Romka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ja też życzę wszystkim spokojnych,radosnych Świąt. Quote
Paula03 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych świat dla Miśki i jej całej rodzinki ;) Quote
AlfaLS Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 :x-mas:Wszystkim miłośnikom zwierzaków życzę wesołych świąt i wszystkiego co najlepsze w nowym roku:tree1: A wszystkim bezdomnym psiakom, kociakom i innym stworom życzę żeby w tym nowym 2011 roku znalazły swoje ciepłe kąciki i swoich ukochanych opiekunów. Takich na zawsze:tree1:. Quote
UBOCZE Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Bardzo Dziękujemy za Życzenia!!!:lol::lol::lol: Czas na pomyślenie o kreacjach na Sylwestra...:loveu: Quote
UBOCZE Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [FONT=Arial Black]Radości, satysfakcji z pomocy naszym mniejszym braciom, samych wokół merdających ogonów i prężących się szczęśliwie kotów i Bardzo, Bardzo Dużo Szczęścia - Świątecznie, Noworocznie i codziennie -:lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]życzy wszystkim dogomaniakom Uboczowa rodzinka[/FONT] [FONT=Arial Black]z Misią i kocią gromadką: Bartusią, Łapką, Białką, Smolusiem i Gusiem...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT] Quote
UBOCZE Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Myśleliśmy, że w Sylwestra będzie z Miśką gorzej i bardzo się obawialiśmy tego dnia. Miśka całą noc sylwestrową spędziła pod łóżkiem. Wyszła paradoksalnie tylko wtedy, gdy rozpoczęła się kanonada, położyła się przy stole i tam przeczekała najgorszy hałas. Oto Misia pięć minut po północy... Uffff...:lol: [FONT=Arial Black]Życzymy Wszystkim w Nowym Roku 2011 - Wszystkiego, Co Najlepsze!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
wieso Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dzielna dziewczynka, wiedziala gdzie jest najbezpieczniej......tylko oczeta takie smutnoprzerazone...... pozdrawiamy w Nowym Roku :) Quote
Romka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 wieso napisał(a):Dzielna dziewczynka, wiedziala gdzie jest najbezpieczniej......tylko oczeta takie smutnoprzerazone...... pozdrawiamy w Nowym Roku :) Nasza Miśka już tak ma melancholijna,jesienna dziewczyna...bardzo subtelna suczka... Quote
UBOCZE Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ale śmiać się też potrafi.:lol::lol::lol: Tylko tu przestraszona, wydobyła się spod łóżka i pytająco na nas spoglądała, co się dzieje...:roll: Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Oj zazdroszczę im...no ale co zrobić ktos musi zapieprzać, aby leżeć mógł ktoś :) Quote
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 majuska napisał(a):Oj zazdroszczę im...no ale co zrobić ktos musi zapieprzać, aby leżeć mógł ktoś :) Oj,święte słowa Majusko,święte słowa... Quote
UBOCZE Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jutro mija rok od przyjazdu Miśki z łowickiego schronu. Czas szybko leci.... [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/2742/p10406651.jpg[/IMG] Quote
AlfaLS Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='UBOCZE']Jutro mija rok od przyjazdu Miśki z łowickiego schronu. Czas szybko leci.... [/QUOTE] Rzeczywiście - to już rok.......Ale Miśka śliczna teraz jest :lol: i ta zamyślona minka :loveu: Quote
majuska Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 No to wszystkiego najlepszego z okazji "urodzin":tort: Przede wszystkim zdrówka!!!! Quote
Andzike Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wow, to już rok :) Wszystkiego naj z okazji urodzin !!! :) Quote
Romka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To już rok,pamiętam jak dziś Wasza wizytę...dużo śniegu było na podwórku,Miśka siedziała pod stołem,czekaliśmy na Mamanabanków...takie kawałki mam w pamięci...Misiuniu miałaś szczęście...wszystkiego dobrego dla Was...a i mój Pako "dżentelmen"wytargał Miśkę za uszy,a ona stała spokojnie...dobrze,że futerko u Miśki grube... Quote
Becia66 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ubocze piękne zdjęcie :loveu:,w ramkę trzeba koniecznie !!! Z okazji Rocznicy życzymy dalszych lat w szczęściu, zdrowiu i miłości. Quote
Andzike Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Romka']To już rok,pamiętam jak dziś Wasza wizytę...dużo śniegu było na podwórku,Miśka siedziała pod stołem,czekaliśmy na Mamanabanków...takie kawałki mam w pamięci...Misiuniu miałaś szczęście...wszystkiego dobrego dla Was...a i mój Pako "dżentelmen"wytargał Miśkę za uszy,a ona stała spokojnie...dobrze,że futerko u Miśki grube...[/QUOTE] A ja pamiętam, że był plan, że przywiozę Misię do Warszawy, przy okazji wizyty w Łowiczu, ale Uboczowie nie mogli się doczekać i sami po nią pojechali w ten wielki śnieg pociągiem :) To się nazywa zakochany domek :D Quote
UBOCZE Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dziękuję Wam!!!:loveu::loveu::loveu: Niewątpliwie domek był zakochany od pierwszego wejrzenia. Ale pierwsze spotkanie z Misią w realu też było ciekawe. Zbliżamy się do boksu. Antoś i Zadra - współtowarzysze niedoli Misi, szybko do ogrodzenia w oczekiwaniu na głaskanie, a Misia czmych do budy. Dopiero potem z ciekawości wybiegła, zatoczyła kółeczko i znów do budy...:evil_lol: W myśl strachulcowej zasady: lepsza znana buda niż nieznane ludziska.:roll: Myślę, że w oswajaniu strachulca nie do przecenienia są zasługi Pani Grażynki. My już potem mieliśmy z górki... Cieszę sie bardzo, że Antoś i Zadra też już poza schronem...:lol::lol::lol: Nie wiecie, czy Pani Grażynka ma dostęp do fotek Miśki? Bo jeśli nie, to może my wywołalibyśmy i jej przesłali...;) Oficjalne urodziny na razie odłożone, bo padamy ze zmęczenia. Ale jeszcze tylko tydzień i będą ferie. A wtedy Miśka będzie miała bal, oczywiście smakołykowy tyż...;) Quote
mamanabank Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 I ja przyłączam się do świętowania. Grażynka miała nieoceniony wpływ na dzikuski. Ma dostęp do zdjęć i konto na dogo, można wysłać PW z pozdrowieniem :-) na pewno będzie Jej bardzo miło :-) (grażynat) Quote
Recommended Posts