Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak klikniesz teraz w opcję: odpowiedz, to co widzisz nad okienkiem gdzie wpisujesz tekst?? Bo ja oprócz opcji manewrowania czcionką widze takie kolorowe obrazeczki : kula ziemska z wtyczką, kwadrat z drzewkiem, taśma filmowa i na końcu chmurka z cytatem, widzisz takie coś??

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Jak klikniesz teraz w opcję: odpowiedz, to co widzisz nad okienkiem gdzie wpisujesz tekst?? Bo ja oprócz opcji manewrowania czcionką widze takie kolorowe obrazeczki : kula ziemska z wtyczką, kwadrat z drzewkiem, taśma filmowa i na końcu chmurka z cytatem, widzisz takie coś??

Znalazłem: dodaj film!

Posted

AlfaLS napisał(a):
Ciągnijcie te mądre dyskusje dalej to rzeczywiście może tylko pół nocy spędzę nad tymi moimi filmikami :lol:

Spokojnie, nauczysz się Alfa bardzo szybko, skoro nawet ja załapałem...:loveu:

Posted

wieso napisał(a):
dawno tutaj nie bylismy, sliczne te filmiki.....moze tez sie naucze....pozdrawiamy....

Bardzo Dziękujemy i w imieniu Misi częściej zapraszamy!!!:lol::lol::lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Spokojnie, nauczysz się Alfa bardzo szybko, skoro nawet ja załapałem...:loveu:

Nie jestem tego taka pewna :shake:. Na razie nakręciłam dwa - jeden komórką i jeden aparatem. Tylko że tego z komórki nie mogę nigdzie przesłać bo coś mam nie tak skonfigurowane w telefonie. A ten z kolei z aparatu to mogłam sobie obejrzeć w komputerze na Windows Media Player i to na razie tyle co potrafię z nimi zrobić.........

Posted

majuska napisał(a):
Juuupiii:multi::multi::evil_lol::evil_lol:

Gdyby nie Twoja pomoc, to do rana siedziałbym!!!:multi::multi::multi:

[FONT=Arial Black]Bardzo Dziękuję!!!:lol::lol::lol:[/FONT]

Posted

[quote name='AlfaLS']Nie jestem tego taka pewna :shake:. Na razie nakręciłam dwa - jeden komórką i jeden aparatem. Tylko że tego z komórki nie mogę nigdzie przesłać bo coś mam nie tak skonfigurowane w telefonie. A ten z kolei z aparatu to mogłam sobie obejrzeć w komputerze na Windows Media Player i to na razie tyle co potrafię z nimi zrobić.........

A masz w komputerze Picassa?

Dopiero się nauczyłem, a już się mądrzę...:evil_lol:

Posted

Misiunia na widok Winda (tego spokojniejszego) po prostu traci głowę. Zapomina o wszelkich strachach, wariuje i sama zachęca do zabawy. Często na spacerkach razem latają po szkolnym boisku. Towarzyszy im też czarna sunia Popi. Ale tym razem, jak widzę, Misia zaczepia drugiego - a to jej całkiem świeża znajomość...

Posted

Hehe, jak chodzi o psy to człowiek okazuje się zdolny do strasznych wysiłków, byle tylko się z innymi podzielić swoim szczęściem ( to w kwestii wrzucania filmików).
A Misia przepiękna i zadowolona z życia! Łono natury, kumple, uśmiech na pysku, widać, że się dziewczynie fajnie żyje.