Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny to był naprawde poważny telefon!Pani wie jaki jest nasz Puszek juz ustalamy co dalej poczkamy a potem podejmiemy decyzję!Maluch chyba nigdy nie był szczęsliwym pieskiem i woli nic nie zmieniac w swoim zyciu!Jest buda,jedzenie i kolega w boksie świat za boksem jest przerażający...on to pamięta!

Posted

Dzisiaj wieczorem Andzike wybiera się na spotkanie przedadopcyjne, Puszek ma poważne szanse na DS, trzymajcie kciuki! Jeśli wszystko będzie dobrze, Puszka czeka zabieg na drugie oczko i podróż do nowego domu.

Posted

mamanabank napisał(a):
Dzisiaj wieczorem Andzike wybiera się na spotkanie przedadopcyjne, Puszek ma poważne szanse na DS, trzymajcie kciuki! Jeśli wszystko będzie dobrze, Puszka czeka zabieg na drugie oczko i podróż do nowego domu.

o jaaaaaaaaaaaaaaa..nie wierze:):)ale sie ciesze:) a czy domek poradzi sobie z problemami Puszka???Mam nadzieje ze tak...:)

Posted

Umówiłam się z Panią na 16.30 :) Oczywiście zaraz "po" zdam relacje ;)

Trzymajcie kciuki za Puszka, zeby to był jego domek i za mnie, bo to moja pierwsza taka wizyta ;) ale sama taka przeszlam, wiec dam rade. Oczywiscie zabieram zabieram ze sobą dzielnego pomocnika - Nele :D

Posted

Andzike napisał(a):
Umówiłam się z Panią na 16.30 :) Oczywiście zaraz "po" zdam relacje ;)

Trzymajcie kciuki za Puszka, zeby to był jego domek i za mnie, bo to moja pierwsza taka wizyta ;) ale sama taka przeszlam, wiec dam rade. Oczywiscie zabieram zabieram ze sobą dzielnego pomocnika - Nele :D
No oczywiście Nelka zna sie najlepiej wszystko bierze na "spoko"!Więc zdanie Neli-zen interesuje nas najbardziej!:evil_lol:

Posted

Dziewczyny tej pani musi zalezec na naszym Puszku,bo poprosiła mnie o szybką wizytę przedadopcyjną i kiedy zaproponowałam,ze przywieziemy Puszka do Warszawy ona powiedziała,że chce po niego przyjechać!W domku jest jeszcze suczka ok.9 lat która nie widzi a w rodzinie sa koty!

Posted

Dostałam smsa od Ani, że Puszek może się już pakować!!! Państwo nie mogą się już doczekać, Ania za godzinkę sama zda relację. No to możemy się cieszyć, Puszku, wytrzymaj jeszcze troszeczkę. Romka porozmawiaj rano z p.wet. w sprawie zabiegu dobrze?

Posted

mamanabank napisał(a):
A teraz przyznać się, kto ogłaszał Puszka? Kwiaty się należą.

a chyba już pamiętam, to gonia66 zamówiła pakiet na bazarku!
I dlatego tak wytrwale kibicowała naszemu Puszkowi,Państwo zobaczyli naszego Puszka na gumtree!

Posted

taki smutny, taki sam, a tu takie szczęście...aż mi się łezka kręci, niech pani wet zrobi zabieg, powieki i na rekonwalestencję może zmykać do ciepłego domku HURRA.....nam wszystkim należą się brawa - ten kto ogłosił, zrobił wątek, zdjęcia, podnosił wątek, ten co sprawdzał domek...nam wszystkim dzięki naszej pracy psiaki znajdują domki!!!!! gonia66 dziękujemy

Posted

No więc jestem:)
Nowi własciciele Puszka to bardzo sympatyczne malzenstwo:) zasiedzialam sie u nich... godzine :D Puszka wypatrzyli na gumtree i od tej pory nie moga przestac o nim myslec ;) Maja nawet na pulpicie monitora jego zdjęcie !!! Puszek (zostanie Puszkiem:) bedzie mial kolezanke Emi bardzo do siebie podobna. Emi tez jest ze schroniska (Paluch) i jest juz u Panstwa 9 lat. Slepaczek z niej slodki:D Mowilam, ze nad Puszkiem trzeba bedzie troche popracowac, ze jest lekko wyautowany, ale Pani stwierdzila, ze to nie problem, bo z Emi tez przez to przechodzili. Pan pracuje jeden dzien i potem ma trzy dni wolne, wiec psiaki nie beda siedzialy cale dnie same. Cala rodzina juz sie nie moze doczekac Puszka, Panstwo tak jak pisalyscie koniecznie chca pojechac po niego sami, zeby od razu ich poznal. Chętni na wizyte poadopcyjna (ja tez :D ), znaja procedury wziecia psa ze schroniska itp. Obejrzalam serie zdjec Emi z dzialki, gdzie wyjedzaja na cieple weekendy:) Generalnie mysle, ze Puszek bedzie mial jak paczek w maśle :D aha - Emi ma tak piekna siersc, ze nie moglam sie na nia napatrzec - zazwyczaj starsze psy maja juz taka matowa, a Emi sie pieknie blyszczy, widac, ze Pani wie jak dbac o kudlacza :D i to chyba tyle :)