leni356 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Misia mogłaby znaleźć domek na Święta. Może ktoś się znajdzie Quote
mamanabank Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Czasu niewiele, a wiele psiaków przywita Nowy Rok w schronie... Quote
UBOCZE Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A Ty, Misiu, siedzisz w schronie zdecydowanie za długo. Może ktoś wreszcie Cię wypatrzy i da Ci domek? Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ubocze jak zawsze myśli o naszej MIśce!Z boksu MIśki,Zadry i Antośka wzięłam na spacer Antośka!Miśke i Zadrę tylko pogłaskałam po pysiu! Quote
Ewanka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A czemu Misię tylko poglaskałaś ... nie chciała wyjść? Czy z innego powodu? Quote
Figafiga Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ewanka nie mamy rąk do pracy...było nas tylko cztery w sobotę (jak jest Kajka i Paula to 6) :-( a psów masa, a wyprowadzanie psa na 5 min nic nie daje, trzeba z psem iść na długi spacer, a my mamy 2 godz. na wszystko łącznie z e zrobieniem nowych zdjęć nowym psom Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ewanka odpowiedzi udzieliła Figa!Antoś ma najmniejsze szanse na domek bo jest taki zwyczajny!Próbuje więc wykrzesać z niego wszystko co sie da, obserwuje na spacerkach i opisuję a nóż ktos go dostrzeze!Po za tym lubie takie malutkie kundelki!I ta jego minka!jak zaprowadziłam go do boksu ,położył mi łapkę na moje ręce tak jaby chciał mnie zatrzymać!Strasznie mnie tym rozczulił! Quote
Ewanka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dzięki za odpowiedź, już teraz rozumiem, myślałam, że trudno Misię wyciągnąć z klatki, że nie chce chodzić na spacery, że jest tak bardzo onieśmielona. Jestem tu od niedawna, a tyle już sie dowiedziałam, o sprawach, o których nie miałam pojęcia. Nie wiedziałam, że aż tyyyle psiaków jest w schronach, często w fatalnych warunkach. Robicie wspaniałą robotę!!!!! Quote
Figafiga Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ewanka dziękujemy za ciepłe i miłe słowa...Misia sa się wyprowadzić na spacer, jest już w miarę ufna.... Quote
UBOCZE Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Misieńko, piękności, pokazujemy się całemu światu!!! Może w okresie przedświątecznym skruszysz czyjeś serce... Quote
Romka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Misiula na zdjęciu wyzej w pozie charakterystycznej dla lat ubiegłych!Czasami odzywa sie w niej strach! Quote
UBOCZE Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dziś posłałem pieniązki na wyróżnienie i pogrubienie allegra dla Miśki... Mam nadzieję, że jednak ktoś w najbliższym czasie naszą smutną pięknotę wypatrzy.......... Quote
Figafiga Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Misia to suka kudłata wciąż biega skacze i lata włosy jej pięknie falują niech ją dobrzy ludzie szybko wypatrują Quote
Ewanka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Śliczna delikatna sunia, oby trafiła na równie subtelnego człowieka ... stworzą szczęśliwy duet. Quote
nika28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pieniążki za allegro jeszcze nie doszły... Czekam ;) Quote
UBOCZE Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 nika28 napisał(a):Pieniążki za allegro jeszcze nie doszły... Czekam ;) Tak stało się, bo (dopiero teraz widzę) pomyliłem w przekazie jedną cyferkę w ostatnich czterech cyferkach konta. Jutro poprawię się i ok. południa wpłacę...:oops::oops::oops: Quote
Romka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Trzeba wybaczyc !Ubocze ma w domu TIMURKA-psiaka z Orzechowców wiec nie ma głowy do cyferek!A nasza Miska wciąż czeka i dopiero teraz widze jak bardzo jest podobna do Timurka!Ten sam typ psiaka!Ubocze tak jak ja ma ulubiony,okreslony typ kundelka! Quote
nika28 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 UBOCZE, pieniążki doszły. Dziękuję ! Dzisiaj jeszcze zrobię allegro, tylko na kogo kontakt ? Bo w pierwszym poście nie ma... Quote
UBOCZE Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 nika28 napisał(a):UBOCZE, pieniążki doszły. Dziękuję ! Dzisiaj jeszcze zrobię allegro, tylko na kogo kontakt ? Bo w pierwszym poście nie ma... Ufff... Wczoraj poprawiałem w banku pomyłkę - kto nie ma w głowie, ten ma w nogach... Podam więc dane kontaktowe, które dostałem od FigiFigi jako załącznik do plakatu Miśki: KONTAKT Romka m.gorzynska@wp.pl tel. 604 101 165 Figafiga figa_84@tlen.pl mamanabank organmaster@gazeta.pl tel. 608 404 770 Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, bo przecież te informacje zostały na plakacie...;) Quote
UBOCZE Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Romka napisał(a):Trzeba wybaczyc !Ubocze ma w domu TIMURKA-psiaka z Orzechowców wiec nie ma głowy do cyferek!A nasza Miska wciąż czeka i dopiero teraz widze jak bardzo jest podobna do Timurka!Ten sam typ psiaka!Ubocze tak jak ja ma ulubiony,okreslony typ kundelka! Mam nadzieję, Romko, że szczęście do Miśki też się uśmiechnie. To przecież taka piękna i bardzo subtelna sunia..... Może ktoś znajdzie tutaj Misię w Święta i zechce ją wziąć do swojego domku? Quote
UBOCZE Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Misiu, przepiękny psiaku, niech wypatrzy Cię ktoś, kto bez reszty w Tobie się zakocha i da Ci cudowny, wymarzony domek. Tego Ci z całego serca życzę, a Twoim przyjaciołom z wątku życzę, żeby wszystkie ich marzenia, również te dotyczące biednych psiaków, zostały spełnione... Quote
nika28 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Allegro : http://www.allegro.pl/item862523355_piekna_sunia_w_typie_collie_przygarnij_ja.html Jakby coś było nie tak, piszcie, zmienię. Quote
Romka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 nika28 napisał(a):Allegro : http://www.allegro.pl/item862523355_piekna_sunia_w_typie_collie_przygarnij_ja.html Jakby coś było nie tak, piszcie, zmienię.Nika dzięki za allegro!Wielkie dzieki! Quote
Recommended Posts