Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Goniu,kochana rozpocznij szturm!Ten maluch i Antoś ,ktory jest w schronisku juz 3 lata leżą mi najbardziej na sercu![/QUOTE]
NO nie ma sprawy, najpierw musze wyprawic do domow dwa slepaczki, ktore mi zabieraja kazda wpolna chwilke..ale WY dziewczyny juz mozecie rozsylac watek..mnie to raczej juz wszyscy maja dosc:D

Posted

NO i ja podniosę...dobrze,ze ma choc futro grube..ida mrozy..nawet do 20stopni:(:(nie ,oge przestac o nich myslec....jakie warunki ma Puszek w zderzeniu z mrozem????mieszka aw jakims pogrzewanym pomieszczeniu???

Posted

gonia66 napisał(a):
NO i ja podniosę...dobrze,ze ma choc futro grube..ida mrozy..nawet do 20stopni:(:(nie ,oge przestac o nich myslec....jakie warunki ma Puszek w zderzeniu z mrozem????mieszka aw jakims pogrzewanym pomieszczeniu???

Dziewczyny w naszym schronisku nie ma ogrzewanych boksów!W boksie stoja budy składające sie z trzech bud,otwierane górą(jedna za drugą).Myślę,że mały nie zmarznie,w srodku jest słoma,nie wieje bo wejście do bud jest przodem do ściany bocznej boksu!Oczywiście nie są to warunki dla tak stareńkiego psiaka,ale i tak ma lepiej niż wtedy kiedy bląkał sie po osiedlu!Musi zdecydować sie sytuacja Willego wtedy podejmiemy decyzje w sprawie Puszka!Mnie tez jest bardzo żal Puszka ale przy takich finansach jakimi dysponujemy wszystko musi mieć swoja kolej!

Posted

Ale tan nasz Pusi fajny..chodzi sobie tak sam i zwiedza schron..to takie az parwei artystyczne fotki:) Gdzie On tak chodzil i dlaczego sam??Schron wyglada na tych fotkach, jak opuszczone przez BOga i ludzi miejsce:D

Posted

gonia66 napisał(a):
Ale tan nasz Pusi fajny..chodzi sobie tak sam i zwiedza schron..to takie az parwei artystyczne fotki:) Gdzie On tak chodzil i dlaczego sam??Schron wyglada na tych fotkach, jak opuszczone przez BOga i ludzi miejsce:D
Goniu to jest wewnętrzne przejście pomiędzy boksami!Oswajamy go troche z nami w ten sposob !Nie chce chodzić na spacer ale sam wychodzi z boksu!Niech więc troche pochodzi!

Posted

Romka napisał(a):
Goniu to jest wewnętrzne przejście pomiędzy boksami!Oswajamy go troche z nami w ten sposob !Nie chce chodzić na spacer ale sam wychodzi z boksu!Niech więc troche pochodzi!

Suoper!!!!!Mnie sie to bardzo podba..bo to taka wolnosc troszke dla niego...ale świetnie to wyglada naparwde...mam przed oczyma te fotki- a na nich "samotny, biały żagiel":p

Posted

Figafiga napisał(a):
mi dogo nie ucina zdjęć...to zależy od rozdzielczości zdjęcia

Figafiga nie wiem jak ty, ale u mnie na pierwszej stronie Puszka TWoje zdjęcie jest ucięte z prawej strony...:shake:

Posted

u mnie jest dobrze, a jaką masz przeglądarkę?? bo ja mozillę...a tak w ogóle to dogo jest tragiczne pod niektórymi względami....niektóre galerie jak oglądam to też mają poobcinane boki, nie wiem o co chodzi

Posted

Co tam u Puszka??Zeby jeszcze jemu sie udalo..tak bardzo bym chciala....czy sa jego jakies aktualniejsze fotki???A moze my sie skrzyknijmy i zacznijmy zbierac deklaracje na DT...przeciez my jestesmy, zeby pomagac..i jestesmy chyba gotowe-prawda cioteczki???

Posted

Figafiga napisał(a):
u mnie jest dobrze, a jaką masz przeglądarkę?? bo ja mozillę...a tak w ogóle to dogo jest tragiczne pod niektórymi względami....niektóre galerie jak oglądam to też mają poobcinane boki, nie wiem o co chodzi

Ja mam Operę. Ja wlaśnie widze wszystkie zdjęcia poucinane, Twoje też, straszne to dogo...

Jejciu, Pusiaku, gdzie ten Twój domek?:(