Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawialam dzis z Bozenka, cala sie rozplywa w zachwytach nad Puszkiem ;) mowi, ze zdecydowanie nie jest nieufnym, wycofanym psiakiem, merda ogonkiem, rozdaje calusy i uwielbia cala swoja nowa rodzine :D

Posted

Bardzo serdecznie witam wszystkich i pragnę poinformować że nasz kochany puszek już nauczył sie wchodzić po schodach jest bardzo wesoły i grzeczny lubi chodzić na spacery chasa po śniegu i jest bardzo energiczny i opikuńczy w stosunku do Emi ponadto lubi surowe jajka.Puszek i my wszystkim dziekujemy.

Posted

bożenka napisał(a):
Bardzo serdecznie witam wszystkich i pragnę poinformować że nasz kochany puszek już nauczył sie wchodzić po schodach jest bardzo wesoły i grzeczny lubi chodzić na spacery chasa po śniegu i jest bardzo energiczny i opikuńczy w stosunku do Emi ponadto lubi surowe jajka.Puszek i my wszystkim dziekujemy.
Nie bylo mnie kilak dni a tu ttakie wspaniale wieści:):) Witamy Bozenke:) BArdzo sie ciesze ze Punio trafił do Ciebie i ze z nami jestes:):)
JA w koncu musze wyrzucic banerek z podpisu...bo straszy:p

Posted

Dzwoniła dziś do mnie Bożenka - zakochana w Puszku po uszy :)pięknie chodzi na smyczy, po schodach, spi na swoim posłanku a na spacerach powarkuje na psy zbliżające sie do jego "dziewczyn" :) Odwiedzę ich jak tylko zrobi się odrobinę cieplej, bo Bozenka powiedziala, ze koniecznie musze zobaczyć jak się zachowuje "wycofany", "niezsocjalizowany" pies ;)
Niestety łzawi mu trochę to operowane oczko, ale dostaje kropelki :)
Cudnie, ze Puszek trafił do takiego wspanialego domu...

Posted

Dzwoniła dziś do mnie Bożenka - zakochana w Puszku po uszy :)pięknie chodzi na smyczy, po schodach, spi na swoim posłanku a na spacerach powarkuje na psy zbliżające sie do jego "dziewczyn" :) Odwiedzę ich jak tylko zrobi się odrobinę cieplej, bo Bozenka powiedziala, ze koniecznie musze zobaczyć jak się zachowuje "wycofany", "niezsocjalizowany" pies ;)
Niestety łzawi mu trochę to operowane oczko, ale dostaje kropelki :)
Cudnie, ze Puszek trafił do takiego wspanialego domu...

Posted

Dziś jak jechałam sprawdzić domek dla Psotki przejeżdzałam obok Puszka... Gdyby nie to, ze czas gonił to wpadlabym w odwiedziny, ale stwierdziłam, ze jak wpadnę, to sie zasiedze, zagadam i nigdzie nie pojade :D ale co się odwlecze to nie uciecze - Puszka musze odwiedzić i basta :D

Posted

Wlasnie wróciłam z odwiedzin u Bożenki, Puszka i Emi... Sluchajcie cioteczki, jeśli to jest wycofany pies, to musze zmienić swoją opinię na temat wycofanych psów :D :D :D Puszek jest przekochany, zalizałby człowieka na śmierc ;) W Bożenke wpatrzony jak w obrazek, na Nele trochę powarkiwał, ale to tylko po to, zeby pokazać kto tu rządzi :)
A tak wyglądają wycofane łowickie psy na spacerze :D