Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To ja przekleje łapki :) Ale psich łapek tylko cztery... ;) Quote
halcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bo ja sie zastanawiałam czy Ubocze swoje" łapki" 2x2 liczyli...:eviltong: Quote
UBOCZE Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 halcia napisał(a):Bo ja sie zastanawiałam czy Ubocze swoje" łapki" 2x2 liczyli...:eviltong: Właśnie, Halciu, jak to liczyć? Dwie osoby po dwie łapki, czy każda osoba po dwie łapki w dwóch rodzajach??? :evil_lol: Quote
Florentynka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Hihi, też się zastanawiałam, które łapki zostały policzone. Nawet wymyśliłam, ze można dzieci w szkole dręczyć zadaniem: "Jeśli Ubocze pisze o 24 łapkach, a wiesz, że ma psa i więcej niż jednego kota; oblicz ilość kotów Na Uboczu z założeniem, że ludzkie łapki zostały policzone, oraz z założeniem, że nie zostały policzone." No, ale dzięki Andzike dylemat się rozwiązał. Quote
majuska Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Florentynka']Hihi, też się zastanawiałam, które łapki zostały policzone. Nawet wymyśliłam, ze można dzieci w szkole dręczyć zadaniem: "Jeśli Ubocze pisze o 24 łapkach, a wiesz, że ma psa i więcej niż jednego kota; oblicz ilość kotów Na Uboczu z założeniem, że ludzkie łapki zostały policzone, oraz z założeniem, że nie zostały policzone." No, ale dzięki Andzike dylemat się rozwiązał.[/QUOTE] Asiu toż to maturalne zadanie......zdecydowanie za późno siedzisz na dogo:evil_lol::evil_lol: Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A jestem upierdliwa i domagam się fotek Misiuni :D :D :D Misiuni nigdy dość :D Quote
UBOCZE Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 To ja zaraz posłusznie prześlę, ale na każdej fotce będzie inna liczba łapek...:evil_lol: Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 :D Przekleje jutro, bo dziś już mnie Nela ciągnie do łózka ;) Dobranoc Ubocze i wszystkie łapki !! :D Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 :))) Ubocze, przeslijcie do AlfaLS :D a ja juz wiem od czego zacznę jutro pracę ;) Quote
AlfaLS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No to kochani UBOCZE podarował nam zdjęcia Misi i kociaczków i pyta: ILE NA KAŻDYM ZDJĘCIU JEST ŁAPEK??????????? Quote
AlfaLS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 I kolejne zdjęcia - pytanie to samo: ILE NA KAŻDYM ZDJĘCIU JEST ŁAPEK??????? Kto chętny odpowiedzieć? Dziękujemy za fotki:lol: Quote
UBOCZE Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dzięki, Alfa, za pomoc...:lol::lol::lol: Ja chyba sam w tych łapkach się pogubiłem...:roll::roll::roll: Quote
AlfaLS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='UBOCZE'] Ja chyba sam w tych łapkach się pogubiłem...:roll::roll::roll:[/QUOTE] O Matko a to się porobiło :evil_lol: I kto teraz będzie sprawdzał nasze wyliczenia? Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='majuska']Asiu toż to maturalne zadanie......zdecydowanie za późno siedzisz na dogo:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ale umysł u Florentynki matematyczny pomimo,ze normalni ludzie o tej porze już śpija!A ona jeszcze kojarzy! Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A ja mam pytanie kto wepchał się na łożko Miski i kociaków i tylko przeszkadza stworzeniu?Widzę kawałek głowy! Quote
AlfaLS Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Romka']A ja mam pytanie kto wepchał się na łożko Miski i kociaków i tylko przeszkadza stworzeniu?Widzę kawałek głowy![/QUOTE] I czy ten kawałek głowy liczyć do łapek czy nie??????????? Quote
kajkoowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 http://images50.fotosik.pl/269/995c4a6051218774med.jpg a łapy miśków za łóżkiem tez?:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 http://images38.fotosik.pl/265/1d038d9ff9a3b412med.jpg A łapki figurki kociej na oknie? Też liczyć? Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Kaja10014']http://images50.fotosik.pl/269/995c4a6051218774med.jpg a łapy miśków za łóżkiem tez?:evil_lol: Kaja, Ty szpiegu, spostrzegawcza jesteś! Quote
Andzike Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Suuuper zdjęcia :D :D :D a co do ilości łapek to faktycznie ciężko to ogarnąć ;) Pozdrowienia od moich ośmiu łapek (swoich "łap" nie liczę...) :D Quote
halcia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wymiekłam....policzyłam u siebie ,mam 10 łapek oprócz ludzkich:evil_lol::eviltong: Quote
Florentynka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='halcia']Wymiekłam....policzyłam u siebie ,mam 10 łapek oprócz ludzkich:evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Najpierw się wystraszyłam, ale potem sobie przypomniałam, że Halcia ma przeklinającego dwunoga na stanie. A ja się doliczyłam 32 łapek u siebie ( co nie znaczy, żem stonoga) - ludzie nie wliczeni, ale wszyscy z łapkami i bez pozdrawiają Miśkę serdecznie! Quote
halcia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No i tu swoim "azylem" Florentynko ,przebiłas nas wszystkich:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts