Rudzia-Bianca Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 No więc proszę jutro trzymać kciuki, wiele powinno się w życiu Franciszka zmienić :) Quote
anetta Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Przeczytałam. Mały miał dużo szczęścia. I tak szybko znalazł DT :))))) Trzymam :kciuki: A koty. Jeden piękniejszy od drugiego :crazyeye::loveu: Zenek ma niesamowite umaszczenie. Quote
TERESA BORCZ Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 no to super że ma domek tymczasowy.Będzie u mnie lużniej. Moje pszczyńskie tymczaski dojechały wczoraj są przecudne , oba chłopaki.jeden puszysty czarny, drugi w jesiennych brązach ogromnie żywe i przytulaśne szukamy ds aby znów coś uratować. pozdrawiam Quote
Rudzia-Bianca Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 No to moi drodzy ogłaszam z radością wielką że w tym momencie Franek zapewne juz pod kołderką w swoim własnych domku ze swoją własną Panią i własnym Panem słodziuteńko chrapie :) Decyzja błyskawiczna, wczoraj telefon dziś telefonów kilka i Franek pojechał do Krakowa do swojego własnego domu ( wspaniałego domu :) ) Pańciuchostwo Franka mają się zalogować na dogo więc myślę że jeszcze łobuziaka kochanego zobaczymy. Podróżnik z niego wyborowy , walnął się w transporterek , zaliczył drzemkę , koopala więc przymusowy postój na stacji bemzynowej zaliczony a później już tylko szczęśliwa mina jego nowej Pani . A co robi ciotka na skrzyżowaniu - zamiast swiateł pilnować zdjęcia Frankowi robi :) już na swoim dywanie ( który oczywiście zdążył Franczysław zaznaczyć od razu , z myszką od pań wetek na szczęście ) Dziękujemy wszystkim za pomoc, to dzięki Wam w ciągu 3 dni Franek z łańcucha trafił pod kołderkę :) Dzięki raz jeszcze . Quote
anciaahk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kapitalnie :), ekspresowy happy end!!! Tego, co miał na szyi, nawet łańcuchem trudno nazwać:loveu: Quote
anciaahk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Minki mi się dziwne włączają ;) ehhh te dogo. Quote
Cajus JB Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nie było mnie na wątku, ale obserwowałem. Wspaniała wiadomość Quote
anetta Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Aaa ale super!! :multi: :multi: Wszystkiego dobrego mały! Quote
TERESA BORCZ Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 cudownie udana EKSPRESOWA akcja , oby takich więcej.Gratulacje!!! Łańcuch Frania został w spadku jego panu. Przydałoby się mu to założyć. Pan jaki był to wiemy, zobaczcie wątek strzemieszyckiej pani nauczycielki co zagłodziła i umartwiała sunię , ARESIKA I SZCZENIORKI. Wczorajszy wątek bajkiB . Koszmar. nawet nie jestem w stanie podesłać linku. CIŚNIENIE DOBIJA 200.TA OKRUTNA BABA JEST NAUCZYCIELKĄ I PIASTUJE DO TEGO FUNKCJE RODZINY ZASTĘPCZEJ!!! SKANDAL NAD SKANDALE. Quote
myla Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Franek jest cudowny-zakochaliśmy się w Nim. Mieliśmy przygotowane dla Niego nowe imię ale Franek zostaje Frankiem, ponieważ jest taki Frankowaty, że nie ma opcji zmiany imienia :). Bardzo mądry piesek i zaczyna szybko łapać. Swojej nowej Pani nie odstępuje na krok a szczególnie podczas gotowania. Jutro czeka go kąpiel. Oprócz Franka kąpiel przejdzie też nasz dywan, bo już prawie nie ma miejsca którego by nie obsiusiał. Ale teraz już słodko śpi Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='myla']Franek jest cudowny-zakochaliśmy się w Nim. Mieliśmy przygotowane dla Niego nowe imię ale Franek zostaje Frankiem, ponieważ jest taki Frankowaty, że nie ma opcji zmiany imienia :). Bardzo mądry piesek i zaczyna szybko łapać. Swojej nowej Pani nie odstępuje na krok a szczególnie podczas gotowania. Jutro czeka go kąpiel. Oprócz Franka kąpiel przejdzie też nasz dywan, bo już prawie nie ma miejsca którego by nie obsiusiał. Ale teraz już słodko śpi Czyli Franek już się zadomowił. Znaczy wie gdzie Jego miejsce. Na pewno wszyscy rano pięknie podziękują. Słodziak. Quote
anciaahk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziękujemy za domek dla Franusia, sama słodycz teraz :loveu: Quote
eliza_sk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale wieści !!! Rudziu, to co Ci wstawić na allegro w szczęśliwe miejsce Franciszka ? Quote
weszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Suuuper akcja! A jak sprawa poprawienia losów mamusi?? Quote
Soema Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tak podczytywałam po cichu... ale się cieszę! Szczęścia Wam życzę, mam nadzieję że będziecie nas czasem informować o postępach małego :) Quote
majka2222 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='anciaahk']Straszne :(. Też bym łańcuch wsadziła temu durniowi na pusty łeb. Przepraszam, ale inaczej nie da się tego opisać. Zabierzmy mu tą sunię, matkę małego Quote
kaczadupka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 gratuluje Wam blyskawicznej akcji! Ciesze sie na maxa, ze franek ma nowy dom!, serce sie raduje. oby wiecej takich happy endów! majka2222 napisał(a):[quote name='anciaahk']Straszne :(. Też bym łańcuch wsadziła temu durniowi na pusty łeb. Przepraszam, ale inaczej nie da się tego opisać. Zabierzmy mu tą sunię, matkę małego Quote
Od-Nowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 no nic tylko usiąść i płakać ze szczęścia :-) gratulacje dla Franka od Franki ;-) pozdrawiamy serdecznie Nowodomkowych ;-) Rudziu - uratowałaś mu życie!! :-):multi::lol::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='myla']Franek jest cudowny-zakochaliśmy się w Nim. Mieliśmy przygotowane dla Niego nowe imię ale Franek zostaje Frankiem, ponieważ jest taki Frankowaty, że nie ma opcji zmiany imienia :). Bardzo mądry piesek i zaczyna szybko łapać. Swojej nowej Pani nie odstępuje na krok a szczególnie podczas gotowania. Jutro czeka go kąpiel. Oprócz Franka kąpiel przejdzie też nasz dywan, bo już prawie nie ma miejsca którego by nie obsiusiał. http://www.ramsat.pl/ftp/franek.jpg Ale teraz już słodko śpi Witamy Frankową Rodzinę na dogo i prosimy o stałe relacje :) Słodki Franio jest :) [quote name='eliza_sk']Ale wieści !!! Rudziu, to co Ci wstawić na allegro w szczęśliwe miejsce Franciszka ? Elizo ja nie mam nic , wstawiaj cokolwiek co macie :) Dziękuję bardzo . [quote name='weszka']Suuuper akcja! A jak sprawa poprawienia losów mamusi?? Weszko ten psiak na łańcuchu to nie jest jego mama, to jest pies - gośc tylko powiedział że matka mniej więcej tak wygląda . Na razie przez to psiaków wożenie nie miałam czasu na nic, postaram się najszybciej jak się da pojechać tam i trochę z gościem pogadać . KOCHANI DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC !!!! No i najważniejsze własnie dostałam wiadomość że Franek na pewno zostaje w swoim nowym domku :) Quote
myla Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Franuś szczęśliwy i jego Państwo również. Bałaganiarz z niego straszny. Dziś był u swojego nowego lekarza i już wiemy,że waży aż 5 klio- grubasek jeden :) Okazało się,że ma łupież, ale Go wyleczymy. Nie bardzo siusia na zewnątrz bo rzadko wychodzi, więc jak już wyjdzie to ma tyle wrażeń, że zapomina o siusianiu- taki jest ciekawski! Pieszczoch niesamowity- godzinami nyna na swojej Pani i na każdych kolankach jakie mu się napatoczą. Postaramy się pisać co się dzieje u Franeczka, tylko pewnie z regularnością może być problem, bo szykujemy nowy domek dla Nas i Franeczka, więc czasu mało. Pozdrowienia dla Rudzi :)) Quote
eliza_sk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Verdana][SIZE=4]TROJKA-ofiara wnyków-OBDARTA ZE SKÓRY w 1/5 pow.ciała-URWANA ŁAPA-POMOCY !!![/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1746...3#post13596793 Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 myla napisał(a):Franuś szczęśliwy i jego Państwo również. Bałaganiarz z niego straszny. Dziś był u swojego nowego lekarza i już wiemy,że waży aż 5 klio- grubasek jeden :) Okazało się,że ma łupież, ale Go wyleczymy. Nie bardzo siusia na zewnątrz bo rzadko wychodzi, więc jak już wyjdzie to ma tyle wrażeń, że zapomina o siusianiu- taki jest ciekawski! Pieszczoch niesamowity- godzinami nyna na swojej Pani i na każdych kolankach jakie mu się napatoczą. Postaramy się pisać co się dzieje u Franeczka, tylko pewnie z regularnością może być problem, bo szykujemy nowy domek dla Nas i Franeczka, więc czasu mało. Pozdrowienia dla Rudzi :)) Szykujcie szykujcie sobie gniazdkow spokoju, ale później to już nie będzie wymówki -o regularne relacje będziemy się upominać :) Miziaki dla grubasia :) Quote
Recommended Posts