Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na tym zdjęciu "profilem" ze stronki schroniska Miśka, wygląda dużo bardziej okazale ;)

... myślalam, że jest dużo drobniejsza ...

czy to tylko złudzenie optyczne ? ;)

Posted

własnie pisałam o tym na wątku dogomania nowa beta i mi wytłumaczyła dogomaniaczka, że to może sie zmieni...i to nie zalezy od rozmiaru zdjęcia, bo wymagany jest format 640 na 640 ja hostuję 640 na 480 i tez mi ucina więc do dupy z tą nową dogomanią!!!

Posted

Ewanka napisał(a):
Romka, jeśli możesz, to wstaw to "archiwalne" zdjęcie Miśki, o którym piszesz.

Ewanka ,Mamanabank wstawiła archiwalne zdjęcia z mojej kolekcji ,tak właśnie wygladała Miska 3 lata temu!Może nie zmieniła sie bardzo fizycznie ale paradoksalnie jest mocniejsza psychnicznie!Wtedy tylko wychodziła a własciwie była wyciągana w takiej pozycji!

Posted

Jak Mamanabank wyzdrowieje(nieznośny ból głowy) to może pokaże nam jeszcze towarzysza Miski z niedoli tułaczej !Piesek był bardzo kontaktowy(na widok ludzi machał ogonem i zachęcał marketingowo-wez mnie ) więc szybko znalazł dom!Miśka nadal w schronisku!

Posted

Ale pozytywny psiak :) ... ma taką pogodną minkę.

Szkoda, że Miśka nie cieszy sie większym zainteresowaniem, chyba, że jest inaczej, tylko my tu nic nie wiemy.

Posted

Ewanka napisał(a):
Ale pozytywny psiak :) ... ma taką pogodną minkę.

Szkoda, że Miśka nie cieszy sie większym zainteresowaniem, chyba, że jest inaczej, tylko my tu nic nie wiemy.
Tak to był bardzo radosny psiak!Wszystkim się podobał i już od około 3 lat jest w domu!Miśka i psiaczek zostali razem wyłapani!Za psiaczkiem była gonitwa(podobno ugryzł dziecko)a MIśka była tak przerazona ,ze pozwoliła włozyć się bez problemu do samochodu ze schroniska!Zobaczcie na jej oczy na zdjęciach archiwalnych!MIśka nie ma wzięcia!Ale mamy nadzieje ,że to tylko kwestia czasu!

Posted

Bardzo sympatyczny wierszyk :) Jestem pod urokiem suni, dwa lata temu adoptowaliśm mix collie, bardzo lękliwego, po traumatycznych przeżyciach.

Cały czas rozważam, czy nie zorganizować mini - hoteliku, bo nie mogę pozwolić sobie na kolejną adopcję. Może wiosną wrócę do tego tego pomysłu.

Posted

nika28 napisał(a):
UBOCZE, zgodnie z prośbą mamynabank napisałam Ci PW, ale nie wiem czy doszło, bo to nowe dogo jakieś dziwne jest i czasami nie wysyła mi wiadomości...

Nika, spisałem już z PW Twój numer konta, ale nie mogłem odpisać na PW, bo chyba skrzynka zapchana, albo-tak, jak piszesz -dogo dziwnie wysyła...
Czyli, jak zrozumiałem- 14 złotych za dodatki w allegro, więc w sumie ile? Prześlę w poniedziałek w agencji, we wtorek powinno dotrzeć....

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nika, spisałem już z PW Twój numer konta, ale nie mogłem odpisać na PW, bo chyba skrzynka zapchana, albo-tak, jak piszesz -dogo dziwnie wysyła...
Czyli, jak zrozumiałem- 14 złotych za dodatki w allegro, więc w sumie ile? Prześlę w poniedziałek w agencji, we wtorek powinno dotrzeć....

W sumie 14 zł. Za wystawianie aukcji ja zapłacę ;)
Zaraz zobaczę co z moją skrzynką... :roll:

Posted

Misiulce dzisiaj zimno było, ale do Grażynki chętnie wyszła z budy, prawie wszystkie budy w schronisku mają zasłonki z kocyków, tak, żeby psiakom nie wiało, mają też w budach dużo słomy. Ale mróz straszny!