Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu i Adamie!! moc buziaków świątecznych dla Was i całej włochatej gromadki, tradycyjnie ogromne podziękowania za Wasze wielkie serce i najserdeczniejsze życzenia Świąteczne, przede wszystkim dużo ciepła, radości i optymizmu którym zawsze ze wszystkimi się dzielicie:loveu:

P.S. Aniu jak Ty to robisz, że taka laska jesteś??:roll::lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Andzike napisał(a):
Ubocze, co słychać u Misiuni? Może jakieś fotki z domowego ciepełka?? :)
Bo ze spaceru po Lesie Kabackim mogę sama zrobic po majówce ;)

Witaj, Andzike, miło Cię widzieć!!!:multi: Teraz byliśmy trochę zapracowani, bo egzaminy wstępne, najpierw sprawdzanie pisemnych, a potem po lekcjach przez prawie tydzień ustne w szkole, więc ledwie dychamy...:shake:
Ale już mamy to za sobą i w weekendy, jeśli tylko któregoś dnia z Nelcią możesz, jesteśmy do wypadu leśnego zwarci i gotowi...:lol::lol::lol:

Misia chodziła przez ten tydzień do weta, ale to drobna sprawa i już wszystko w porządku...

Posted

Romka napisał(a):
Ubocze co stało sie naszej Misiuni?Napisz proszę!

Ojej, chyba niepotrzebnie aż tak martwiłem. Misia miała wystający szew (może ten po sterylce?), który sobie musiała ciągnąć i otworzyła się ranka. Szew został obcięty, ranka się zasklepiła i ładnie się goi, a Misia dziś ostatni dzień poszła do weta na antybiotyk. Miała też środek przeciwzapalny. Myślę, że nie ma powodu do zmartwienia...

Niedługo wrzucę nowe fotki...:lol::lol::lol:

Posted

No pewnie, że nie ma się co martwić, z takim Pańciostwem to nic Misiowatej nie grozi, czekamy na te fotki;)
A u nas w Boguchwale taki fajny 'Misiowaty " szuka domku:cool3: Borysek ma na imię

Posted

majuska napisał(a):
No pewnie, że nie ma się co martwić, z takim Pańciostwem to nic Misiowatej nie grozi, czekamy na te fotki;)
A u nas w Boguchwale taki fajny 'Misiowaty " szuka domku:cool3: Borysek ma na imię

Dobrze, ze u Misiuni to tylko taka drobna "kosmetyczna" sprawa ;)
A kawaler dla Misi - pierwsza klasa :D

Posted

Jeszcze nie ma wątku, na razie na ogólnym boguchwalskim się przewija, to młodziak , ma jakieś 8 miesięcy pewnie, starsznie fajny , wierzymy, że szybko domek znajdzie ale wiecie jak to jest.
W moim podpisie jest banerek do przytuliska w Boguchwale, jakby co to zapraszam...

Posted

Jaka ona śliczna......Sama w domu mam 2 kudłatki i wszystko co kudłate zwala mnie z nóg......:diabloti:
Misia strasznie podobna do jednej suni z oOzechowców, którą chciałam adoptować 3 lata temu ale nie zdążyłam bo niby poszła do adopcji, niby uciekła - nigdy nie udało mi sie dowiedzieć co sie z nią stało.

Posted

Ubocze, właśnie taki problem jak Miśka miała większość suczek w schronisku (tak operował poprzedni lekarz)Pamiętasz zabieg mojej Romki zimą to tez efekt tego leczenia schroniskowego.Nikt sie tym nie przejmował,przeciez to tylko psiaki ze schroniska!

Posted

Romka napisał(a):
Ubocze, właśnie taki problem jak Miśka miała większość suczek w schronisku (tak operował poprzedni lekarz)Pamiętasz zabieg mojej Romki zimą to tez efekt tego leczenia schroniskowego.Nikt sie tym nie przejmował,przeciez to tylko psiaki ze schroniska!

Ranka już zagojona, wczoraj był ostatni antybiotyk. W sumie drobiazg...

Ale dobrze, że ten facet w schronisku już nie operuje...