Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spacer byl naprawdę świetny :) Piękna pogoda, słoneczko świeci, aż chce się wyjść z domu :)
Puszek to prawdziwy macho - broni Bożenki, furczy na inne dużo większe od niego psy jak tylko się jakiś do niego zbliża ;)
Spacerował dzielnie i chyba dobrze się czuje w Nelki towarzystwie (chociaż z niej momentami to prawdziwy "czołg" wychodzi jak się zapomni w zabawie:shake:) ale Puszkowi to akurat nie zaszkodzi jak trochę pogania :evil_lol:
Zakochani są w sobie z Bożenką po uszy :D
Oj, trafiło się chłopakowi, trafiło :)

Posted

Super! I o to w adopcjach chodzi ;-)

Zdjęcia świetne, Puszek zadowolony i rzeczywiście odmłodniał bardzo, już nie wygląda jak bezradny staruszek, zupełnie nie.

I cały czas, gdy ogladałam te zdjęcia myślałam o Neli, której tak łapiny drżały przy wychodzeniu ze schroniska, a teraz! Jest specjalistką w socjalizowaniu innych psów, nie mówiąc juz o tym, jak dzięki Twoim kontaktom Andzike, ona sama się zsocjalizowała. Też super!

Posted

Hihihihihi :) Nela to się pierwszy raz otworzyła w Łowiczu na spacerze nad rzeką, jak szalała z Romką. Potem Sylwester z Czapim, a potem już było tylko lepiej i fakt - teraz to ona "otwiera" ;)
A najważniejsze, to trafić na swojego ludzia :D Przecież teraz nie da się porównać tego Puszka - lizaka, pieszczocha, macho z psem opisywanym na pierwszych stronach wątku ... :)

Posted

[quote name='mamanabank']nie, raczej nie, to starszy psiak, nie walczy o swoje tylko tak siedzi i patrzy, na włóczykija nie wygląda, jest mały i okrągły i najbardziej lubi siedzieć.[/QUOTE]

no, ten opis z pierwszej strony... zupełnie teraz nie pasuje do Puszka macho ;-)

Posted

Właśnie !!!
Wracałysmy z Bożenką ze spaceru, a tu Puszek nagle zaczął warkotać ;) Oglądamy się a za nami labrador :D :D :D Zupełnie to Puszka nie przestraszyło, gdyby nie to, że był na smyczy, to nie wiem co by się z labradorem stało ;)
A jeszcze Bożenka mi opowiadała, że Puszek zapałał bardzo erotyczną namiętnością do niewysterylizowanej (rasowej) suni jej przyjaciółki :D Wesołe jest życie staruszka ;)

Posted

Świetne zdjecia!Uwielbiam patrzec na nasze szczęsliwe psiaki!Zobaczcie co robi dobry kochajacy domek!Andzike pamietasz ,ze Nelka miała byc psem agresywnym!Jak sobie to przypomne to pękam ze śmiechu!A Puszek ma charekterek mojego Pako,który rzuca sie na wieksze od siebie psiaki!Małe ,zaczepne ,bardzo kochane!

Posted

[quote name='Romka']Świetne zdjecia!Uwielbiam patrzec na nasze szczęsliwe psiaki!Zobaczcie co robi dobry kochajacy domek!Andzike pamietasz ,ze Nelka miała byc psem agresywnym!Jak sobie to przypomne to pękam ze śmiechu!A Puszek ma charekterek mojego Pako,który rzuca sie na wieksze od siebie psiaki!Małe ,zaczepne ,bardzo kochane![/QUOTE]

Nelka miała być wiejskim psem, nie chodzącym na smyczy, brudzącym i niszczącym w mieszkaniu i reagujący agresja... ;) Aż się dziwie, ze po takiej reklamie ją wziełam ;)
Gdybym jej nie wzieła popełniłabym największy błąd w zyciu ...

• 1 month later...
Posted

Punio idzie w następnym tygodniu na operację chorego oczka. Jadą do Garwolina, bo w Warszawie za tą operację krzykneli sobie 300zł (!!!!!), a w Garwolinie 80zł. Bez komentarza...
Poza tym wszystko super - Puszek spędził majówkę na Mazurach i był zachwycony :)

• 2 weeks later...
Posted

Punio już po operacji, zniósł ją bardzo dzielnie. Weterynarz zrobił mu to jakąś metodą, że nawet nie ma szwów :D
A na "czerwcówkę" całą rodziną znów wybierają się ma Mazury :)
Umawiamy się z Bożenką na wspólny spacer po wyjezdzie, więc będzie nowa porcja fotek :)

• 3 years later...
Posted (edited)

Po czterech latach od adopcji nasze schronisko odwiedził Puszek:

Puszek przyjechał ze swoją opiekunką i przywiózł dla psiaków z naszego schroniska,mnóstwo prezentów.:lol:Wygląda ślicznie,jest cudowny i kochany.Jego opiekunowie są niezmiennie nim zachwyceni.A my zachwyceni opiekunami i Puszkiem.
PANI BOŻENKO,DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO...:lol:

Maleńki był trochę zdenerwowany jak usłyszał szczekanie psiaków,ślinił się trochę,pewnie przypomniał sobie jak to było...

Edited by Romka