majuska Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Aniu i Adamie!! moc buziaków świątecznych dla Was i całej włochatej gromadki, tradycyjnie ogromne podziękowania za Wasze wielkie serce i najserdeczniejsze życzenia Świąteczne, przede wszystkim dużo ciepła, radości i optymizmu którym zawsze ze wszystkimi się dzielicie:loveu: P.S. Aniu jak Ty to robisz, że taka laska jesteś??:roll::lol: Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ubocze co tam u naszej Misi? Może jakieś zdjęcia :cool3: Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Paula ,zdjęc jest bardzo duzo daj odsapnąc po świetach! Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A to jeszcze jedne fajne od Uboczów znalazlam :D Dziewczyny na patrolu ;) Quote
UBOCZE Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dzięki, Andzike!:lol: Nelcia i Misia - strażniczki rozkopanego Ursynowa przed zwierzyną z Lasu Kabackiego...:evil_lol: Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ubocze dziekuje za zyczenia świąteczne ,dopiero wczoraj je znalazłam!Całuje Was za to mocno !Głaski(dużo) dlaMiski i kocińca! Quote
Andzike Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ubocze, co słychać u Misiuni? Może jakieś fotki z domowego ciepełka?? :) Bo ze spaceru po Lesie Kabackim mogę sama zrobic po majówce ;) Quote
UBOCZE Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Andzike napisał(a):Ubocze, co słychać u Misiuni? Może jakieś fotki z domowego ciepełka?? :) Bo ze spaceru po Lesie Kabackim mogę sama zrobic po majówce ;) Witaj, Andzike, miło Cię widzieć!!!:multi: Teraz byliśmy trochę zapracowani, bo egzaminy wstępne, najpierw sprawdzanie pisemnych, a potem po lekcjach przez prawie tydzień ustne w szkole, więc ledwie dychamy...:shake: Ale już mamy to za sobą i w weekendy, jeśli tylko któregoś dnia z Nelcią możesz, jesteśmy do wypadu leśnego zwarci i gotowi...:lol::lol::lol: Misia chodziła przez ten tydzień do weta, ale to drobna sprawa i już wszystko w porządku... Quote
majuska Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 UBOCZE napisał(a): Misia chodziła przez ten tydzień do weta, ale to drobna sprawa i już wszystko w porządku... Hmmm, ...ale tajemniczy są:) Quote
Romka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ubocze co stało sie naszej Misiuni?Napisz proszę! Quote
UBOCZE Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Romka napisał(a):Ubocze co stało sie naszej Misiuni?Napisz proszę! Ojej, chyba niepotrzebnie aż tak martwiłem. Misia miała wystający szew (może ten po sterylce?), który sobie musiała ciągnąć i otworzyła się ranka. Szew został obcięty, ranka się zasklepiła i ładnie się goi, a Misia dziś ostatni dzień poszła do weta na antybiotyk. Miała też środek przeciwzapalny. Myślę, że nie ma powodu do zmartwienia... Niedługo wrzucę nowe fotki...:lol::lol::lol: Quote
majuska Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No pewnie, że nie ma się co martwić, z takim Pańciostwem to nic Misiowatej nie grozi, czekamy na te fotki;) A u nas w Boguchwale taki fajny 'Misiowaty " szuka domku:cool3: Borysek ma na imię Quote
Andzike Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 majuska napisał(a):No pewnie, że nie ma się co martwić, z takim Pańciostwem to nic Misiowatej nie grozi, czekamy na te fotki;) A u nas w Boguchwale taki fajny 'Misiowaty " szuka domku:cool3: Borysek ma na imię Dobrze, ze u Misiuni to tylko taka drobna "kosmetyczna" sprawa ;) A kawaler dla Misi - pierwsza klasa :D Quote
UBOCZE Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Oj, fajny Misiowaty... Czy ma swój wątek? Możesz, Majusko, podać link? Quote
majuska Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Jeszcze nie ma wątku, na razie na ogólnym boguchwalskim się przewija, to młodziak , ma jakieś 8 miesięcy pewnie, starsznie fajny , wierzymy, że szybko domek znajdzie ale wiecie jak to jest. W moim podpisie jest banerek do przytuliska w Boguchwale, jakby co to zapraszam... Quote
UBOCZE Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ... i dzisiaj, już po wizycie u weta. Ufff... Quote
Becia66 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jaka ona śliczna......Sama w domu mam 2 kudłatki i wszystko co kudłate zwala mnie z nóg......:diabloti: Misia strasznie podobna do jednej suni z oOzechowców, którą chciałam adoptować 3 lata temu ale nie zdążyłam bo niby poszła do adopcji, niby uciekła - nigdy nie udało mi sie dowiedzieć co sie z nią stało. Quote
majuska Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No piękna jest, aż jakiś taki blask od niej bije:) Quote
Romka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ubocze, właśnie taki problem jak Miśka miała większość suczek w schronisku (tak operował poprzedni lekarz)Pamiętasz zabieg mojej Romki zimą to tez efekt tego leczenia schroniskowego.Nikt sie tym nie przejmował,przeciez to tylko psiaki ze schroniska! Quote
UBOCZE Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Romka napisał(a):Ubocze, właśnie taki problem jak Miśka miała większość suczek w schronisku (tak operował poprzedni lekarz)Pamiętasz zabieg mojej Romki zimą to tez efekt tego leczenia schroniskowego.Nikt sie tym nie przejmował,przeciez to tylko psiaki ze schroniska! Ranka już zagojona, wczoraj był ostatni antybiotyk. W sumie drobiazg... Ale dobrze, że ten facet w schronisku już nie operuje... Quote
Becia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 UBOCZE napisał(a): Ale dobrze, że ten facet w schronisku już nie operuje... ale gdzieś operuje....:angryy: Quote
UBOCZE Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No, niestety... Może jednak wobec właścicieli psiaków nie pozwala sobie na taką fuszerkę... Quote
Recommended Posts