Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noo, szczekanie to duży postęp!
Mój niegdysiejszy schroniskowy pies milczał długo po adopcji, nasza rodzinna nieodżałowana Sonia też - szczekanie to dobry objaw u nieśmiałego stwora, oznacza, że pies zaczyna się czuć pewnie.
Serdecznie gratulujemy tych już pięciu wspólnych miesięcy z Misią - ależ ten czas leci, swoją drogą...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że powiedziałem... ;)

Teraz już śmiało można nazwać ten boks - boksem szczęściarzy...:lol:
(Oczywisie mam cichą nadzieję, ze nasza Misia czuje się w miarę szczęśliwa...:roll:)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Pewnie, że powiedziałem... ;)

Teraz już śmiało można nazwać ten boks - boksem szczęściarzy...:lol:
Oczywisie mam nadzieję, ze nasza Misia czuje się w miarę szczęśliwa...:roll:

Widać na zdjęciach, że się czuje!
Spróbowałaby nie!

Posted

Andzike napisał(a):
W miarę szczęśliwa??? Ubocze, bluźnisz !!! :P
Najszczęśliwsza na świecie !!!! :D :D :D

Co prawda to prawda!!! Te ostatnie pięć miesięcy to na pewno najszczęśliwszy okres w jej życiu:lol:. A teraz jeszcze w pewnym sensie dzięki niej polepszy się życie Antosia!!!:multi:

Posted

Miłe Wasze słowa...:lol: Antoś jedzie do hoteliku już chyba w czwartek, oczywiście zawiezie go Romka...:lol:

A tymczasem zbliża się czas naszej czterodniowej rozłąki z Misią, więc trochę się stresujemy...:roll:

W następnym tygodniu , w poniedziałek wyjeżdżamy na Białoruś (wycieczka szlakiem Mickiewicza). Ale w tym czasie zamieszka u nas Mru, więc Misia na pewno będzie miała, jak u Pana Boga za piecem...:lol:

Ale będziemy tęsknili...:-(

Posted

majuska napisał(a):
No, no niezła organizacja :) Miłej wyprawy :)

Miłej wyprawy,opieka pierwsza klasa dla Misi!A Antoś prawdopodobnie już w czwartek będzie u UMilki,:multi:chyba,ze ekipa budowlańców znów nawali!:mad::mad:

Posted

Romka napisał(a):
Miłej wyprawy,opieka pierwsza klasa dla Misi!A Antoś prawdopodobnie już w czwartek będzie u UMilki,:multi:chyba,ze ekipa budowlańców znów nawali!:mad::mad:

Niech no tylko spróbują...:mad::evil_lol:

W każdym razie na pewno w tym tygodniu?

Posted

Kawaler pierwsza klasa :) A Misia to tak trochę kokietka - niby nie zwraca na niego uwagi, zajęta swoimi sprawami, ale jak już przykrył jej kudłatą łapkę swoją to się rozmarzyła ;)

Posted

UBOCZE napisał(a):

Ale w tym czasie zamieszka u nas Mru, więc Misia na pewno będzie miała, jak u Pana Boga za piecem...:lol:

hehe no Misia się będzie musiała z nami zaprzyjaźnić w końcu :) zawsze jak wpadamy to robi dziwne miny ;) chociaż ostatnio było już naprawdę dobrze!

Posted

Uboczowie wyjechali, Misia tęskni, ale daje radę :)

już wczoraj pierwszego dnia sie przełamała i wyszła do nas spod łóżka ;) przyszła do salonu i z nami usiadła. Najpierw na miejscu Timura, potem w kocim koszyku :cool3:

na spacerach z nami jeszcze się trochę stresuje, ale uciekać nie zamierza. Nie spotkaliśmy żadnych kolegów ze zdjęć :( ale nie wiem, czy Misia by się z nimi bawiła, bo jak spotykamy psa na spacerze to ani mysli się z nim nawet witać. Może dziś-jutro... :)

Posted

[quote name='mru']Uboczowie wyjechali, Misia tęskni, ale daje radę :)

już wczoraj pierwszego dnia sie przełamała i wyszła do nas spod łóżka ;) przyszła do salonu i z nami usiadła. Najpierw na miejscu Timura, potem w kocim koszyku :cool3::)

A co ty mru zrobiłaś ze swoim inwentarzem ? Czyżby wszystko siedziało u UBOCZÓW ? :cool3:
A co na to Gacuch mój kochany ? Uświadomiłam sobie teraz jak dawno nie zaglądałam na jego wątek....
Wstyd mi....:oops: