UBOCZE Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przepraszamy za zaniedbanie...:oops: Z Misią dobrze, już chyba czuje wiosnę...:lol: Dopomina się też o nowe znajomości z sąsiedzkimi psami.:evil_lol: Jednak trochę reakcji lękowych jeszcze u niej widać.:shake: Przekażemy wkrótce dokładną relację (no może trochę hecną, żeby tak poważnie nie brzmiało), a do jutra na pewno nowe fotki...:lol: I przyrzekamy, że poprawimy się. Bo naprawdę nam wstyd przed sympatykami naszej Misiuni...:oops: Quote
UBOCZE Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Andzike napisał(a):Ja nie pozwole, żeby Ubocze sami cieszyli się z Miski, więc w weekend idziemy razem na spacer ;) Czekamy, Andzike, czekamy, zapraszamy...:lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 UBOCZE napisał(a): Przekażemy wkrótce dokładną relację (no może trochę hecną, żeby tak poważnie nie brzmiało), a do jutra na pewno nowe fotki...:lol: I przyrzekamy, że poprawimy się. Bo naprawdę nam wstyd przed sympatykami naszej Misiuni...:oops: No to czekamy, czekamy;) Quote
Romka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A ja chciałabym jeszcze wiedziec jak nasza Miśka znosi Waszą nieobecność?Pewnie jak poszliście do pracy to musi zostać teraz trochę sama! Quote
UBOCZE Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Misiunia, gdy nas nie ma, drzemie sobie w sypialence. Przy kanapie (tak jak na fotce)... Szczęśliwie czas, kiedy nas nie ma, nie jest taki długi - to szczęśliwie 4-5 godzin dziennie (lekcje e szkole), zdarza się też, że o różnych porach. Szkoła jest oddalona tylko o jedną stację metra od domu, więc ona przebywa sama krótko... Po powrocie zastajemy ją najczęsciej drzemiącą, ale zaraz potem wychodzimy na spacerek, który jest dla niej wielką frajdą...:lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Troszkę wiadomości o Misi już jest ale dla nas to ciągle mało;). CHCEMY WIĘCEJ :razz: Quote
majuska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A ja dostałam zestaw Misiowych fotek i jak tylko wróce z pracy to powstawiam, fajna dziewczyna strasznie...:) Quote
Ewanka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czekamy na fotki i ... pozdrawiamy szczęśliwą Misię i jej Rodzinę :) Quote
Romka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 UBOCZE napisał(a):Misiunia, gdy nas nie ma, drzemie sobie w sypialence. Przy kanapie (tak jak na fotce)... Szczęśliwie czas, kiedy nas nie ma, nie jest taki długi - to szczęśliwie 4-5 godzin dziennie (lekcje e szkole), zdarza się też, że o różnych porach. Szkoła jest oddalona tylko o jedną stację metra od domu, więc ona przebywa sama krótko... Po powrocie zastajemy ją najczęsciej drzemiącą, ale zaraz potem wychodzimy na spacerek, który jest dla niej wielką frajdą...:lol::lol::lol: No to pies ideał!Mój pierwszy psiak Lucek znaleziony przy drodze koncertował po kilka godzin jak mnie nie było.Sąsiedzi doniesli! Quote
UBOCZE Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Miśce jeszcze brakuje spontaniczności, entuzjazmu. Jeśli cieszy się, to z odrobiną przestrachu, że coś za to może ją spotkać. Nie szczeka w ogóle, ale może jeszcze będzie. A najbardziej pogodna jest wciąż na spacerach... Quote
UBOCZE Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 AlfaLS napisał(a):Tylko patrzeć jak tam wskoczy:lol: No i dzisiaj stało się...:crazyeye: Wracamy z pracy do domu, a Misia w łóżeczku...:lol: Czy przesłać dowód "winy"?:evil_lol: Mogę zaraz, ale wtedy poprosiłbym o pomoc... Quote
AlfaLS Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 UBOCZE napisał(a):No i dzisiaj stało się...:crazyeye: Wracamy z pracy do domu, a Misia w łóżeczku...:lol: Czy przesłać dowód "winy"?:evil_lol: Mogę zaraz, ale wtedy poprosiłbym o pomoc... To dawaj - póki jestem na dogo:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 AlfaLS napisał(a):To dawaj - póki jestem na dogo:evil_lol: Dzięki, już daję!!! Quote
magenka1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 AlfaLS napisał(a):No to mamy dowody: Wszystkie psiaki po adopcji tak kończą :) Quote
mamanabank Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 :lol: :lol: :lol: Ale się uśmiałam Quote
Dzika_Figa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 I nikt Misi z tego łóżka wyrzucać nie będzie, mam nadzieję...? Bo kotom to wolno, prawda? Quote
majuska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No to ja teraz dokładam wszystko co mam od Uboczów do wklejenia;) "Wszędzie tylko te koty... Albo małe, albo duże..." Quote
majuska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 "W nowej chacie da się wytrzymać, tylko brakuje budy. Ale coś w zamian zawsze da się wymyślić... " Quote
majuska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 "Co to za pismo? Aż dwa numery? Antoś z mojego boksu w Łowiczu, jak go znam, byłby zachwycony..." O... coś dla mnie! Też mogłabym być "Playdogową" gwiazdą. Ale lepiej sie do tego nie przyznawać, bo zechcą mnie wykąpać... Zabrali mi... Quote
magenka1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Misia woli przy Pańci niż na swoim posłanku :) Quote
Paula03 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To widać :p Misia ma fajną gazetkę :) Quote
mamanabank Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Świetne zdjęcia, piękna czyściutka Misia i wspaniali Uboczowie Quote
Andzike Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Super fotki :D :D :D Ubocze "otwarcie" Misi to kwestia czasu i miłości a tego jak widać jej nie brakuje !!! W sobotę poznacie Nele - psa z depresja :diabloti: Quote
Recommended Posts