majuska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 melduje sie na Misi wątku , bo z tego co się orientuję to straszna z niej szczęściara...:) Quote
Ewanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Z tego co piszczy w trawie ;) ... Misia ma wyjątkowe szczęscie ... nie+++cierpliwie czekamy na wieści z pierwszej ręki :) Quote
kajkoowa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A ja o niczym nie wiem:razz: Ale czekam na wieści :) Quote
UBOCZE Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witam Wszystkich! Właśnie jesteśmy w cudnych gościach u Romki w Łowiczu i czekamy z Misią na transport do Warszawy. U Romki - Roma i orzechowiecki Pakuś wygłaskane za wszystkie czasy... Misia - przepiękny strachulec, ale myślimy, że te strachy zostaną opanowane... Gdy już będziemy z Misią-Tymisią (niech dobry duszek Timurka nad nami czuwa) w Warszawie, zaraz przekażemy relację. Pozdrawiamy i "do napisania" wkrótce... Quote
majuska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Strachy zostaną opanowane szybciutko, tak myślę, w takim domku na pewno:) Quote
mamanabank Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czyli możemy już wyraźnie napisać: MISIA jedzie do domku JUŻ DZISIAJ! Quote
Ewanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rewelacyjne wiadomości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Becia66 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='majuska']melduje sie na Misi wątku , bo z tego co się orientuję to straszna z niej szczęściara...:)[/QUOTE] Ja również melduję sie na wątku Misi -prześliczna z niej dziewczynka i gratuluję UBOCZOM nowej domowniczki. Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='becia66']Ja również melduję sie na wątku Misi -prześliczna z niej dziewczynka i gratuluję UBOCZOM nowej domowniczki.[/QUOTE] Wiesz Beciu nasz wspólny Pakunio nie był gościnny:shake::shake:,wytarmosił Misiulę za ucho!:-oDobrze,że Miśka ma grube futerko to nie poczuła!:lol:Jak my go wychowałyśmy!:diabloti: Quote
Becia66 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Romka']:Jak my go wychowałyśmy!:diabloti:[/QUOTE] ja nie miałam okazji, to ty go Romciu chowasz pare miesięcy....:diabloti: Quote
majuska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A to łobuziak, z Łucją Florentynkową tak nie cwaniakował, nie? cichutki i spokojny był. Widać czuje się panem na włościach:) Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ubocze uważa,że Pakunio nie wygląda na swoje lata i rzeczywiście straszny z niego łobuziak taki "dzielny wojak "i straszny łakomczuch.A kiedyś jadł jak wróbelek!Cieszę się bardzo,ze Miska trafiła do Uboczów było to dla mnie bardzo zaskakujace i jednoczesnie radosne.Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy! Quote
Ewanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Romka'] (...)Cieszę się bardzo,ze Miska trafiła do Uboczów było to dla mnie bardzo zaskakujace i jednoczesnie radosne. Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy![/QUOTE] ... a ja wręcz przeciwnie, tylko nie spodziewałam się, że nastąpi to tak szybko. Myślę, że to bardzo mądra i szlachetna decyzja. UBOCZE górą !!!! :) Quote
UBOCZE Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Już jesteśmy w domku. Dowieźli nas Państwo Mamanabank, za co im Bardzo Dziękujemy...:lol: Dziękujemy też za wszystkie miłe słowa....:lol: Misia-Tymisia w czasie podróży spokojna. Po wieczornym spacerku poległa w przepokoju i widać, że ogrom dzisiejszych wrażeń zaczyna u niej zmagać się z sennością... Póki co niech jeśli chce, tam poleży. Koty zareagowały na jej przybycie nadspodziewanie spokojnie (nawet strachulec Smoluś!) i tylko co raz któryś ciekawsko zagląda do przedpokoju...;) Pakuś u Romki - psiak cudo, taki przeuroczy komiczny Gacuś. Chyba chciał najpierw zaznaczyć, kto w domu Romki jest psim facetem,:evil_lol: ale potem gdy głaskało się go na kanapie, przewracał się z ukontentowaniem do góry brzuszkiem i tak zastygał. Jego minka nie do podrobienia. I mimo, że dziadeczek, jaki dziarski i biegający... Terrierowa Romcia zachował się bardzo kulturalnie, dając Pakusiowi wobec Misi wzorowy przykład gościnności, za co dopominała się o głaski...:lol: Myślimy, że Misia szybko się zaaklimatyzuje, a Timurek - dobry duszek naszego domku, będzie nas pilnował...:lol: Quote
Becia66 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Myslę że Timurek patrząc z góry już Misię - Tymisię pokochał i bierze w opiekę..... Quote
Dzika_Figa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ale Misia wspaniale trafiła! Jestem pewna, że Timurek w tym maczał łapy! Quote
UBOCZE Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tyle miłych słów dziś przeczytaliśmy, że nie wiem, czy na takie zasłużyliśmy, ale obiecujemy, ze będziemy bardzo się starali... Misiunia właśnie idzie na jeszcze jeden spacerek. Wcześniej zdążyła podejść z przepokoju pod drzwi sypialenki, a także wtroiła sporo kurczaka z ryżem. Wodzi wzrokiem badawczo... Nie wygląda na wystraszoną, raczej na pozytywnie zdezorientowaną nową sytuacją... Szkoda, że nie mogła poznać Timurka, bo takie też były nasze dalsze, ciche plany... Ale w domu wciąż jest bardzo Timurkowo i będzie, i myślę, że to Misi będzie sprzyjało...:lol: Quote
AlfaLS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Ale Misia wspaniale trafiła! Jestem pewna, że Timurek w tym maczał łapy![/QUOTE] UBOCZOWIE gratuluję:multi:. Nowy domownik a w zasadzie domowniczka cudowna i taka "Timurkowa", on na pewno patrzy na to i jest bardzo zadowolony że bardzo dobry domek, sprawdzony przez niego się już nie marnuje:lol:. Quote
majuska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Oni tam sa we dwoje, Miśka swoim siódmym, ósmym i dziewiątym zmysłem widzi i czuje Timura :) Życzę całej Uboczowej gromadce wiele radości i przede wszystkim zdrówka!!! Quote
Figafiga Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 UBOCZE ja jestem bardzo powściągliwa, ale napisze Wam szczerze, że takich ludzi jak WY to podziwiam....daliście jej swe serce i dom....Dziękuję ;-) ps. Grażynka pewnie w sódmym niebie, przecież to jedna z jej największych ulubienic ;-) Quote
Recommended Posts