Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Goniu,kochana rozpocznij szturm!Ten maluch i Antoś ,ktory jest w schronisku juz 3 lata leżą mi najbardziej na sercu! Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Romka']Goniu,kochana rozpocznij szturm!Ten maluch i Antoś ,ktory jest w schronisku juz 3 lata leżą mi najbardziej na sercu![/QUOTE] NO nie ma sprawy, najpierw musze wyprawic do domow dwa slepaczki, ktore mi zabieraja kazda wpolna chwilke..ale WY dziewczyny juz mozecie rozsylac watek..mnie to raczej juz wszyscy maja dosc:D Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Mamanabank mogę pomóc ale to Ty znasz sie na tym najlepiej! Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 NO i ja podniosę...dobrze,ze ma choc futro grube..ida mrozy..nawet do 20stopni:(:(nie ,oge przestac o nich myslec....jakie warunki ma Puszek w zderzeniu z mrozem????mieszka aw jakims pogrzewanym pomieszczeniu??? Quote
Romka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):NO i ja podniosę...dobrze,ze ma choc futro grube..ida mrozy..nawet do 20stopni:(:(nie ,oge przestac o nich myslec....jakie warunki ma Puszek w zderzeniu z mrozem????mieszka aw jakims pogrzewanym pomieszczeniu??? Dziewczyny w naszym schronisku nie ma ogrzewanych boksów!W boksie stoja budy składające sie z trzech bud,otwierane górą(jedna za drugą).Myślę,że mały nie zmarznie,w srodku jest słoma,nie wieje bo wejście do bud jest przodem do ściany bocznej boksu!Oczywiście nie są to warunki dla tak stareńkiego psiaka,ale i tak ma lepiej niż wtedy kiedy bląkał sie po osiedlu!Musi zdecydować sie sytuacja Willego wtedy podejmiemy decyzje w sprawie Puszka!Mnie tez jest bardzo żal Puszka ale przy takich finansach jakimi dysponujemy wszystko musi mieć swoja kolej! Quote
kajkoowa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dogo strasznie ucina zdjęcia, przez co trzeba zmniejszać i są gorszej jakosci:shake: Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 mi dogo nie ucina zdjęć...to zależy od rozdzielczości zdjęcia Quote
zuzka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Podnoszę malucha i Przepraszam za offa zapraszam na barek MEGA BAZAR dla Kodinki,Stefana,Ciapuleńki,itd...do 21-12 godz 24.00 Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 link do bazarku nie działa wklej dobry, z ciekawością zajrzę, bo kupuję na bazarkach Quote
zuzka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Figafiga napisał(a):link do bazarku nie działa wklej dobry, z ciekawością zajrzę, bo kupuję na bazarkach Już poprawiłam Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ale tan nasz Pusi fajny..chodzi sobie tak sam i zwiedza schron..to takie az parwei artystyczne fotki:) Gdzie On tak chodzil i dlaczego sam??Schron wyglada na tych fotkach, jak opuszczone przez BOga i ludzi miejsce:D Quote
mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 a są już ogłoszenia? czy coś przegapiłam? Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 gonia66 napisał(a):Ale tan nasz Pusi fajny..chodzi sobie tak sam i zwiedza schron..to takie az parwei artystyczne fotki:) Gdzie On tak chodzil i dlaczego sam??Schron wyglada na tych fotkach, jak opuszczone przez BOga i ludzi miejsce:DGoniu to jest wewnętrzne przejście pomiędzy boksami!Oswajamy go troche z nami w ten sposob !Nie chce chodzić na spacer ale sam wychodzi z boksu!Niech więc troche pochodzi! Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Romka napisał(a):Goniu to jest wewnętrzne przejście pomiędzy boksami!Oswajamy go troche z nami w ten sposob !Nie chce chodzić na spacer ale sam wychodzi z boksu!Niech więc troche pochodzi! Suoper!!!!!Mnie sie to bardzo podba..bo to taka wolnosc troszke dla niego...ale świetnie to wyglada naparwde...mam przed oczyma te fotki- a na nich "samotny, biały żagiel":p Quote
mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 poproszę o link do bazarku ogłoszeniowego, potrzebuję dla Wilka z mojego podpisu Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 mamanabank napisał(a):poproszę o link do bazarku ogłoszeniowego, potrzebuję dla Wilka z mojego podpisuProsze bardzo- to link:) http://www.dogomania.pl/threads/174513-Bazarek-ogA-oszeniowy-nowe-atrakcyjne-zasady-Na-tymczas-szczeniAE-cy-i-Froda-do-23-12?p=13581059#post13581059 Quote
kajkoowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Figafiga napisał(a):mi dogo nie ucina zdjęć...to zależy od rozdzielczości zdjęcia Figafiga nie wiem jak ty, ale u mnie na pierwszej stronie Puszka TWoje zdjęcie jest ucięte z prawej strony...:shake: Quote
Figafiga Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 u mnie jest dobrze, a jaką masz przeglądarkę?? bo ja mozillę...a tak w ogóle to dogo jest tragiczne pod niektórymi względami....niektóre galerie jak oglądam to też mają poobcinane boki, nie wiem o co chodzi Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Co tam u Puszka??Zeby jeszcze jemu sie udalo..tak bardzo bym chciala....czy sa jego jakies aktualniejsze fotki???A moze my sie skrzyknijmy i zacznijmy zbierac deklaracje na DT...przeciez my jestesmy, zeby pomagac..i jestesmy chyba gotowe-prawda cioteczki??? Quote
mamanabank Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 PRAWDA! Jeśli znajdzie się DS lub choćby DT Puszek będzie miał operowane drugie oczko. Jednak w przypadku Puszka, trzeba zakładać, że DT będzie potrzebny na dłużej... Quote
kajkoowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Figafiga napisał(a):u mnie jest dobrze, a jaką masz przeglądarkę?? bo ja mozillę...a tak w ogóle to dogo jest tragiczne pod niektórymi względami....niektóre galerie jak oglądam to też mają poobcinane boki, nie wiem o co chodzi Ja mam Operę. Ja wlaśnie widze wszystkie zdjęcia poucinane, Twoje też, straszne to dogo... Jejciu, Pusiaku, gdzie ten Twój domek?:( Quote
mamanabank Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 a to nasz Puszek na stronie schroniska, do zdjęcia ubrany w łapak! http://www.lowicz.eu/serwis/index.php?id=1338&lim=5 Quote
Recommended Posts