Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike napisał(a):
Misia ??? Księżniczka Misia??? :D :D :D

Właśnie!!!:p Taka księżniczka i czyścioszka...:oops: Ideał sięgnał gie.:angryy:
Ale już w nocy, po obmyciu, zdążyła - jakby nigdy nic - pospać sobie w łóżeczku...:evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial Black]Życzymy Wszystkim radosnych Świąt Wielkiej Nocy!!!:lol::lol::lol:[/FONT]

[FONT=Arial]oczywiście z obfitym dyngusem...:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

UBOCZE napisał(a):
Misia to śmierdziuch...:crazyeye: Dziś na spacerze nasza subtelna panna wytarzała się w jakimś gie, i to wcale nie zwierzęcym!:mad: A potem to pełne wyrzutu spojrzenie w wannie!:roll: Oj, Misia, Misia, co my z Tobą mamy...:p :evil_lol:

Misia jest i tak subtelna, doceń to :lol:. Moja Dylanka też kiedyś na porannym spacerku znalazła jakieś gie i bardzo dokładnie się w nim wytarzała. Zrobiła to naprawdę ekspresowo i zanim zdążyłam zareagować już sprawę miała załatwioną :angryy:. Ciężko było po schodach na czwarte piętro wejść tak ślicznie pachniało. W domu oczywiście solidna kąpiel i też spojrzenie pełne wyrzutu ze strony biednej psinki. Nic, przeżyliśmy.... Ten sam dzień spacer wieczorny, a właściwie nocny bo my ostatni raz tak ok. 2-3 w nocy wychodzimy... Pięknie spacerujemy i nagle widzę a Dylanka buch i już się o coś ambitnie wyciera. Oczywiście szyba reakcja, psica do domu.... Znów smród na schodach, że zabić się idzie....Choć pachniało inaczej niż rano... Kolejna solidna kąpiel.... Znów to spojrzenie....... Następny dzień: spacer, ja wyczulona na maxa. Dylanka też zresztą... I.......Dylanka leży, tarza się w tym wczorajszym czymś.... Przy świetle dziennym widziałam co to - stara, strasznie śmierdząca ryba..... Kąpiel, biedna oczka, skrzywdzona psinka....
Czyli reasumując w ciągu półtora dnia trzy takie zapachowe atrakcje i trzy kąpiele :evil_lol:Ale od tamtej pory dokładnie nauczyłam się kontrolować Dylankę i rozglądać się na boki czy jakieś "jej" perfumy nie leżą.....

Posted

AlfaLS napisał(a):
Misia jest i tak subtelna, doceń to :lol:. Moja Dylanka też kiedyś na porannym spacerku znalazła jakieś gie i bardzo dokładnie się w nim wytarzała. Zrobiła to naprawdę ekspresowo i zanim zdążyłam zareagować już sprawę miała załatwioną :angryy:. Ciężko było po schodach na czwarte piętro wejść tak ślicznie pachniało. W domu oczywiście solidna kąpiel i też spojrzenie pełne wyrzutu ze strony biednej psinki. Nic, przeżyliśmy.... Ten sam dzień spacer wieczorny, a właściwie nocny bo my ostatni raz tak ok. 2-3 w nocy wychodzimy... Pięknie spacerujemy i nagle widzę a Dylanka buch i już się o coś ambitnie wyciera. Oczywiście szyba reakcja, psica do domu.... Znów smród na schodach, że zabić się idzie....Choć pachniało inaczej niż rano... Kolejna solidna kąpiel.... Znów to spojrzenie....... Następny dzień: spacer, ja wyczulona na maxa. Dylanka też zresztą... I.......Dylanka leży, tarza się w tym wczorajszym czymś.... Przy świetle dziennym widziałam co to - stara, strasznie śmierdząca ryba..... Kąpiel, biedna oczka, skrzywdzona psinka....
Czyli reasumując w ciągu półtora dnia trzy takie zapachowe atrakcje i trzy kąpiele :evil_lol:Ale od tamtej pory dokładnie nauczyłam się kontrolować Dylankę i rozglądać się na boki czy jakieś "jej" perfumy nie leżą.....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
... innymi słowy historia z cyklu "Szanuj szkodnika swego, możesz mieć gorszego"?:diabloti: No ale kochana Dylcia, po takim stażu schroniskowym, nareszcie w swoim domku, powinna mieć większe prawo do podobnych ekstrawagancyj...:loveu::loveu::loveu:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Też bym coś zjadła........:roll:

a ten wzrok....od tygodnia nic nie jadlam :).....sliczne zdjecie.....przyjemnego suchgo smigusa na jutrzejszy dzien zyczymy :)

Posted

Nina Michnik napisał(a):
Pchełka wykończona całodziennymi odwiedzinami chrapie na łóżku....dziękujemy za zaprosznie, było fantastycznie :)

To bardzo cieszymy się i zapraszamy... :lol::lol::lol: Pchełka wpływa na Misię dynamizująco...:loveu:

• 2 weeks later...