Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:x-mas:Wszystkim miłośnikom zwierzaków życzę wesołych świąt i wszystkiego co najlepsze w nowym roku:tree1: A wszystkim bezdomnym psiakom, kociakom i innym stworom życzę żeby w tym nowym 2011 roku znalazły swoje ciepłe kąciki i swoich ukochanych opiekunów. Takich na zawsze:tree1:.

Posted

[FONT=Arial Black]Radości, satysfakcji z pomocy naszym mniejszym braciom, samych wokół merdających ogonów i prężących się szczęśliwie kotów i Bardzo, Bardzo Dużo Szczęścia - Świątecznie, Noworocznie i codziennie -:lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]życzy wszystkim dogomaniakom Uboczowa rodzinka[/FONT]
[FONT=Arial Black]z Misią i kocią gromadką: Bartusią, Łapką, Białką, Smolusiem i Gusiem...[/FONT]

[FONT=Arial Black]
[/FONT]

Posted

Myśleliśmy, że w Sylwestra będzie z Miśką gorzej i bardzo się obawialiśmy tego dnia. Miśka całą noc sylwestrową spędziła pod łóżkiem. Wyszła paradoksalnie tylko wtedy, gdy rozpoczęła się kanonada, położyła się przy stole i tam przeczekała najgorszy hałas.
Oto Misia pięć minut po północy... Uffff...:lol:

[FONT=Arial Black]Życzymy Wszystkim w Nowym Roku 2011 - Wszystkiego, Co Najlepsze!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

wieso napisał(a):
Dzielna dziewczynka, wiedziala gdzie jest najbezpieczniej......tylko oczeta takie smutnoprzerazone......
pozdrawiamy w Nowym Roku :)

Nasza Miśka już tak ma melancholijna,jesienna dziewczyna...bardzo subtelna suczka...

Posted

Ale śmiać się też potrafi.:lol::lol::lol: Tylko tu przestraszona, wydobyła się spod łóżka i pytająco na nas spoglądała, co się dzieje...:roll:

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!!!:loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='UBOCZE']Jutro mija rok od przyjazdu Miśki z łowickiego schronu. Czas szybko leci....

[/QUOTE]
Rzeczywiście - to już rok.......Ale Miśka śliczna teraz jest :lol: i ta zamyślona minka :loveu:

Posted

To już rok,pamiętam jak dziś Wasza wizytę...dużo śniegu było na podwórku,Miśka siedziała pod stołem,czekaliśmy na Mamanabanków...takie kawałki mam w pamięci...Misiuniu miałaś szczęście...wszystkiego dobrego dla Was...a i mój Pako "dżentelmen"wytargał Miśkę za uszy,a ona stała spokojnie...dobrze,że futerko u Miśki grube...

Posted

[quote name='Romka']To już rok,pamiętam jak dziś Wasza wizytę...dużo śniegu było na podwórku,Miśka siedziała pod stołem,czekaliśmy na Mamanabanków...takie kawałki mam w pamięci...Misiuniu miałaś szczęście...wszystkiego dobrego dla Was...a i mój Pako "dżentelmen"wytargał Miśkę za uszy,a ona stała spokojnie...dobrze,że futerko u Miśki grube...[/QUOTE]

A ja pamiętam, że był plan, że przywiozę Misię do Warszawy, przy okazji wizyty w Łowiczu, ale Uboczowie nie mogli się doczekać i sami po nią pojechali w ten wielki śnieg pociągiem :)
To się nazywa zakochany domek :D

Posted

Dziękuję Wam!!!:loveu::loveu::loveu: Niewątpliwie domek był zakochany od pierwszego wejrzenia. Ale pierwsze spotkanie z Misią w realu też było ciekawe. Zbliżamy się do boksu. Antoś i Zadra - współtowarzysze niedoli Misi, szybko do ogrodzenia w oczekiwaniu na głaskanie, a Misia czmych do budy. Dopiero potem z ciekawości wybiegła, zatoczyła kółeczko i znów do budy...:evil_lol: W myśl strachulcowej zasady: lepsza znana buda niż nieznane ludziska.:roll:
Myślę, że w oswajaniu strachulca nie do przecenienia są zasługi Pani Grażynki. My już potem mieliśmy z górki...
Cieszę sie bardzo, że Antoś i Zadra też już poza schronem...:lol::lol::lol:
Nie wiecie, czy Pani Grażynka ma dostęp do fotek Miśki? Bo jeśli nie, to może my wywołalibyśmy i jej przesłali...;)
Oficjalne urodziny na razie odłożone, bo padamy ze zmęczenia. Ale jeszcze tylko tydzień i będą ferie. A wtedy Miśka będzie miała bal, oczywiście smakołykowy tyż...;)

• 3 weeks later...