Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UBOCZE napisał(a):
To tym razem nakarmiłem Klusia z Palucha...

Oj, coś mi wydaje się, że w szkole zajrzę do komputerów bibliotecznych...:loveu:

Bosko :D Zajrzyj do każdego :D ja też w pracy korzystam z nieuwagi kolegów ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ale Guś pomysłowy :) a którego kota obchodzi, że pańcia tyle się napracowała przy praniu :)
A Misia na drugiej fotce to chyba upałami sponiewierana, taka ma minkę :) :)

Posted

Z tą zazdrością musi być coś na rzeczy, bo często, gdy idziemy z Misią na spacerek, Guś wyskakuje z ogródka (a tak raczej ogródka nie opuszcza) i paraduje po osiedlu przy nodze z nami...:evil_lol:

Posted

To bardzo miłe jak kot tak łazi za psem i ludźmi. Moje koty nie chcą. Pawian jest zbyt głupkowaty, a poza tym Gjalpo uznał, że ona nie jest kotem wychodzącym ( zresztą słusznie uznał) i jak na psa pasterskiego przystało zapędza ją do domu. A Amelka w ogóle odmawia jakiejkolwiek fraternizacji z psami.

Posted

[quote name='Florentynka']To bardzo miłe jak kot tak łazi za psem i ludźmi. Moje koty nie chcą. Pawian jest zbyt głupkowaty, a poza tym Gjalpo uznał, że ona nie jest kotem wychodzącym ( zresztą słusznie uznał) i jak na psa pasterskiego przystało zapędza ją do domu. A Amelka w ogóle odmawia jakiejkolwiek fraternizacji z psami.[/QUOTE]

Cudny Gjalpo, jak wynika z wielu Twoich opowieści, ma charyzmę władcy, więc budzi respekt. A Misia raczej przeprasza, że żyje. Mija koty, czasem je co najwyżej obwąchuje. Jej charakterologicznym kocim odpowiednikiem jest nieśmiały Smoluś, którego Majuskowie pamiętają jako Pandę...
No ale i tak jest nieco śmielsza niż jeszcze niedawno...

Posted

Ubocze ,Misia w ogródku?Raczej w jakiejś dżungli środkowoeuropejskiej!Cudnie tam u Was teraz latem.Poranna kawka w niedzielny ranek, w towarzystwie kotów i Miski,na balkonie z widokiem na ogródek- to jest to o co chodzi !

Posted

[quote name='Romka']Poranna kawka w niedzielny ranek, w towarzystwie kotów i Miski,na balkonie z widokiem na ogródek- to jest to o co chodzi !

Masz rację, Romka!!! [FONT=Arial Black]To jest to!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Proszę, proszę, od razu widac , że macie wakacje, Ania taka wyluzowana, odstersowana, uśmiechnięta :)
A Miśka musi być zadowolona z siebie że hej...nie ma to jak podstępem zająć czyjeś wyrko :)

Posted

U mnie też widać wakacje, tylko, cholera, nie z tej strony co trzeba...
Ofiara wakacji?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188479-Ja-to-mam-szcz%C4%99%C5%9Bcie[/url]...
proszę o przybycie i wsparcie dobrym słowem

Posted

Na wieczornym spacerze...
Już od czasu do czasu zdarza się szczekać...

[FONT=Arial Black]Misia jest już z nami równe pięć miesiecy!!!:lol::lol::lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/3383/p1030747g.jpg[/IMG][/FONT]