majuska Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ania wiecznie uśmiechnięta:loveu::loveu: Pozdrowionka dla Was i całego stadka!!! Quote
UBOCZE Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 majuska napisał(a):Ania wiecznie uśmiechnięta:loveu::loveu: Pozdrowionka dla Was i całego stadka!!! Dziękujemy Majusko z uściskami dla całej Majuskowej rodziny i oczywiście podopiecznych zwierzoli!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
wapiszon Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Misię najpierw zobaczyłam na FB a dzisiaj trafiłam na wątek. Pozdrowienia dla całej Misiowej Rodzinki( tej dwunożnej też :) ) Quote
UBOCZE Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 wapiszon napisał(a):Misię najpierw zobaczyłam na FB a dzisiaj trafiłam na wątek. Pozdrowienia dla całej Misiowej Rodzinki( tej dwunożnej też :) ) Dziękuję Wapiszonie w imieniu dwunożnych i całego kocio-psiego stadka...:loveu::loveu::loveu: Zapraszamy w odwiedziny częściej.:lol: Nieśmiało też prosimy o link do innej (wiadomej) szczęśliwej adopcji.;) Quote
Florentynka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Fajnie te "baby' razem wyglądają. I widać, że im dobrze ze sobą. Quote
UBOCZE Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Florentynka napisał(a):Fajnie te "baby' razem wyglądają. I widać, że im dobrze ze sobą. Nie da się ukryć, Florentynko:lol: Rzec by się mogło babska zmowa przeciwko... no na przykład Gusiowi albo Smolusiowi.:evil_lol: Quote
Becia66 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 to teraz czas na zdjęcie chłopów bo to chyba równowaga będzie ....Ubocze, Guś, Smoluś...czy jest ktoś jeszcze ? :diabloti: Quote
UBOCZE Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Becia66 napisał(a):to teraz czas na zdjęcie chłopów bo to chyba równowaga będzie ....Ubocze, Guś, Smoluś...czy jest ktoś jeszcze ? :diabloti: Tylko tych trzech, z których ostatni to taki strachulec, co na widok aparatu daje zaraz dyla...:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Lenistwo do potęgi entej...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
UBOCZE Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Miśka łapie też muchy, a przynajmniej usiłuje...:lol: Quote
wieso Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ojej, jak pieknie i jakie piekne "baby"...jak ja lubie ogladac takie zdjecia... Quote
mamanabank Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 http://img849.imageshack.us/img849/3193/p1040918w.jpg przepiękny widok! :-) Quote
Florentynka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Pysk stale uśmiechnięty - to nie ten sam pies co na początku! Bardzo się Misia zmieniła. Gratulacje. Quote
wapiszon Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ale Miśka dobrze trafiła . Fajna Pani i fajny Pan. I Kociarstwo :) Quote
UBOCZE Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zgodnie, bez żadnych awantur, współistnieją. A niecałe dwa tygodnie temu była u nas impreza - w sumie paręnaście osób. Pokój, w którym śpi Misia (razem z nami), stał pusty. A Miśka całą imprezę spędziła ... pod stołem, przy którym siedzieli goście, w ogólnym gwarze. Przypuszczam, że jeszcze rok temu byłoby to nie do pomyślenia.:lol: Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='UBOCZE']Zgodnie, bez żadnych awantur, współistnieją. A niecałe dwa tygodnie temu była u nas impreza - w sumie paręnaście osób. Pokój, w którym śpi Misia (razem z nami), stał pusty. A Miśka całą imprezę spędziła ... pod stołem, przy którym siedzieli goście, w ogólnym gwarze. Przypuszczam, że jeszcze rok temu byłoby to nie do pomyślenia.:lol:[/QUOTE] Wspaniala Misia:)W takim domu jak Wasz nie moglo byc inaczej:) Quote
Florentynka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Pies, kot i duuużo ksiązek - piękny widok, wszystko co trzeba jest na tym zdjęciu. Quote
Romka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Florentynka']Pies, kot i duuużo ksiązek - piękny widok, wszystko co trzeba jest na tym zdjęciu.[/QUOTE] No,masz rację...jeszcze ogródek za oknem jest...to lubię i kawkę,którą pije się bez pośpiechu...tak...w sierpniu tak sobie zafunduję...kota może nie być tylko...ale kto wie...;) Quote
wapiszon Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Florentynka napisał(a):Pies, kot i duuużo ksiązek - piękny widok, wszystko co trzeba jest na tym zdjęciu. Tylko teraz to coraz rzadszy widok ;( Męża bratowa po wizycie u nas stwierdziła, że też kupi sobie biblioteczkę, ale po chwili zaczęła si ę zastanawiać, co w niej ustawi. Skąd weźmie tyle książek( a książki to przecież kurz ;) ) Quote
Romka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 wapiszon napisał(a):Tylko teraz to coraz rzadszy widok ;( Męża bratowa po wizycie u nas stwierdziła, że też kupi sobie biblioteczkę, ale po chwili zaczęła si ę zastanawiać, co w niej ustawi. Skąd weźmie tyle książek( a książki to przecież kurz ;) ) Oj,tam Wapiszon...czepiasz się...książki to przecież kurz.;) Quote
mru Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 a ja się pcham z uboczowymi kotami :lol: Smoluś Quote
Recommended Posts