Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowny brzydal Bambo - wielki znak zapytania, skąd taki pies w schronisku? Powinien być wychuchanym, wypieszczonym ulubieńcem na ciepłej kanapie... w takiej mieszkaniowej scenerii łatwo sobie Bambo wyobrazić, natomiast kompletnym nieporozumieniem jest widok tego psa w schroniskowym boksie, za kratami. Rozpaczliwie próbuje zwrócić na siebie uwagę wszystkich przechodzących osób, prosząc o chociaż sekundę zainteresowania, pogłaskanie, podrapanie za uchem. Przyjazny, otwarty pies, może mieć 3-4 lata, jednak zostało w nim dużo szczenięcej radości.
Boksery to wrażliwe psy, szczególnie potrzebujące ciepłej i mądrej opieki - Bambo na pewno na nią zasługuje! On potrzebuje domu, właściciela, wspólnych spacerów i szaleństw. Idzie zima - nie dla boksera o króciutkiej sierści zimny boks i schroniskowa buda.
Przyjedź do schroniska, spójrz na Bambo i pozwól mu zostać Twoim przyjacielem!

607 540 557
Adres e-mail: n.rogowska@otoz.pl

Dąbrówka Młyn 30
84-242 Luzino

Kontakt w godzinach: 9:00 - 17:00

(i Fiksiu zdjęcia :) )

Posted

Świetny boksio! Tylko lepiej nie umiejszczajcie zdjęcia z jajkami w ogłoszeniu, bo się pseudo zlecą... ;) Musi, po prostu musi trafić do domu miłośników tej rasy! A czy sprawdzałyście tatuaż?

Posted

Pani umawiała sie DWA razy i za każdym razem nie uznała za słuszne,aby poinformowac,ze sie nie pojawi.Ludzie są coraz bardziej niepoważni.Jak juz młode boksery,miłe,sympatyczne,będą znajdowały dom tylko w Niemczech,to chyba się załamię.

Posted

Jak ja nienawidzę widoku boksera zza krat...:-(
Gdyby mój Deni akceptował psy.. Myślicie, że kubrak dla niego to dobry pomysł?:oops:
bo ja nie wiem już gdzie DT szukać.

Posted

kubrak, hmmm...
kubraki są super dla psów które mieszkają w suchych, ciepłych pomieszczeniach i wychodzą na dwór na spacery, żeby wtedy nie marzły. a w schroniskowym boksie choćby nie wiem jak się starać, wilgoć jest zawsze. dlatego czy taki kubrak nie zamieni się raczej w nasiąkniętą wodą, zimną szmatę oblepiającą psa, tak że nawet nie ma możliwości wyschnąć? nie wiem...

biedny Bambo, tak bardzo się wyrywa kiedy ktoś przechodzi obok, byle zatrzymać się przy nim chociaż na sekundę, pogłaskać i powiedzieć że będzie dobrze... :(

Posted

Druga część posta była zbędna.... :(:(:( zaraz mi serce pęknie.

Właśnie pytam, bo nie wiem w jakim kojcu on jest, czasem kubraki w schronach się sprawdzają. Ale to od boksów, wolontariuszy, etc.. zależy.
Denis, nie akceptuje psów, gdyby to była sunia to bym mogła myśleć..

Posted

Ja Ci coś zrobiemm.. :(
mam od miesiąc, może ponad boksia odebranego z DS na tymczasie, po operacji żołądka, na diecie.. Nie mam pojęcia, jak do maluchów by się w domu zachował. :niewiem: dooopa... w grę faktycznie tylko sunie wchodzą, ale jakby się nie zaakceptowały to co ja zrobię?:(
A z nich takie boksie, że.... :shake:

ale na poprawę humoru..
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1210909/Abandoned-piglet-lost-hound-Giant-farm-dog-saves-baby-pigs-bacon-adopting-own.html