Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
oho! to czekamy na zdjęcia!
Ubocze, jak mogłeś zapomnieć imienia berneńczyka? No skandal!

Głupio mi, ale pan bardzo niewyraźnie go wołał i imię nie utrwaliło się...:oops:

Ale za to mam jego fotkę! :lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UBOCZE napisał(a):
Głupio mi, ale pan bardzo niewyraźnie go wołał i imię nie utrwaliło się...:oops:

Ale za to mam jego fotkę! :lol:

No za fotkę będzie Ci wybaczone! Bo ja wielka fanka berneńczyków...

Posted

Jestem :D Zaraz przejrze fotki i coś powrzucam :) Mam nadzieję, ze Uboczom się też powiedzie, bo wysłalam szczegołową instrukcję ;)
Moja łowiczanka padla - po spacerku z Misią i z Uboczami skoczyłysmy na szybki obiad do babci, a potem... z powrotem na Kabaty i kolejne 1,5h spędziłysmy razem z Czapim na spacerze ;) Myślę, ze dawka tlenu na dziś wystarczająca ;)
Ale pogoda - cudowna :) I tylko czekam, az się zazielenią Kabaty...

PS. Bernenczyk nazywał się Manto, Mando albo Mango :D

Posted

Dlatego/ta pogoda/skoczyłam do Mielca i wymiziałysmy z Kasia Twojego Gustawa Andzike,tak całkiem nadprogramowo......:evil_lol::eviltong:A te Wasze cuda miziam wirtualnie....;)

Posted

I nie ma się co dziwić, bo pies naprawdę piękny... chociaż tak sobie myślę, ze do Misi i Nelki to trochę mu brakuje;)

Spotkałyśmy też Korka :)

Z którym Misia poszalała ;)

Posted

A na koniec potwierdzenie jak mój pies uwielbia wodę... ;) Misiunia, to prawdziwa dama i nie bedzie sobie moczyła łapek... A ten moj wodołaz - ehhh ;)

Ufff :) To na tyle :) Można się zachwycać ;)

Posted

halcia napisał(a):
Dlatego/ta pogoda/skoczyłam do Mielca i wymiziałysmy z Kasia Twojego Gustawa Andzike,tak całkiem nadprogramowo......:evil_lol::eviltong:A te Wasze cuda miziam wirtualnie....;)

Dziękuję za wirtualne wymizianie Nelki i realne wymizianie moje ulubionego szorsciatego faceta :D

Posted

majuska napisał(a):
Cudne foty, dziewczyny przepiękne! Oczywiście, że berneńczyk się urodą nie umywa:)
A gdzie Wy tam macie takie fajne tereny do spoacerków??

Dziesięć minut spacerkiem od Uboczów zaczyna się Las Kabacki :) I tam jest właśnie tak pięknie... Czekamy, aż to wszystko się zazieleni i będzie jeszcze piękniej... ;)