Romka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 .Dziewczyny chcemy ogłoszenia bo to bardzo ważne!Operacje przeprowadzi lekarz schroniskowy i tu nie są potrzebne żadne pieniądze!Po prostu lekarz czeka aż Puszek znajdzie dom a wtedy przed opuszczeniem schroniska będzie operowane drugie oczko!Na razie podobno nie jest to konieczne!Chcemy wyciągnąć małego ze schroniska ale czekamy na to jak potoczą sie losy naszego wilka-Willego!To będzie wiadome prawdopodonie juz niedługo!Zadanie na dziś dla nas i dla Puszka to oswoić Puszka z ludzmi aby znalazł szczęśliwy domek w którym dożyje do końca swoich dni!Dobrze wiecie że dzikuski mają mniejsze wzięcie!Jeśli chcecie pomóc(na co bardzo liczymy)to proszę pozwolcie nam na zaplanowaną kolejność działań,OGŁASZAJCIE PUSZKA WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA,i wspomóżcie jak przyjdzie pora! Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ok..w takim razie mam zamowic pakiet na bazarku????Bo wczesniej chyba tu (chyba ze mi sie watki myla) ktos napisal, ze w tym pakiecie sa ogloszenia, ktore by sie dublowaly...kurcze...dogo "ledwo cieple" i boje sie wracac i szukac..ale chyba to tu przeczytalam...jesli sie myle prosze- napiszcie- zaraz zamawiam ten pakiecik i wplacam pieniazki:) Quote
mamanabank Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 moim zdaniem Puszek nie ma żadnych ogłoszeń... Figafiga? Jutro przeszperam wątek... Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='mamanabank']moim zdaniem Puszek nie ma żadnych ogłoszeń... Figafiga? Jutro przeszperam wątek...Dobra- moze pomylilam wątki- przepraszam w takim razie..ja pisze do osoby od bazarku- nie ma na co czekac- idzie zima..niech oglasza...ja przesle kase- wiec ogloszenia powinien miec w tym tygodniu...zobaczymy jak to dziala a cel jest szcytny przeciez- na pomoc innym psom:) No to ZAMAWIAM ABONAMENT OGLOSZENIOWY- jesli ktos chce robic dodatkowo ogloszenia- to prosze zajrzec na watek bazarkowy, zeby nie powielac ogloszen....tu powtarzam link do bazarku:http://www.dogomania.pl/threads/174513-Bazarek-ogA-oszeniowy-nowe-atrakcyjne-zasady-Na-tymczas-szczeniAE-cy-i-Froda-do-23-12?p=13581059#post13581059 Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zamowilam pakiecik dla Slodziaka- sponsoruje cioteczka kama:) Quote
Romka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dziewczyny bardzo dziękujemy!Przeszperałam wątek juz wczoraj. Mamanabank ,na bank nie ma ogłoszeń tylko jest na wątku kudlaczy!Moja sugestia jest taka że może wrzucić go na watek staruszków!Będzie oczywiście także na tablicy ogłoszeń w sklepie Intermarche! Quote
mamanabank Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 gonia66 :Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
LadyS Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jestem za prośbą cioteczki gonii, już mówię - obecnie istnieje inna forma bazarku, tzn. jednorazowo 20 ogłoszeń, co daje 16 zł. Jednak, jeśli - jak widzę - interesuje Was abonament ogłoszeniowy, tj. 20 ogłoszeń teraz i ponawianych po miesiącu + 4 razy allegro w tym czasie, to oczywiście możecie i coś takiego zakupić. Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='ladySwallow']Jestem za prośbą cioteczki gonii, już mówię - obecnie istnieje inna forma bazarku, tzn. jednorazowo 20 ogłoszeń, co daje 16 zł. Jednak, jeśli - jak widzę - interesuje Was abonament ogłoszeniowy, tj. 20 ogłoszeń teraz i ponawianych po miesiącu + 4 razy allegro w tym czasie, to oczywiście możecie i coś takiego zakupić.[/QUOTE] Tak- poprosze tą druga opcję , cvzyli abonament ogloszeniowy..czyli cena 40 zł????Proszę- napisz dokladnie ladySwallow, bo chce wyslac pieniazki, zeby ogloszenia byly jak najszybciej:) Quote
mamanabank Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 na bazarku banerkowym z mojego podpisu zamówiłam banerek dla Puszka. Quote
gonia66 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 zAMÓWIŁAM i zaplacilam za ogloszenia dla Puszka....powinny byc niebawem- pod koniec tygodnia odnawaine przez 2 miesiace i 4 razy odnawiane Allegro (zwykle)...zobaczymy co z tego będzie:) Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mamanabank,wstaw proszę zdjęcia Puszka ze schroniska! Quote
mamanabank Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jak Figafiga się zgodzi, bo ona tam na tych zdjęciach jest w całej okazałości Quote
mamanabank Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='gonia66']zAMÓWIŁAM i zaplacilam za ogloszenia dla Puszka....powinny byc niebawem- pod koniec tygodnia odnawaine przez 2 miesiace i 4 razy odnawiane Allegro (zwykle)...zobaczymy co z tego będzie:)[/QUOTE] Jeśteś kochana, wielkie dzięki! Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='mamanabank']Jak Figafiga się zgodzi, bo ona tam na tych zdjęciach jest w całej okazałości[/QUOTE] Na Puszkowych zdjęciach jest...Puszek!Figa jest na zdjęciach Zońki! Quote
mamanabank Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 aaaa, mówiłam, ze mi się we łbie przewraca, chodzi Ci o te zdjęcia, na których widać boksy, a na samym końcu taka kropka, to jest Puszek, tak? Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Tak,właśnie o tę kropkę mi chodzi!Czy ta kropka jest podobna do Figuśki?Przecież to Puszek! Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Maleńka Kropeczka..a co on tam taki samotny robił??KUrcze.....jemu tymczas tez by sie tak przydał bardzo.....:( Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To jest wewnętrzne przejście pomiędzy boksami(po lewo i po prawo sa boksy) i maluch kiedy otworzyłam mu boks (mieszka po lewo w drugim boksie)wyszedł na spacer dopiero wtedy jak zamknęlo sie wewnętrzne przejście!Pochodzil sobie troszke na spacerku !Jak tylko ktos wchodzil pomiedzy boksy znikal w swoim boksie! Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 W sobotę będziemy w schronisku spróbujemy znów wyciągnąc małego jak sie uda!Jak Willy znajdzie dom spróbujemy umieścic małego poza schroniskiem! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Czy małego Puszka udało się wyciągnąć z boksu? Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 On biedny..taki zapomniany...nawet na dogo nie ma wielu gosci..trzeba chyba rozpoczac sztturm...Ciekawe, czy juz są ogloszenia..nie bylo zadnych telefonow ???Musze napisac do ladySwallow... Quote
Recommended Posts