Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MIŚKA

[FONT=Arial]Miśka jest w schronisku od maja 2007 roku,dokarmiana na Osiedlu Dąbrowskiego w Łowiczu przez mieszkańców oraz członków Towarzystwa opieki nad Zwierzętami została wyłapana wraz ze swoim towarzyszem czarno-białym wesołym pieskim,który prawdopodobnie ugryzł jakieś dziecko.Miśka była tak łagodna i ufna,ze pozwoliła swojej osiedlowej opiekunce wnieść sie do samochodu ,który odwiózł ją do schroniska.Czarno-biały piesek już dawno ma swój dom.Jego radosny charakter .powodował,ze ludzie zauważali go i lubili.Cicha i przestraszona Miśka jest do tej pory w schronisku.Przez pierwsze pół roku w schronisku Miśka w ogóle nie wychodziła z budy i przez chwilę myślałam,że już ją ktoś zaadoptował.Ale Miśka nadal tam jest!Teraz już wychodzi z budy ale na spacery daje się wyprowadzać jedynie wybranym osobą:swojej dawnej opiekunce,która odwiedza ja w schronisku oraz Grażynce ,o której często piszę w swoich postach.Miśka nie jest dużą suczką,jest kudłata i troszeczkę przypomina owczarka coolie.Na zdjęciu,które udało nam się zrobić widać jak jest smutna i łagodna.Miśka jest wysterylizowana i ma 5 lat od prawie 3 lat czeka na swojego człowieka!DAJMY JEJ DOM![/FONT]

ogłaszana:

http://www.allegro.pl/item889579932_...garnij_ja.html

dzisiejsze zdjęcia, czyli z 21 listopada,

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na trzech ostatnich zdjęciach Miśka jest z GrażynkA!Zobaczcie jak zmienił jej się wyraz oczu jak wie,że moze zaufać!Miśka nie jest duża ,nawet nie sięga do kolana ,tylko na zdjęciach tak wygląda!Figuś wklej zdjęcia z mojego archiwum Miśki i jej towarzysza!Przesłałam Ci!Zobaczycie jak była przerażona!

Posted

Romka napisał(a):
Ja jeszcze raz powtórzę ona nie sięga nawet do kolana!Teraz zaczęła dopiero wychodzić z budy ,tak bardzo była przestraszona!

No to jak miał ją ktokolwiek zauwazyć jak ona siedziała w budzie :( Bidulka... a mogła juz dawno dopinkę grzać w domku.
Dziewczyny, dzieki Wam ta sunieczka ma szanse na lepsze życie. Ona nawet sobie sprawy nie zdaje jakie ma szczęście że na Was trafiła :)

Posted

Miśka bardzo ufa p. Grażynce, gdy odeszła, żebym zrobiła zdjęcie Mocce, to Miska rwała się do niej, leżała i się prawie czołgała do Niej...p. Grażyna ma serce do takich przestraszonych biedotek