Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszystkich! Właśnie jesteśmy w cudnych gościach u Romki w Łowiczu i czekamy z Misią na transport do Warszawy. U Romki - Roma i orzechowiecki Pakuś wygłaskane za wszystkie czasy...
Misia - przepiękny strachulec, ale myślimy, że te strachy zostaną opanowane...
Gdy już będziemy z Misią-Tymisią (niech dobry duszek Timurka nad nami czuwa) w Warszawie, zaraz przekażemy relację. Pozdrawiamy i "do napisania" wkrótce...

Posted

[quote name='majuska']melduje sie na Misi wątku , bo z tego co się orientuję to straszna z niej szczęściara...:)[/QUOTE]

Ja również melduję sie na wątku Misi -prześliczna z niej dziewczynka i gratuluję UBOCZOM nowej domowniczki.

Posted

[quote name='becia66']Ja również melduję sie na wątku Misi -prześliczna z niej dziewczynka i gratuluję UBOCZOM nowej domowniczki.[/QUOTE]
Wiesz Beciu nasz wspólny Pakunio nie był gościnny:shake::shake:,wytarmosił Misiulę za ucho!:-oDobrze,że Miśka ma grube futerko to nie poczuła!:lol:Jak my go wychowałyśmy!:diabloti:

Posted

Ubocze uważa,że Pakunio nie wygląda na swoje lata i rzeczywiście straszny z niego łobuziak taki "dzielny wojak "i straszny łakomczuch.A kiedyś jadł jak wróbelek!Cieszę się bardzo,ze Miska trafiła do Uboczów było to dla mnie bardzo zaskakujace i jednoczesnie radosne.Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy!

Posted

[quote name='Romka'] (...)Cieszę się bardzo,ze Miska trafiła do Uboczów było to dla mnie bardzo zaskakujace i jednoczesnie radosne.
Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy![/QUOTE]

... a ja wręcz przeciwnie, tylko nie spodziewałam się, że nastąpi to tak szybko. Myślę, że to bardzo mądra i szlachetna decyzja.

UBOCZE górą !!!! :)

Posted

Już jesteśmy w domku. Dowieźli nas Państwo Mamanabank, za co im Bardzo Dziękujemy...:lol:
Dziękujemy też za wszystkie miłe słowa....:lol:

Misia-Tymisia w czasie podróży spokojna. Po wieczornym spacerku poległa w przepokoju i widać, że ogrom dzisiejszych wrażeń zaczyna u niej zmagać się z sennością... Póki co niech jeśli chce, tam poleży. Koty zareagowały na jej przybycie nadspodziewanie spokojnie (nawet strachulec Smoluś!) i tylko co raz któryś ciekawsko zagląda do przedpokoju...;)

Pakuś u Romki - psiak cudo, taki przeuroczy komiczny Gacuś. Chyba chciał najpierw zaznaczyć, kto w domu Romki jest psim facetem,:evil_lol: ale potem gdy głaskało się go na kanapie, przewracał się z ukontentowaniem do góry brzuszkiem i tak zastygał. Jego minka nie do podrobienia. I mimo, że dziadeczek, jaki dziarski i biegający... Terrierowa Romcia zachował się bardzo kulturalnie, dając Pakusiowi wobec Misi wzorowy przykład gościnności, za co dopominała się o głaski...:lol:

Myślimy, że Misia szybko się zaaklimatyzuje, a Timurek - dobry duszek naszego domku, będzie nas pilnował...:lol:

Posted

Tyle miłych słów dziś przeczytaliśmy, że nie wiem, czy na takie zasłużyliśmy, ale obiecujemy, ze będziemy bardzo się starali...

Misiunia właśnie idzie na jeszcze jeden spacerek. Wcześniej zdążyła podejść z przepokoju pod drzwi sypialenki, a także wtroiła sporo kurczaka z ryżem. Wodzi wzrokiem badawczo...
Nie wygląda na wystraszoną, raczej na pozytywnie zdezorientowaną nową sytuacją...
Szkoda, że nie mogła poznać Timurka, bo takie też były nasze dalsze, ciche plany...
Ale w domu wciąż jest bardzo Timurkowo i będzie, i myślę, że to Misi będzie sprzyjało...:lol:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Ale Misia wspaniale trafiła! Jestem pewna, że Timurek w tym maczał łapy![/QUOTE]
UBOCZOWIE gratuluję:multi:. Nowy domownik a w zasadzie domowniczka cudowna i taka "Timurkowa", on na pewno patrzy na to i jest bardzo zadowolony że bardzo dobry domek, sprawdzony przez niego się już nie marnuje:lol:.

Posted

Oni tam sa we dwoje, Miśka swoim siódmym, ósmym i dziewiątym zmysłem widzi i czuje Timura :) Życzę całej Uboczowej gromadce wiele radości i przede wszystkim zdrówka!!!

Posted

UBOCZE ja jestem bardzo powściągliwa, ale napisze Wam szczerze, że takich ludzi jak WY to podziwiam....daliście jej swe serce i dom....Dziękuję ;-)

ps. Grażynka pewnie w sódmym niebie, przecież to jedna z jej największych ulubienic ;-)