Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Teraz opowiem Wam ja Punio próbował wygryżć rezydentke Emi z jej posłanka!:diabloti:Posłanko dostał nasz Punio obok Emi ale posłanko Emi było bardziej kuszące więc nasz Punio...warknął leciutko na Emi.Emi podreptała po mieszkaniu,Punio za nią (ma coś lepszego czego nie ma Punio,ma cos czego jeszcze nie znam)Punio zajął miejsce Emi.:evil_lol:Pani dała nowy kocyk Emi,bo nowe posłanko Punia było "be" dla Emi!:diabloti:Emi zajęła nowy kocyk a nastepnie znów podreptała po mieszkaniu a Punio zajął nowy kocyk Emi :cool3:,w ten oto sposób mądra sunia odzyskała własne posłanko!CUDOWNE KLIMATY!:lol: Quote
mamanabank Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Puszek potrafi o siebie zadbać, skubaniutki, ale trudno mu się dziwić, długo czekał... nie chce tego stracić. Quote
bożenka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witam wszystkich własnie się zalogowałam na forum i idziemy z psiakami na spacerek weżmiemy aparat i porobimy fotki naszym pupilom a potem wrzucimy ,bardzo podoba nam się wasze forum trzymajcie tak dalej pzdrawiamy. Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 witamy serdecznie i czekamy na zdjęcia księcia i księżniczki Quote
Andzike Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witamy serdecznie na dogomanii i czekamy na wieści :) Quote
argusiowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jupi :) Jakże miła wiadomość niedzielna :) Quote
bożenka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Niestety zdjęcia umiesciłem w profilu bożenka nie mogę ich na razie edytować ale pracuję nad tym Quote
bożenka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97a28ffe218ef87d.html Quote
bożenka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 chyba coś się udało myślę że dopracuję resztę pozdrawiam Quote
Andzike Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To ja pomogę :) Piękne kudłacze :) Bardzo się cieszę, ze mialam okazje Państwa poznać - Puszek ma wspaniały dom !!! :) Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale piękna para!PUNIO SZCZĘŚCIARZ!Dodam,że Punio umie juz schodzić ze schodów,nauczył sie od Emi!Państwo pracuja nad wchodzeniem na schody!Punio śpi juz na swoim kocyku a Emi na swoim! Quote
Andzike Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):Czyli Puszek znalazl domek? Znalazł najlepszy domek pod słońcem !!! :) Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tak Andzike najlepszy!:lol:Teraz bierzemy sie za resztę małych staruszków w naszym schronisku i klonujemy p.Bożenkę!:lol:Ale za staruszki bierzemy się!:roll: Quote
Andzike Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Romka napisał(a):Tak Andzike najlepszy!:lol:Teraz bierzemy sie za resztę małych staruszków w naszym schronisku i klonujemy p.Bożenkę!:lol:Ale za staruszki bierzemy się!:roll: Oj przydałoby się więcej p. Bożenek... Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Moze p.Bozenka zna bożenkopodobne to zaraz robimy następny transfer!:lol: Quote
zuzia_kuzik Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 romko sprawdz watek misi . dodalam strony ogloszen :) a podasz mi swoj e-mail, bo figi dosc dlugo nie ma a mi zalezy zeby ktos wkleil zdjecie kalendarze, moze szybciej by poszly Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 już zaglądam, bo jestem ciekawa,,edit: takie podobne te psiaki do siebie Gratuluję wspaniałego psa Quote
bożenka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Witam musze przekazać że puszek jest bardzo zadowolony z pobytu u nas nawet po przyjściu ze spaceru wskakuje na narożnik ,bardzo ładnie chodzi na smyczy tylko czeka go trudna nauka wchodzenia po schodach bo zchodzenie ma juz opanowane-pozdrawiamy Quote
nika28 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jak się cieszę że Puszek ma dom ! Kolejne szczęśliwe zakończenie ! :) Quote
mamanabank Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Pozdrawiamy Puszka i Jego Rodzinę :loveu: Quote
Romka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Bożenka twierdzi ,ze Punio musiał byc w domu bo wie jak sie w domku zachować a ponadto pieknie prosi stając na tylnych łapkach i składając przednie!Tak prosił pana domu o pyszną polędwiczke z obiadu!Słodki maluch! Quote
Recommended Posts