Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja mam jeszcze starsze zdjęcia Miśki i jej towarzysza z osiedla Dąbrowskiego w Łowiczu,razem ich odłowiono! Quote
Ewanka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Romka, jeśli możesz, to wstaw to "archiwalne" zdjęcie Miśki, o którym piszesz. Quote
Ewanka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Na tym zdjęciu "profilem" ze stronki schroniska Miśka, wygląda dużo bardziej okazale ;) ... myślalam, że jest dużo drobniejsza ... czy to tylko złudzenie optyczne ? ;) Quote
Figafiga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Są zdjęcia jak stoi przy nodze, to wtedy najlepiej widac jaka jest...jest duzo mniejsza od owczarka collie...ale nie jest tez drobinką Quote
mamanabank Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ale beznadziejnie ucina zdjęcia! tutaj to zdjęcie można zobaczyć w całości http://foto.onet.pl/2u7p4,g0kms0g04k0c,lqrwi,u.html#m1eka Quote
Figafiga Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 własnie pisałam o tym na wątku dogomania nowa beta i mi wytłumaczyła dogomaniaczka, że to może sie zmieni...i to nie zalezy od rozmiaru zdjęcia, bo wymagany jest format 640 na 640 ja hostuję 640 na 480 i tez mi ucina więc do dupy z tą nową dogomanią!!! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ewanka napisał(a):Romka, jeśli możesz, to wstaw to "archiwalne" zdjęcie Miśki, o którym piszesz. Ewanka ,Mamanabank wstawiła archiwalne zdjęcia z mojej kolekcji ,tak właśnie wygladała Miska 3 lata temu!Może nie zmieniła sie bardzo fizycznie ale paradoksalnie jest mocniejsza psychnicznie!Wtedy tylko wychodziła a własciwie była wyciągana w takiej pozycji! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jak Mamanabank wyzdrowieje(nieznośny ból głowy) to może pokaże nam jeszcze towarzysza Miski z niedoli tułaczej !Piesek był bardzo kontaktowy(na widok ludzi machał ogonem i zachęcał marketingowo-wez mnie ) więc szybko znalazł dom!Miśka nadal w schronisku! Quote
Ewanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dzięki za wstawienie fotki, śliczna sunia, oby znalazla jak najszybciej swój dom. Quote
nika28 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 UBOCZE, zgodnie z prośbą mamynabank napisałam Ci PW, ale nie wiem czy doszło, bo to nowe dogo jakieś dziwne jest i czasami nie wysyła mi wiadomości... Quote
mamanabank Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ach, no właśnie, zastanawiałam się co to za psiak... To kumpel Miśki już dawno w DS Quote
Ewanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ale pozytywny psiak :) ... ma taką pogodną minkę. Szkoda, że Miśka nie cieszy sie większym zainteresowaniem, chyba, że jest inaczej, tylko my tu nic nie wiemy. Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ewanka napisał(a):Ale pozytywny psiak :) ... ma taką pogodną minkę. Szkoda, że Miśka nie cieszy sie większym zainteresowaniem, chyba, że jest inaczej, tylko my tu nic nie wiemy.Tak to był bardzo radosny psiak!Wszystkim się podobał i już od około 3 lat jest w domu!Miśka i psiaczek zostali razem wyłapani!Za psiaczkiem była gonitwa(podobno ugryzł dziecko)a MIśka była tak przerazona ,ze pozwoliła włozyć się bez problemu do samochodu ze schroniska!Zobaczcie na jej oczy na zdjęciach archiwalnych!MIśka nie ma wzięcia!Ale mamy nadzieje ,że to tylko kwestia czasu! Quote
Ewanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Też wierzę, że Misia znajdzie kochający dom, jest sliczna, ma masę wdzięku i naprawdę dziwię się, że nie ma do niej kolejki wielbicieli ;) Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jest niezwykle łagodna ,potrzebuje takiego samego właściciela! Quote
mamanabank Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 to dlatego, że w schronisku była niewidzialna, dopiero teraz świat ją ogląda... Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Tak, w schronisku oswoiła się tez z tym światem i zobaczyła że az tak bardzo nie trzeba sie bać! Quote
UBOCZE Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Misia z budy już wychodzi Takie pysio serce słodzi... Misia piękna, Misia czeka, Misia chce być u człowieka!!! Quote
mamanabank Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Super! To jest dobry wierszyk na plakaty! Quote
Ewanka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Bardzo sympatyczny wierszyk :) Jestem pod urokiem suni, dwa lata temu adoptowaliśm mix collie, bardzo lękliwego, po traumatycznych przeżyciach. Cały czas rozważam, czy nie zorganizować mini - hoteliku, bo nie mogę pozwolić sobie na kolejną adopcję. Może wiosną wrócę do tego tego pomysłu. Quote
UBOCZE Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nika28 napisał(a):UBOCZE, zgodnie z prośbą mamynabank napisałam Ci PW, ale nie wiem czy doszło, bo to nowe dogo jakieś dziwne jest i czasami nie wysyła mi wiadomości... Nika, spisałem już z PW Twój numer konta, ale nie mogłem odpisać na PW, bo chyba skrzynka zapchana, albo-tak, jak piszesz -dogo dziwnie wysyła... Czyli, jak zrozumiałem- 14 złotych za dodatki w allegro, więc w sumie ile? Prześlę w poniedziałek w agencji, we wtorek powinno dotrzeć.... Quote
nika28 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 UBOCZE napisał(a):Nika, spisałem już z PW Twój numer konta, ale nie mogłem odpisać na PW, bo chyba skrzynka zapchana, albo-tak, jak piszesz -dogo dziwnie wysyła... Czyli, jak zrozumiałem- 14 złotych za dodatki w allegro, więc w sumie ile? Prześlę w poniedziałek w agencji, we wtorek powinno dotrzeć.... W sumie 14 zł. Za wystawianie aukcji ja zapłacę ;) Zaraz zobaczę co z moją skrzynką... :roll: Quote
mamanabank Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Misiulce dzisiaj zimno było, ale do Grażynki chętnie wyszła z budy, prawie wszystkie budy w schronisku mają zasłonki z kocyków, tak, żeby psiakom nie wiało, mają też w budach dużo słomy. Ale mróz straszny! Quote
Recommended Posts