Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.Dziewczyny chcemy ogłoszenia bo to bardzo ważne!Operacje przeprowadzi lekarz schroniskowy i tu nie są potrzebne żadne pieniądze!Po prostu lekarz czeka aż Puszek znajdzie dom a wtedy przed opuszczeniem schroniska będzie operowane drugie oczko!Na razie podobno nie jest to konieczne!Chcemy wyciągnąć małego ze schroniska ale czekamy na to jak potoczą sie losy naszego wilka-Willego!To będzie wiadome prawdopodonie juz niedługo!Zadanie na dziś dla nas i dla Puszka to oswoić Puszka z ludzmi aby znalazł szczęśliwy domek w którym dożyje do końca swoich dni!Dobrze wiecie że dzikuski mają mniejsze wzięcie!Jeśli chcecie pomóc(na co bardzo liczymy)to proszę pozwolcie nam na zaplanowaną kolejność działań,OGŁASZAJCIE PUSZKA WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA,i wspomóżcie jak przyjdzie pora!

Posted

Ok..w takim razie mam zamowic pakiet na bazarku????Bo wczesniej chyba tu (chyba ze mi sie watki myla) ktos napisal, ze w tym pakiecie sa ogloszenia, ktore by sie dublowaly...kurcze...dogo "ledwo cieple" i boje sie wracac i szukac..ale chyba to tu przeczytalam...jesli sie myle prosze- napiszcie- zaraz zamawiam ten pakiecik i wplacam pieniazki:)

Posted

[quote name='mamanabank']moim zdaniem Puszek nie ma żadnych ogłoszeń... Figafiga?

Jutro przeszperam wątek...Dobra- moze pomylilam wątki- przepraszam w takim razie..ja pisze do osoby od bazarku- nie ma na co czekac- idzie zima..niech oglasza...ja przesle kase- wiec ogloszenia powinien miec w tym tygodniu...zobaczymy jak to dziala a cel jest szcytny przeciez- na pomoc innym psom:) No to ZAMAWIAM ABONAMENT OGLOSZENIOWY- jesli ktos chce robic dodatkowo ogloszenia- to prosze zajrzec na watek bazarkowy, zeby nie powielac ogloszen....tu powtarzam link do bazarku:http://www.dogomania.pl/threads/174513-Bazarek-ogA-oszeniowy-nowe-atrakcyjne-zasady-Na-tymczas-szczeniAE-cy-i-Froda-do-23-12?p=13581059#post13581059

Posted

Dziewczyny bardzo dziękujemy!Przeszperałam wątek juz wczoraj. Mamanabank ,na bank nie ma ogłoszeń tylko jest na wątku kudlaczy!Moja sugestia jest taka że może wrzucić go na watek staruszków!Będzie oczywiście także na tablicy ogłoszeń w sklepie Intermarche!

Posted

Jestem za prośbą cioteczki gonii, już mówię - obecnie istnieje inna forma bazarku, tzn. jednorazowo 20 ogłoszeń, co daje 16 zł. Jednak, jeśli - jak widzę - interesuje Was abonament ogłoszeniowy, tj. 20 ogłoszeń teraz i ponawianych po miesiącu + 4 razy allegro w tym czasie, to oczywiście możecie i coś takiego zakupić.

Posted

[quote name='ladySwallow']Jestem za prośbą cioteczki gonii, już mówię - obecnie istnieje inna forma bazarku, tzn. jednorazowo 20 ogłoszeń, co daje 16 zł. Jednak, jeśli - jak widzę - interesuje Was abonament ogłoszeniowy, tj. 20 ogłoszeń teraz i ponawianych po miesiącu + 4 razy allegro w tym czasie, to oczywiście możecie i coś takiego zakupić.[/QUOTE]
Tak- poprosze tą druga opcję , cvzyli abonament ogloszeniowy..czyli cena 40 zł????Proszę- napisz dokladnie ladySwallow, bo chce wyslac pieniazki, zeby ogloszenia byly jak najszybciej:)

Posted

zAMÓWIŁAM i zaplacilam za ogloszenia dla Puszka....powinny byc niebawem- pod koniec tygodnia odnawaine przez 2 miesiace i 4 razy odnawiane Allegro (zwykle)...zobaczymy co z tego będzie:)

Posted

[quote name='gonia66']zAMÓWIŁAM i zaplacilam za ogloszenia dla Puszka....powinny byc niebawem- pod koniec tygodnia odnawaine przez 2 miesiace i 4 razy odnawiane Allegro (zwykle)...zobaczymy co z tego będzie:)[/QUOTE]

Jeśteś kochana, wielkie dzięki!

Posted

[quote name='mamanabank']Jak Figafiga się zgodzi, bo ona tam na tych zdjęciach jest w całej okazałości[/QUOTE]
Na Puszkowych zdjęciach jest...Puszek!Figa jest na zdjęciach Zońki!

Posted

To jest wewnętrzne przejście pomiędzy boksami(po lewo i po prawo sa boksy) i maluch kiedy otworzyłam mu boks (mieszka po lewo w drugim boksie)wyszedł na spacer dopiero wtedy jak zamknęlo sie wewnętrzne przejście!Pochodzil sobie troszke na spacerku !Jak tylko ktos wchodzil pomiedzy boksy znikal w swoim boksie!

Posted

On biedny..taki zapomniany...nawet na dogo nie ma wielu gosci..trzeba chyba rozpoczac sztturm...Ciekawe, czy juz są ogloszenia..nie bylo zadnych telefonow ???Musze napisac do ladySwallow...