Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Fakt, taka "pełna" się wydaje - czy ona aby kotom nie wyżera? Ale z parówą nic wspólnego nie ma... Quote
UBOCZE Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Misi musimy zafundować jakąś dietę. Najpierw, zaraz po adopcji, ważyła 23 kg, potem spadła prawie do 20, a teraz znów zbliża się do 23... Quote
UBOCZE Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Fakt, taka "pełna" się wydaje - czy ona aby kotom nie wyżera? Ale z parówą nic wspólnego nie ma... Kotom wyżerała, dlatego teraz dostają jedzonko na parapecie... Quote
Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 UBOCZE napisał(a):Misi musimy zafundować jakąś dietę. Najpierw, zaraz po adopcji, ważyła 23 kg, potem spadła prawie do 20, a teraz znów zbliża się do 23... aj tam, kobiecie takie wachania wagi można wybaczyć, zwłaszcza, że zima idzie i trzeba trochę warstwy ochronnej zgromadzić... na wiosnę samo zniknie Quote
Florentynka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Misia to ma klawe życie Oraz wyżywienie klawe Gdy wy ludzie jeszcze śpicie Kot przynosi Misi kawę A w niej cukier i śmietankę i z omastę ze skwarkami Misia chłepce filiżankę I zagryza sardynkami Po tej kawie jeśli psisko Jeszcze pospać chce czasami Na jedwabne legowisko Znów pakuje się (z butami) Na spacerek idzie potem A jak wraca - pod pierzynę Leży sobie Misia z kotem I znów pośpi odrobinę. Quote
UBOCZE Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Florentynka napisał(a):Misia to ma klawe życie Oraz wyżywienie klawe Gdy wy ludzie jeszcze śpicie Kot przynosi Misi kawę A w niej cukier i śmietankę i z omastę ze skwarkami Misia chłepce filiżankę I zagryza sardynkami Po tej kawie jeśli psisko Jeszcze pospać chce czasami Na jedwabne legowisko Znów pakuje się (z butami) Na spacerek idzie potem A jak wraca - pod pierzynę Leży sobie Misia z kotem I znów pośpi odrobinę. :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Florentynko, cudne!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Obydwoje uśmialiśmy się i zaraz z tej okazji wymizialiśmy Misię (oczywiście na legowisku:evil_lol:).... Wierszyk zaraz kopiujemy na wieczną pamiątkę i Dziękujemy też w imieniu Misi...:lol::lol::lol: I oczywiście gwoli przypomnienia szukamy na jutubie Chyły...:evil_lol: Quote
wieso Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 :multi: tak Was podgladalam, ze udalo mi sie tez wkleic filmik.....:multi: Quote
Andzike Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Misiuniu, przepraszam, że ja tak ze spamem i do tego niewesołym, ale są u Ciebie osoby z Warszawy... Dziewczyny ALARM!!!! Dziś w Warszawie w okolicach ulicy Bartyckiej zaginęła najmniejsza z najmniejszych mikrosuń - Luśka http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua?p=15627320&viewfull=1#post15627320 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt o każdej porze dnia i nocy!!! Tel. 501 226 939, 519 127 664 Quote
halcia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 O matko,na takie zimne noce....:shake:zeby te psiaki troche rozsadku miały i nie wiały,wystarczy dużo porzuceń:-(Powodzenia! Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 majuska napisał(a):Tak sie zastanawiam, .....czy Miśka to się aby czasem nie kwalifikuje do "rodziny" Parówek:cool3::cool3:.....:evil_lol: Napisałam bardzo oględnie,"pięknie zaokrąglona"...:razz:;) Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Florentynka napisał(a):Misia to ma klawe życie Oraz wyżywienie klawe Gdy wy ludzie jeszcze śpicie Kot przynosi Misi kawę A w niej cukier i śmietankę i z omastę ze skwarkami Misia chłepce filiżankę I zagryza sardynkami Po tej kawie jeśli psisko Jeszcze pospać chce czasami Na jedwabne legowisko Znów pakuje się (z butami) Na spacerek idzie potem A jak wraca - pod pierzynę Leży sobie Misia z kotem I znów pośpi odrobinę. Super,klawo przerobione...:lol: Quote
UBOCZE Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 halcia napisał(a):O matko,na takie zimne noce....:shake:zeby te psiaki troche rozsadku miały i nie wiały,wystarczy dużo porzuceń:-(Powodzenia! Szczęśliwie Luśka się znalazła, więc alarm odwołany...:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ... jak byczek Fernando... [video=youtube;YZHzBNu1mhM]http://www.youtube.com/watch?v=YZHzBNu1mhM[/video] Quote
UBOCZE Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Na kapuścianym polu chwały...:evil_lol: [video=youtube;vEKiccNvUV8]http://www.youtube.com/watch?v=vEKiccNvUV8[/video] Quote
majuska Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ale ona śliczna :) Na pierwszym filmiku widzę, że operator nie nadążył za byczkiem Fernando:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 W moim domu rządzą baby. Nie mam prawa do kanapy...:mad: Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Gdy gazetę jedna czyta, Druga zaraz się z nią wita!:crazyeye: Quote
AlfaLS Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ale zawsze możesz robić fajne zdjęcia :lol:. Tylko im aparatu nie oddaj!!!!!! Quote
Dzika_Figa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Baby obie szczęśliwe i to się liczy! Kup sobie fotel (i CI go koty zajmą) ;-) Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Trzecia patrzy spod gazety, Pewnie wilczy ma apetyt!:shake: Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zasiedliły mi kanapę, Taki na mnie mają patent...:p Quote
Florentynka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jak widać cierpienie dobrze robi na natchnienie! I zamiast siedzieć na kanapie już człowiek za aparat łapie a ujście dla frustracji znajduje w sublimacji bo zamiast baby obić lepiej im zdjęcie zrobić i zamiast baby wyrzucić z siedzenia w mowie wiązanej opisać cierpienia! PS. Strasznie fajnie dziewczyny razem wyglądają. Na tym uśmiechniętym zdjęciu nawet miny mają podobne! Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Taki niestety Los wierszoklety... Zamiast kanapy Aparat w łapy... Sprawa ponura Brakuje tu Stuhra... Jak on zawyję: "Kobieta mnie bije!"... To ich stałe miejsca: Bartusia po lewej, Misia po prawej. Obydwie sybarytki...:evil_lol: Quote
majuska Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ale się tu wczoraj działo:evil_lol::evil_lol: jakby jeszcze podłożyć pod te wasze rymy jakiś "bit" to by była taka raperska bitwa na słowa :) Dobre!!! A dziewczyny na kanapie boskie:loveu: Quote
UBOCZE Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Teraz podstawiłem w myślach te rymowanki do taktów rapowych i rzeczywiście pasują...:evil_lol: Quote
Recommended Posts