Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewanka nie mamy rąk do pracy...było nas tylko cztery w sobotę (jak jest Kajka i Paula to 6) :-( a psów masa, a wyprowadzanie psa na 5 min nic nie daje, trzeba z psem iść na długi spacer, a my mamy 2 godz. na wszystko łącznie z e zrobieniem nowych zdjęć nowym psom

Posted

Ewanka odpowiedzi udzieliła Figa!Antoś ma najmniejsze szanse na domek bo jest taki zwyczajny!Próbuje więc wykrzesać z niego wszystko co sie da, obserwuje na spacerkach i opisuję a nóż ktos go dostrzeze!Po za tym lubie takie malutkie kundelki!I ta jego minka!jak zaprowadziłam go do boksu ,położył mi łapkę na moje ręce tak jaby chciał mnie zatrzymać!Strasznie mnie tym rozczulił!

Posted

Dzięki za odpowiedź, już teraz rozumiem, myślałam, że trudno Misię wyciągnąć z klatki, że nie chce chodzić na spacery, że jest tak bardzo onieśmielona.

Jestem tu od niedawna, a tyle już sie dowiedziałam, o sprawach, o których nie miałam pojęcia. Nie wiedziałam, że aż tyyyle psiaków jest w schronach, często w fatalnych warunkach.

Robicie wspaniałą robotę!!!!!

Posted

Dziś posłałem pieniązki na wyróżnienie i pogrubienie allegra dla Miśki...

Mam nadzieję, że jednak ktoś w najbliższym czasie naszą smutną pięknotę wypatrzy..........

Posted

nika28 napisał(a):
Pieniążki za allegro jeszcze nie doszły...
Czekam ;)

Tak stało się, bo (dopiero teraz widzę) pomyliłem w przekazie jedną cyferkę w ostatnich czterech cyferkach konta. Jutro poprawię się i ok. południa wpłacę...:oops::oops::oops:

Posted

Trzeba wybaczyc !Ubocze ma w domu TIMURKA-psiaka z Orzechowców wiec nie ma głowy do cyferek!A nasza Miska wciąż czeka i dopiero teraz widze jak bardzo jest podobna do Timurka!Ten sam typ psiaka!Ubocze tak jak ja ma ulubiony,okreslony typ kundelka!

Posted

nika28 napisał(a):
UBOCZE, pieniążki doszły. Dziękuję !
Dzisiaj jeszcze zrobię allegro, tylko na kogo kontakt ? Bo w pierwszym poście nie ma...

Ufff... Wczoraj poprawiałem w banku pomyłkę - kto nie ma w głowie, ten ma w nogach...

Podam więc dane kontaktowe, które dostałem od FigiFigi jako załącznik do plakatu Miśki:

KONTAKT Romka m.gorzynska@wp.pl tel. 604 101 165
Figafiga figa_84@tlen.pl
mamanabank organmaster@gazeta.pl tel. 608 404 770

Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, bo przecież te informacje zostały na plakacie...;)

Posted

Romka napisał(a):
Trzeba wybaczyc !Ubocze ma w domu TIMURKA-psiaka z Orzechowców wiec nie ma głowy do cyferek!A nasza Miska wciąż czeka i dopiero teraz widze jak bardzo jest podobna do Timurka!Ten sam typ psiaka!Ubocze tak jak ja ma ulubiony,okreslony typ kundelka!

Mam nadzieję, Romko, że szczęście do Miśki też się uśmiechnie. To przecież taka piękna i bardzo subtelna sunia.....

Może ktoś znajdzie tutaj Misię w Święta i zechce ją wziąć do swojego domku?

Posted

Misiu, przepiękny psiaku, niech wypatrzy Cię ktoś, kto bez reszty w Tobie się zakocha i da Ci cudowny, wymarzony domek. Tego Ci z całego serca życzę, a Twoim przyjaciołom z wątku życzę, żeby wszystkie ich marzenia, również te dotyczące biednych psiaków, zostały spełnione...