majuska Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jak klikniesz teraz w opcję: odpowiedz, to co widzisz nad okienkiem gdzie wpisujesz tekst?? Bo ja oprócz opcji manewrowania czcionką widze takie kolorowe obrazeczki : kula ziemska z wtyczką, kwadrat z drzewkiem, taśma filmowa i na końcu chmurka z cytatem, widzisz takie coś?? Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 majuska napisał(a):Jak klikniesz teraz w opcję: odpowiedz, to co widzisz nad okienkiem gdzie wpisujesz tekst?? Bo ja oprócz opcji manewrowania czcionką widze takie kolorowe obrazeczki : kula ziemska z wtyczką, kwadrat z drzewkiem, taśma filmowa i na końcu chmurka z cytatem, widzisz takie coś?? Znalazłem: dodaj film! Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [video=youtube;Tfa-lWVvt4s]http://www.youtube.com/watch?v=Tfa-lWVvt4s[/video] Dziękuję, Majusko!!!:loveu::loveu::loveu: Już potrafię!:lol: Quote
AlfaLS Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ciągnijcie te mądre dyskusje dalej to rzeczywiście może tylko pół nocy spędzę nad tymi moimi filmikami :lol: Quote
wieso Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 dawno tutaj nie bylismy, sliczne te filmiki.....moze tez sie naucze....pozdrawiamy.... Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 AlfaLS napisał(a):Ciągnijcie te mądre dyskusje dalej to rzeczywiście może tylko pół nocy spędzę nad tymi moimi filmikami :lol: Spokojnie, nauczysz się Alfa bardzo szybko, skoro nawet ja załapałem...:loveu: Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 wieso napisał(a):dawno tutaj nie bylismy, sliczne te filmiki.....moze tez sie naucze....pozdrawiamy.... Bardzo Dziękujemy i w imieniu Misi częściej zapraszamy!!!:lol::lol::lol: Quote
majuska Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Juuupiii:multi::multi::evil_lol::evil_lol: Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 To teraz, żeby sobie utrwalić, wprowadzimy jeszcze jedną Misię łóżkową: [video=youtube;DJNroCJZupU]http://www.youtube.com/watch?v=DJNroCJZupU[/video] Quote
AlfaLS Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 UBOCZE napisał(a):Spokojnie, nauczysz się Alfa bardzo szybko, skoro nawet ja załapałem...:loveu: Nie jestem tego taka pewna :shake:. Na razie nakręciłam dwa - jeden komórką i jeden aparatem. Tylko że tego z komórki nie mogę nigdzie przesłać bo coś mam nie tak skonfigurowane w telefonie. A ten z kolei z aparatu to mogłam sobie obejrzeć w komputerze na Windows Media Player i to na razie tyle co potrafię z nimi zrobić......... Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 majuska napisał(a):Juuupiii:multi::multi::evil_lol::evil_lol: Gdyby nie Twoja pomoc, to do rana siedziałbym!!!:multi::multi::multi: [FONT=Arial Black]Bardzo Dziękuję!!!:lol::lol::lol:[/FONT] Quote
majuska Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 "Wespół w zespół" i pójdziesz spać po ludzku :) :) ( mnie dzieci uczyły ;) ) Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='AlfaLS']Nie jestem tego taka pewna :shake:. Na razie nakręciłam dwa - jeden komórką i jeden aparatem. Tylko że tego z komórki nie mogę nigdzie przesłać bo coś mam nie tak skonfigurowane w telefonie. A ten z kolei z aparatu to mogłam sobie obejrzeć w komputerze na Windows Media Player i to na razie tyle co potrafię z nimi zrobić......... A masz w komputerze Picassa? Dopiero się nauczyłem, a już się mądrzę...:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 To jeszcze dla utrwalenia damy Misię spacerową...:evil_lol: [video=youtube;8JZrkZoAJjk]http://www.youtube.com/watch?v=8JZrkZoAJjk[/video] Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ... oczywiście z kumplami...:evil_lol: [video=youtube;4_lGbQIrdks]http://www.youtube.com/watch?v=4_lGbQIrdks[/video] Quote
Becia66 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 nie wiedziałam że Misia taka odważna, wyrażnie cieszy się z psiego towarzystwa i bez obawy podchodzi... Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Misiunia na widok Winda (tego spokojniejszego) po prostu traci głowę. Zapomina o wszelkich strachach, wariuje i sama zachęca do zabawy. Często na spacerkach razem latają po szkolnym boisku. Towarzyszy im też czarna sunia Popi. Ale tym razem, jak widzę, Misia zaczepia drugiego - a to jej całkiem świeża znajomość... Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 mamanabank napisał(a):Misia w odsłonie asertywnej, super! I pięknie zaokrąglona i lśniąca... Quote
Florentynka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hehe, jak chodzi o psy to człowiek okazuje się zdolny do strasznych wysiłków, byle tylko się z innymi podzielić swoim szczęściem ( to w kwestii wrzucania filmików). A Misia przepiękna i zadowolona z życia! Łono natury, kumple, uśmiech na pysku, widać, że się dziewczynie fajnie żyje. Quote
halcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A kumpli wkurza troche jej wolność,:eviltong:tez by bryknęły,ale smycz nie pozwala...:shake: Quote
Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Przepiekna Misia! I jaka normalna! Wesoła, bez żadnych lęków! A jak jej się ślicznie tylne łapy plączą od tego merdania ogonem!:evil_lol: Quote
majuska Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tak sie zastanawiam, .....czy Miśka to się aby czasem nie kwalifikuje do "rodziny" Parówek:cool3::cool3:.....:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 majuska napisał(a):Tak sie zastanawiam, .....czy Miśka to się aby czasem nie kwalifikuje do "rodziny" Parówek:cool3::cool3:.....:evil_lol: ??? a z której niby strony??? Quote
Recommended Posts