Romka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zuzka Puszek ma dom,najwspanialszy na swiecie! Quote
Romka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Punio potrafi juz chodzic po schodach,nie ma z nim zadnego kłopotu jest cichutki i kochany,macha ogonkiem !Bożenka i jej rodzina sa nim zachwyceni! Quote
Andzike Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Rozmawialam dzis z Bozenka, cala sie rozplywa w zachwytach nad Puszkiem ;) mowi, ze zdecydowanie nie jest nieufnym, wycofanym psiakiem, merda ogonkiem, rozdaje calusy i uwielbia cala swoja nowa rodzine :D Quote
bożenka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Bardzo serdecznie witam wszystkich i pragnę poinformować że nasz kochany puszek już nauczył sie wchodzić po schodach jest bardzo wesoły i grzeczny lubi chodzić na spacery chasa po śniegu i jest bardzo energiczny i opikuńczy w stosunku do Emi ponadto lubi surowe jajka.Puszek i my wszystkim dziekujemy. Quote
mamanabank Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 A my jeszcze bardziej DZIĘKUJEMY!!! Tylko ludzie o wielkim sercu chcą i potrafią opiekować się starszymi psiakami, oj wiemy coś o tym... Quote
gonia66 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 bożenka napisał(a):Bardzo serdecznie witam wszystkich i pragnę poinformować że nasz kochany puszek już nauczył sie wchodzić po schodach jest bardzo wesoły i grzeczny lubi chodzić na spacery chasa po śniegu i jest bardzo energiczny i opikuńczy w stosunku do Emi ponadto lubi surowe jajka.Puszek i my wszystkim dziekujemy.Nie bylo mnie kilak dni a tu ttakie wspaniale wieści:):) Witamy Bozenke:) BArdzo sie ciesze ze Punio trafił do Ciebie i ze z nami jestes:):) JA w koncu musze wyrzucic banerek z podpisu...bo straszy:p Quote
Romka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Goniu,to wez banerek mojego Antosia lub Śnieżki tak długo siedzą już w schronisku! Quote
Andzike Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Dzwoniła dziś do mnie Bożenka - zakochana w Puszku po uszy :)pięknie chodzi na smyczy, po schodach, spi na swoim posłanku a na spacerach powarkuje na psy zbliżające sie do jego "dziewczyn" :) Odwiedzę ich jak tylko zrobi się odrobinę cieplej, bo Bozenka powiedziala, ze koniecznie musze zobaczyć jak się zachowuje "wycofany", "niezsocjalizowany" pies ;) Niestety łzawi mu trochę to operowane oczko, ale dostaje kropelki :) Cudnie, ze Puszek trafił do takiego wspanialego domu... Quote
Andzike Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Dzwoniła dziś do mnie Bożenka - zakochana w Puszku po uszy :)pięknie chodzi na smyczy, po schodach, spi na swoim posłanku a na spacerach powarkuje na psy zbliżające sie do jego "dziewczyn" :) Odwiedzę ich jak tylko zrobi się odrobinę cieplej, bo Bozenka powiedziala, ze koniecznie musze zobaczyć jak się zachowuje "wycofany", "niezsocjalizowany" pies ;) Niestety łzawi mu trochę to operowane oczko, ale dostaje kropelki :) Cudnie, ze Puszek trafił do takiego wspanialego domu... Quote
mamanabank Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Uwielbiam takie nieprawdopodobne historie! Quote
Andzike Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Zdjęcia od Bożenki :) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Romka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Te zmiany w psiakach robi zawsze kochajacy dom! Quote
Andzike Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dziś jak jechałam sprawdzić domek dla Psotki przejeżdzałam obok Puszka... Gdyby nie to, ze czas gonił to wpadlabym w odwiedziny, ale stwierdziłam, ze jak wpadnę, to sie zasiedze, zagadam i nigdzie nie pojade :D ale co się odwlecze to nie uciecze - Puszka musze odwiedzić i basta :D Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zgadnijcie kto dzis jedzie odwiedzić Puszka??? :) Fotorelacja wieczorem :D Quote
mamanabank Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale suuuuuuuper, no to czekamy! Uściskaj Puszka od nas! Bo nam nie było dane, w schronisku za bardzo się bał... Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wlasnie wróciłam z odwiedzin u Bożenki, Puszka i Emi... Sluchajcie cioteczki, jeśli to jest wycofany pies, to musze zmienić swoją opinię na temat wycofanych psów :D :D :D Puszek jest przekochany, zalizałby człowieka na śmierc ;) W Bożenke wpatrzony jak w obrazek, na Nele trochę powarkiwał, ale to tylko po to, zeby pokazać kto tu rządzi :) A tak wyglądają wycofane łowickie psy na spacerze :D Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 I Emi :) Bożenka, masz dwa super kudłacze !!! :) Quote
mamanabank Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Rewelacyjne widoki, gapię się i gapię i przestać nie mogę... Na drugim zdjęciu Puszek ma szczękę jak kobra :-) Dziękujemy Ci Andzike Quote
Recommended Posts