Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Qrczę, bardzo się cieszę, ze Puszek trafi do takiego domu :) zaraz obok bloku jest park - super tereny na spacery:)
A Nelka też jest przekonana do tych Państwa bo dawała się głaskać i nawet wskoczyła na łózko kolo Pani !!!

Posted

gonia66 napisał(a):
NIe moge uwierzyc.....jestem w mega szoku:)
Nory Rok...nowe zycie????MAm nadzieje ze przeszkolicie panstwo z dogomania, aby fotki byly jakies z domeczku:)

Mówilam, ze koniecznie muszą się na dogomanii zalogować i zdawać nam relacje z fotkami z nowego, szczęsliwego życia Puszka :)

Posted

Rozmawiałam z przyszłą pania Puszka ,pani chciałaby przyjechać po psiaczka w sobote albo w niedzielę.Umówiłysmy sie na telefon jak tylko będę wiedziała cos o operacji na oczko!

Posted

Super :) a tak wogole, to my z aikowo chyba też będziemy w ten weekend w Łowiczu;) mamy jeszcze trochę fantów ze zbiórki, które póki co trzymamy w piwnicy u aikowo szwagra, ale powoli kończy się miejsce... ;)

Posted

No to zapraszamy najpierw do schroniska a potem do mnie!Albo przyjeżdzajcie do mnie jak wrócę ze schroniska.Q sobotę będzie Dzerka więc nie mogę jej samej zostawic w schronisku!

Posted

Cudowen wieści !! Trochę mnie nie było i martwilam się o tą kulke futra i jak widac zupełnie niepotrzebnie!!!

Super !! Super !! Super !!! Wszystkiego Najlepszego w Nowym Domku Puszeczku !!!

Posted

Domek jak widac z opisu Andzike nie moze doczekac sie na Puszka.Rozmawiałam z p.doktor może nawet dziś uda sie przywieżć Puszka na operację drugiego oczka!Jeśli wszystko dobrze pójdzie to nasz maluch będzie mógł opuścic schronisko juz w sobotę,na co liczą nowi opiekunowie Puszka!A potem będziemy tylko trzymać kciuki za nowe zycie Puszka!Obiecałam ,że jak tylko Puszek będzie po operacji to zadzwonię i poinformuję!

Posted

Romka napisał(a):
Domek jak widac z opisu Andzike nie moze doczekac sie na Puszka.Rozmawiałam z p.doktor może nawet dziś uda sie przywieżć Puszka na operację drugiego oczka!Jeśli wszystko dobrze pójdzie to nasz maluch będzie mógł opuścic schronisko juz w sobotę,na co liczą nowi opiekunowie Puszka!A potem będziemy tylko trzymać kciuki za nowe zycie Puszka!Obiecałam ,że jak tylko Puszek będzie po operacji to zadzwonię i poinformuję!

Ależ wieści...ależ wieści...normalnie aż dech zapiera z radości:):) Odliczamy dni...a za niedlugo nawet godziny:)

Posted

Rozmawiałam dzis z pania ,która będzie opiekunka naszego Puszka!Puszek zostanie zabrany prawdopodobnie z lecznicy w której przebywa, w niedzielę !Podalam Pani telefon do lecznicy i ma tam dzwonić!Schronisko przygotuje umowy adopcyjne ,które będa czekały w lecznicy!Puszek zaczyna nowe zycie!

Posted

Romka napisał(a):
Rozmawiałam dzis z pania ,która będzie opiekunka naszego Puszka!Puszek zostanie zabrany prawdopodobnie z lecznicy w której przebywa, w niedzielę !Podalam Pani telefon do lecznicy i ma tam dzwonić!Schronisko przygotuje umowy adopcyjne ,które będa czekały w lecznicy!Puszek zaczyna nowe zycie!

Ależ wiesci....czekamy wiec na niedziele..a potem na relacje:) MAm nadzieje, ze bedziemy wiedziec male co nieco z nowego domeczku:)

Posted

Romka napisał(a):

Romka to jest nie do pomyślenia - nasz Punio dostał prezent od losu na Nowy Rok - cudowni ludzie, biorą psa na "ślepo", a inni przyjeżdżają, spacerują i rezygnują tak szybko....rozumiem, że można zmienić zdanie, a le ludzi takich jak przyszli opiekunowie Puszka - PODZIWIAM i brawa dla nich!!!

Posted

Zeby nasz Punio pieknie zaprezentował się nowym państwu p.doktor z lecznicy nie tylko zoperowała oczko Puszka ale wykapała go i zrobiła strzyżenie.Punio na zdjęciu ma wprawdzie kaganiec:diabloti: (dostałam smsa) ale każdy byłby przerazony po tylu latach braku kapieli!Na moja prosbę za zgoda p.doktor Figa zrobi jutro Puszkowi zdjęcia!Będa to ja sądzimy ostatnie zdjecia Puszka w Łowiczu!Pani doktor powiedziala,ze Punio zmienił postepowanie juz nie jest taki zdystansowany i nie ucieka!Nie jest też niezadowolony!Moze on już sie domyśla,że niedługo będzie wdomku!:lol:;)