UBOCZE Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dzika_Figa napisał(a):oho! to czekamy na zdjęcia! Ubocze, jak mogłeś zapomnieć imienia berneńczyka? No skandal! Głupio mi, ale pan bardzo niewyraźnie go wołał i imię nie utrwaliło się...:oops: Ale za to mam jego fotkę! :lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 UBOCZE napisał(a):Głupio mi, ale pan bardzo niewyraźnie go wołał i imię nie utrwaliło się...:oops: Ale za to mam jego fotkę! :lol: No za fotkę będzie Ci wybaczone! Bo ja wielka fanka berneńczyków... Quote
mamanabank Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 czekamy, czekamy, to sama radość oglądać te dwie psie panienki :-D szczególnie razem! Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jestem :D Zaraz przejrze fotki i coś powrzucam :) Mam nadzieję, ze Uboczom się też powiedzie, bo wysłalam szczegołową instrukcję ;) Moja łowiczanka padla - po spacerku z Misią i z Uboczami skoczyłysmy na szybki obiad do babci, a potem... z powrotem na Kabaty i kolejne 1,5h spędziłysmy razem z Czapim na spacerze ;) Myślę, ze dawka tlenu na dziś wystarczająca ;) Ale pogoda - cudowna :) I tylko czekam, az się zazielenią Kabaty... PS. Bernenczyk nazywał się Manto, Mando albo Mango :D Quote
mamanabank Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pan musiał rzeczywiście niewyraźnie mówić :evil_lol: Quote
halcia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dlatego/ta pogoda/skoczyłam do Mielca i wymiziałysmy z Kasia Twojego Gustawa Andzike,tak całkiem nadprogramowo......:evil_lol::eviltong:A te Wasze cuda miziam wirtualnie....;) Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No to jedziemy :) Na początku trochę pięknej odważnej Misiuni :) Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ciąg dalszy spaceru :) Misia wygląda zza drzewka ;) Quote
halcia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Piekne i fajnie,ze sie zaprzyjazniły,jak Wy! Quote
kajkoowa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Zapraszam do trzech młodziutkich suczek :) http://www.dogomania.pl/threads/182712-Amelcia-Fibi-i-Cysia-trzy-przeraA-one-suczki-chcAE-do-domu Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No to się bawimy !!!! No dobra, chwila przerwy... Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Buldożek Borysek :) I berneńczyk o nie zapamiętanym imieniu ;) ... który wpadł w oko obydwu dziewczynom... ;) Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I nie ma się co dziwić, bo pies naprawdę piękny... chociaż tak sobie myślę, ze do Misi i Nelki to trochę mu brakuje;) Spotkałyśmy też Korka :) Z którym Misia poszalała ;) Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A na koniec potwierdzenie jak mój pies uwielbia wodę... ;) Misiunia, to prawdziwa dama i nie bedzie sobie moczyła łapek... A ten moj wodołaz - ehhh ;) Ufff :) To na tyle :) Można się zachwycać ;) Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 halcia napisał(a):Dlatego/ta pogoda/skoczyłam do Mielca i wymiziałysmy z Kasia Twojego Gustawa Andzike,tak całkiem nadprogramowo......:evil_lol::eviltong:A te Wasze cuda miziam wirtualnie....;) Dziękuję za wirtualne wymizianie Nelki i realne wymizianie moje ulubionego szorsciatego faceta :D Quote
majuska Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cudne foty, dziewczyny przepiękne! Oczywiście, że berneńczyk się urodą nie umywa:) A gdzie Wy tam macie takie fajne tereny do spoacerków?? Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 majuska napisał(a):Cudne foty, dziewczyny przepiękne! Oczywiście, że berneńczyk się urodą nie umywa:) A gdzie Wy tam macie takie fajne tereny do spoacerków?? Dziesięć minut spacerkiem od Uboczów zaczyna się Las Kabacki :) I tam jest właśnie tak pięknie... Czekamy, aż to wszystko się zazieleni i będzie jeszcze piękniej... ;) Quote
Romka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Dzika_Figa']No za fotkę będzie Ci wybaczone! Bo ja wielka fanka berneńczyków... To jest dowód dla Dzikiej Figi,ze u nas w Łowiczu tez kochamy berneńczyki!http://www.dogomania.pl/threads/174081-KACPER-berneA-czyk-MA-DOM Quote
Romka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Przyszlam z wizyta :):) Szarotko ja też zapraszałam Was na wątku onka z okolic Kutna!:lol: Quote
Romka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Rany jak pięknie śmieja się oczy naszej Misiuni!Lubię patrzec na takie zdjęcia! Quote
Recommended Posts