pinkmoon Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ale świnię też mamy! dużą, wietnamską, upasioną, jest na tymczasie otozowskim u któregoś z inspektorów :loveu: Quote
Soema Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pinkmoon napisał(a):ale świnię też mamy! dużą, wietnamską, upasioną, jest na tymczasie otozowskim u któregoś z inspektorów :loveu: Macie świnie?:crazyeye: Szuka DS...?:razz: Quote
marta19731 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 pinkmoon mogłabyś sprawdzić jaki jest do kotów,innych psów,suk? z góry dziękuję Quote
pinkmoon Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Bambo był dzisiaj na obiecanym wyjściu na wybieg :) Przy przechodzeniu obwąchiwał się z jednym samcem i nie było żadnego spięcia. Następnym razem jak będziemy to możemy zrobić pełniejsze zapoznanie i zobaczymy i pieski i suczki. Na kota nie ma możliwości sprawdzenia niestety. Quote
Fiks Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Trzeba go sprawdzić. Jak tydzień temu wracałam z Bambo ze spaceru, to wyrywał się na inne psy i jej obszczekiwał. Ale nie wiem jak z nim jest naprawdę. Quote
marta19731 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dziękuję,czekam na dalsze wieści,szkoda,ze z kotami nie można go sprawdzić,zawsze większe szanse na domek chociaż tymczasowy,myślałam o mojej mamie,ale ona ma dwa koty(oczka w głowie) i dwie suki berneńkę i berneńko-bernardynkę,suki są wredne jak im ktoś podskoczy,dlatego może być tylko pies,który im się podda i olewa koty.no nic,teraz priorytetem będzie znaleźc mu dom,zima zbliża się wielkimi krokami,a boksery nie mają przecież podszerstka ...ech,szkoda gadać pa pa Quote
Fiks Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [video=youtube;Y7RfEuGQnFA]http://www.youtube.com/watch?v=Y7RfEuGQnFA[/video] ......................................... Quote
Soema Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 On schudł coś? Czy ja jestem przewrażliwiona...:( Quote
Fiks Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Aż sprawdziłam stare zdjęcia. Chyba nie, był taki z wystającymi żebrami od przyjścia do przytuliska. [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/babel/babel9.jpg[/IMG] [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/babel/babel7.jpg[/IMG] Quote
Soema Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Pewnie masz rację ;) mój boksio przytył trochę, więc pewnie dlatego... Ale to dobrze, że Bambo nie ma depresji schroniskowej... Tylko czego domu nie ma?:-( Quote
pinkmoon Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 nie wiem :( nie było o niego ŻADNEGO telefonu! Quote
Soema Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 On jest naprawdę śliczny i w typie rasy.. I na Naszej Fundacyjnej stronie jest i nic. Może po Świętach, ale zimno przecież :( Quote
Fiks Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='pinkmoon']nie wiem :( nie było o niego ŻADNEGO telefonu![/QUOTE] Był telefon. Pan chciał, żeby go zapakować i wysłać :diabloti: Quote
pinkmoon Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 a, zapomniałam :p pytanie do pani kierownik: a pani mi tego psa przywiezie, bo ja zajęty jestem? Quote
Soema Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 K****a.. no ja nie mogę... jak nie zboczeńce to.... Quote
pinkmoon Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Właśnie się dowiedziałam od kierowniczki, że w niedzielę Bambo ma jechać do domu! Nie wiem co i jak, ale się cieszę :) Quote
Fiks Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hurra :multi: jak ja sie ciesze Bambuniu, ze nie bede musiala z Toba chodzic na spacery :evil_lol: Quote
Soema Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Fiks napisał(a):Hurra :multi: jak ja sie ciesze Bambuniu, ze nie bede musiala z Toba chodzic na spacery :evil_lol: Ciesz się, pewnie :) super, bo te mrozy nie dla boksia w kojcu....:shake: Quote
pinkmoon Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Własnie się dowiedziałam, że wczorajszą noc Bambo spędził już w cieple nowego domku! :) :) :) Quote
pinkmoon Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 No i z radości po adopcji Bambo nici. Dzisiaj przyjechał kolejny bokser. Przepiękny (orzechowo brązowy z białymi znaczeniami), młody, wychudzony, odebrany z łańcucha gdzie był trzymany w temperaturze -25 stopni (tyle było ostatnio u nas nocami) na dworze, bez schronienia. Wieczorem Fiks wrzuci zdjęcia i założę mu wątek. Quote
Fiks Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wieści z nowego domku: Bambo to cudowny pies. Jest niesamowicie grzeczny. Drogą prób i błędów doszłam, że najprawdopodobniej nazywał się Leon, bo reaguje na słowo Leoś. Moja rodzina jest nim zachwycona i wszyscy bardzo go już kochamy. Jestem szczęśliwa, że Bambo jest ze mną. Z dnia na dzień wykazuje też więcej zaufania i radości. Byłam z nim u weterynarza, miał zrobione badanie krwi. Wyniki są w normie, a sam Leoś, poza wychudzeniem, jest zdrowy. No i podbił serca wszystkich domowników :-) Quote
Recommended Posts