pięknego kocureczka :-)

Myjemy sie :-)

Edziulek pokazuje brzuszek :evil_lol:

Azulek oczywiscie tez :evil_lol:

No i domku pilnuje :loveu:

A kto niby powiedzial, ze nie ma kota strózującego? ;-)

Zbliżenie profilka

Posted

Witamy!
Dawno nas nie bylo, ale wracamy :evil_lol: ;)
Zaległości nie jestem w stanie nadrobić, więc przejżałam tylko ostatnie fotki:roll:

Edziulek- śliczniulek, Azulka- śliczniulka :loveu::loveu:

Pozdrowionka!

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Azulek na swojej wieeeelkiej puduszce. :evil_lol:

Rzeczywiście wieeeeeeeeelka :evil_lol: Dwie by się Takie Azunie zmieściły :evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Rzeczywiście wieeeeeeeeelka :evil_lol: Dwie by się Takie Azunie zmieściły :evil_lol::evil_lol:

No, moze za kilka lat będą takie dwa łaciatki. :p
A teraz to by się Nodi zmieścił calusienki. :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

A teraz to by się Nodi zmieścił calusienki. :loveu:

No bez dwóch zdań!:evil_lol: Może będą mieli okazję kiedyś razem poleżeć :razz:;);)