mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pomysł z plakatami jest dobry! Już poprosiłam Figafigę o zrobienie takiego ogłoszenia do wydrukowania, dziękujemy! A nasza Romka łowicka też ma staruszka z Orzechowców! Kurczę, nie pamiętam czy Miśka ma ogłoszenia, muszę prześledzić jej wątek, bo nie pamiętam. Jeśli na wątku nie ma takiej informacji, to na pewno nie ma... Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Miśka jest ogłaszana lista miejsc gdzie sa ogłoszenia post nr 18 ,20 i 29 watku!Miśka jest takze na watku kudłaczy! Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Miśkę oglaszała Owieczka,która jak zawsze nam pomaga!Jeśli ogłoszenia są nieaktualne to prosimy o odnowienie!Ubocze dziękujemy za pomoc!Miśka dziękuje Owieczce i Ubocze!Przy okazji na zdjęciu powyżej sa trzy panienki z naszego schroniska:Żabcia,Balbina vel Gruba Kachna i Miśka!Ta ludzka Balbina to nie panienka! Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 UBOCZE napisał(a):Wiem, byliśmy bardzo zainteresowani poprawą losu Misi. W pytaniu o wielkość chodziło bardziej o nią, bo w naszym laickim wyobrażeniu większy pies oznacza też potrzebę większej przestrzeni mieszkaniowej. Chcemy (nie bez tremy) adopotować dziadunia Timurka z Orzechowców ze względu na jego dramatyczniejszą, depresyjną sytuację, ale cały czas nie możemy też sobie poradzić z losem Misi. Najchętniej wzięlibyśmy obydwa, ale taka decyzja przerosłaby nas i okazałaby się nieodpowiedzialna. To właśnie najsmutniejsze na dogo, ze bid mnóstwo, a możliwości ograniczone... Misia jest cudowna i nie zasługuje na taki smutny los. Ale tyle, co mogę, to uczestniczyć w wątku i go rozsyłać, a także w swoim środowisku propagować możliwośc jej adopcji. Czy Misia ma wyróżnione allegro? Jeśli ktoś zrobi, chętnie zasponsoruję. Jak jeszcze można pomóc Misi? Staruszki z Orzechowców są cudowne,nie pożałujesz!Mój Pako tez jest z Orzechowców!:roll: Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Zrobiłam ogłoszenie...wysłałam już do odpowiedniej osoby Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ubocze,a tu jest wątek mojego Pako poczytaj:http://www.dogomania.pl/threads/136169-PikuA-maleA-ki-staruszek-z-OrzechowcA-w-MA-DOM Quote
UBOCZE Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Nie ma allegro wyróżnionego. Nie potrafię zrobić, więc jeśli ktoś potrafi, to ja poproszę o numer konta na opłacenie. Jeśli nie, to poszukam kogoś z innych wątków i będę prosił, żeby pomógł, tylko muszę mieć tekst ogłoszenia... I oczywiście, gdy już będą plakaty, to poproszę na mail, wtedy będę drukował... Żeby udało się nam wyciągnąć tę słodkość!!! Quote
UBOCZE Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Romka napisał(a):Ubocze,a tu jest wątek mojego Pako poczytaj:http://www.dogomania.pl/threads/136169-PikuA-maleA-ki-staruszek-z-OrzechowcA-w-MA-DOM Dziękuję Serdecznie za link, z przyjemnością przeczytam!!! Ja też czytałem o takim drugim cudnym psie Grocie, chyba właśnie też z Orzechowiec. Gdy Timur już będzie u mnie, jeśli można, będę prosił o rady...))) Quote
mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 OWIECZKO!!!! Czy mogłabyś zrobić wyróżnione allegro dla Misi, jeśli Ubocze będzie sponsorem? Quote
mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Figafiga, taka jesteś gruba na tym zdjęciu, ze w ogóle nie zauważyłam że tam jesteś i szukałam dwa razy, z pięć minut. Wniosek: albo Ty jesteś chudzielcem albo ja jestem ślepa! Quote
UBOCZE Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Przepiękna Misia z utęsknieniem czeka na swoich ludzi i swój jedyny, kochany dom...... Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 UBOCZE napisał(a):Dziękuję Serdecznie za link, z przyjemnością przeczytam!!! Ja też czytałem o takim drugim cudnym psie Grocie, chyba właśnie też z Orzechowiec. Gdy Timur już będzie u mnie, jeśli można, będę prosił o rady...))) Też czytałam o Grocie ale jeśli dobrze pamiętam on ma cudowny dom po tylu latach doczekal sie! Quote
mamanabank Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 nika28, a może Ty mogłabyś zrobić to allegro? Quote
nika28 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 mamanabank napisał(a):nika28, a może Ty mogłabyś zrobić to allegro? Mogłabym, ale ja nie umiem wstawiać szablonów i innych bajerów, więc allegro byłoby takie zwykłe... Quote
mamanabank Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ja też robię zwykłe, nie lubię szablonów, zdjęcia przeplatam opisem, zawsze mam więcej zdjęć niż opisu. trzeba się tylko zastanowić jaki tytuł, w jakiej kategorii, colli? Quote
mamanabank Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 bo jak się wpisze po prostu Misia, to zniknie w setkach Miś, trzeba pomyśleć na tytułem Quote
Figafiga Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 mix owczarka szkockiego collie Quote
mamanabank Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Miśka - owczarek szkocki colli - mix żeby ktoś wpisując w wyszukiwarkę nazwę mógł ją znaleźć. W opisie trzeba podkreślić, że jest mniejsza, do kolan. Quote
Ewanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jaka szkoda, że nie mogę jej adoptować, jest śiczna. Podoba do mojego, adoptowanego 2lata temu na dogo, psa. Tez mix collie, ale trochę badziej collie niż mix ;) Jesteśmy na rencie, więc wiadomo, wszystko rozbija sie o finanse :( Trzymam kciuki za Misię!!! Quote
Mantis Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 UBOCZE zafundował Misi banerek, jednocześnie wspierając Skarpetę kudłaczy :loveu: Quote
mamanabank Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Banerek jak zwykle śliczny, zapraszamy do pobierania... ja już nie mam gdzie wstawić, limit jest na 5 banerkach Quote
Romka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ubocze dziękujemy bardzo za banerek!Z rozmowy ktora dziś przeprowadziłam z Ubocze wynika że to wielki wielbiciel naszej Miśki!Bardzo pomaga w znalezieniu Misi domku!Miska dziekuje! Quote
Majki1510 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przepraszam za offa, ale pilny bazarek na psią bidę :-( [SIZE="4"]"(...) Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości? Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. (...) Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje? (...)" [SIZE="2"]http://www.dogomania.pl/threads/175714-RA-A-noA-ci-na-Leczenie-i-utrzymanie-w-hoteliku-Cezara-do-20-12-do-23-00 Quote
mamanabank Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Zdjęcie Miśki ze strony schroniska http://www.lowicz.eu/serwis/index.php?id=1338&lim=2 Quote
Recommended Posts