UBOCZE Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 To trzeba nie mieć sumienia, żeby tak subtelną sunię uwiązać na łańcuchu...:-(:-(:-( Quote
UBOCZE Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Poczekaj Romka... Napiszę do Polubek. Gdyby znalazła czas, może zrobiłaby banerek Mysi. Bo przecież zbieramy dla niej na hotelik...;) Quote
UBOCZE Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Romka napisał(a):Ekstra,banerek to by sie przydał! Cieszę się, że Mysia już nie na łańcuchu, a w nowym domu, uratowana...:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 UBOCZE napisał(a):Cieszę się, że Mysia już nie na łańcuchu, a w nowym domu, uratowana...:lol::lol::lol: Dokladnie !!! Kolejna łowicka sunia w nowym domku :D W Warszawie :D Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A zdjęcia ze spacerku??? ;) Bo ta Misia to chyba nic tylko tylko się na wyrku wyleguje :D :D :D Quote
UBOCZE Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Andzike napisał(a):Dokladnie !!! Kolejna łowicka sunia w nowym domku :D W Warszawie :D Gratuluję, Andzike, wizyty przedadopcyjnej, bo to chyba Twoja zasługa!!! Quote
UBOCZE Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Andzike napisał(a):A zdjęcia ze spacerku??? ;) Bo ta Misia to chyba nic tylko tylko się na wyrku wyleguje :D :D :D Tak wygląda, ale od czasu do czasu gania, zwłaszcza gdy napotka osiedlowe kumplostwo. Fotki spacerowe też będą...;) ... i czekamy na Nelcię i Lasek Kabacki!!!:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 UBOCZE napisał(a):Gratuluję, Andzike, wizyty przedadopcyjnej, bo to chyba Twoja zasługa!!! Żadna zasługa ;) ja się tylko mogę cieszyć, że ludzie w porządku i,że pokochali Mysię od pierwszego wejrzenia :) UBOCZE napisał(a):Tak wygląda, ale od czasu do czasu gania. Fotki spacerowe też będą...;) ... i czekamy na Nelcię i Lasek Kabacki!!!:lol::lol::lol: Koniecznie, bo zaraz nas znów śnieg zastanie ;) Teraz znów wyjeżdzamy, ale po powrocie Wam nie daruje spacerku !!! :D Quote
UBOCZE Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Guś, w przeciwieństwie do Misi, lubi przebywać w ogródku...:lol: Quote
UBOCZE Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Natomiast prawie głuchutka Łapcia uwielbia drzemać na balkonie...:lol: Quote
Ewanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jak miło patrzeć na szczęśliwą Misię i ... rozleniwione koty :) Quote
UBOCZE Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [FONT=Arial Black]Dziś mijają dokładnie nasze cztery miesiące z Misią...:lol::lol::lol:[/FONT] Oto Miśka w roli ursynowskiego latawca: Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Świetne fotki, Misia szczęśliwa - gratuluję całej wspaniałej kocio-psio-ludzkiej Rodzince :):):) Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Piekny "latawiec" z Waszej Misi, koty korzystaja ze slonca, widac ,ze kazda ma swoja miejscowke:) Quote
Becia66 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Miśka piękna - już nie raz pisałam..... Sama, bez smyczy, lużno biega.....az trudno uwierzyć , że to ten sam pies, jeszcze niedawno przerażony. Wielkie brawa dla Was. Quote
Florentynka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 UBOCZE - z gory przepraszam, bo wątek niewesoły, ale zajrzyj...kopia Misi! http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluch%C3%B3w-POMOCY!!! Quote
UBOCZE Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Florentynka']UBOCZE - z gory przepraszam, bo wątek niewesoły, ale zajrzyj...kopia Misi! http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluch%C3%B3w-POMOCY!!! Zajrzałem. Bardzo podobna i bardzo biedna...:-( Quote
UBOCZE Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ... a tu następna bida. Sprawa bardzo dramatyczna: Lilunia walczy w lecznicy o życie... walka ta pochłania wiele pieniążków... Maleństwa z jej rodzinki potrzebują na jedzenie. Błagam, zajrzyjcie: Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jestem u Lilki...mam nadzieję, że bidula wyjdzie z tego... :( Ubocze, klikacie? http://szerlok.pl/nakarm_psa/sprawdz Jedno kliknięcie dziennie,do 28/06, jak się uzbiera wystraczająca ilość to do psiaka ze schroniska jedzie 30kg karmy!!! :D Quote
UBOCZE Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Andzike']Jestem u Lilki...mam nadzieję, że bidula wyjdzie z tego... :( Ubocze, klikacie? http://szerlok.pl/nakarm_psa/sprawdz Jedno kliknięcie dziennie,do 28/06, jak się uzbiera wystraczająca ilość to do psiaka ze schroniska jedzie 30kg karmy!!! :D Już klikam, Andzike, ale widzę, że wszystkie łowickie bidy nakarmione...;) Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 UBOCZE napisał(a):Już klikam, Andzike, ale widzę, że wszystkie łowickie bidy nakarmione...;) No ba :D Łowickie i głowieńskie też :) Ale nakarmimy wszystkie psiaki !!!! :D Quote
UBOCZE Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Andzike napisał(a):No ba :D Łowickie i głowieńskie też :) Ale nakarmimy wszystkie psiaki !!!! :D To tym razem nakarmiłem Klusia z Palucha... Oj, coś mi wydaje się, że w szkole zajrzę do komputerów bibliotecznych...:loveu: Quote
Recommended Posts