pinkmoon Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 pokaż ;) muszę zrobić porządek w pierwszym poście... Quote
Fiks Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [URL]http://www.allegro.pl/item851714711_juz_ponad_20_szczeniakow_wprzytulisku_dabrowka.html[/URL] Quote
pinkmoon Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Cztery nowe, okolo 3-miesieczne sznaucerki - trzy chłopaki, jedna baba. Strasznie przerażone, kulą się w budzie, dużo czasu zabrało zanim ośmieliły się podejść. Bidoki takie :( Quote
Fiks Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ......................................... Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 póki co sobie zapisuję i idę popłakac do kąta... :( maluszki kochane.... Quote
Litterka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Zamarzną, biedaczki! Komu sznaucerka, komu? Quote
Fiks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 pinkmoon napisał(a):Cztery nowe, okolo 3-miesieczne sznaucerki - trzy chłopaki, jedna baba. Strasznie przerażone, kulą się w budzie, dużo czasu zabrało zanim ośmieliły się podejść. Bidoki takie :( Nieee, trzy baby, jeden chlopaczek. Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 a pamiętasz który to chłopak? tak myślę czy nie zrobić im osobnego ogłoszenia na trójmieście, np to zdjęcie dać jako główne http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/sznaucerki/sznaucerki8c.jpg - jest takie dramatyczne :P napisałabym dla nich osobny tekst, może ktoś się zlituje? Fiks, to Ty czy Agata wystawiacie szczeniaki na 3mieście? bo widziałam osobne ogłoszenie zbiorcze, osobne dla Flippera i osobne dla 2 kulek. Tylko nie wiem czy one obie jeszcze są? Zdecydowanie Ty lepiej ode mnie ogarniasz szczeniaki ;) Quote
Fiks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 pinkmoon napisał(a):a (...) osobne dla 2 kulek. Tylko nie wiem czy one obie jeszcze są? (...) Są! Przecież Adaś mówił, że wszystko oki! Każda osobno, czyli i Agata i ja zrobiłyśmy ogłoszenia zbiorcze :evil_lol: A ja jeszcze dla Flipera i dwóch kulek. Napisałam maila do Natalii z zapytaniem czy można sznaucerki ogłaszać. Jeśli tak to: Na tych zdjęciach jest chłopak, a na pozostałch pojedynczych są dziewczynki. Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 W niedzielę Natalia powiedziała, że po szczepieniach mogą iść. Tylko nie wiem kiedy te szczepienia :P Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 A dzisiaj dwa nowe szczeniory doszły... Quote
Fiks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 pinkmoon napisał(a):A dzisiaj dwa nowe szczeniory doszły... :wallbash:......................................... Quote
Fiks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pinki, Doniś miał wyróźnione ogłoszenie na trójmiasto, możemy za niego wrzucić sznaucerki. Tylko musisz napisać ładny tekst :) Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 NIE BĘDZIEMY ŚWIĄTECZNYMI PREZENTAMI Zapytasz, dlaczego? Kiedy widzimy nową osobę, pierwszym pytaniem które pojawia się naszych maleńkich umysłach, jest "Czy on też mnie skrzywdzi?" Nie jesteśmy odważnymi i wesołymi pieskami, gotowymi do zabawy z Tobą i Twoim dzieckiem. Nie mamy domów, nie znamy ciepłego legowiska ani przyjaznej ręki człowieka. Znamy tylko drewnianą budę, siatkę wokół naszego wybiegu, i płatki śniegu osiadające na naszych czarnych futerkach. My, cztery szczeniaki z Przytuliska Dąbrówka. Nie będziemy wymarzonymi prezentami. Ale może Ty podarujesz nam świąteczny prezent -kochający dom już na zawsze? … Dla tej czwórki własne domy to jedyna szansa na normalne, szczęśliwe psie życie w przyszłości. Na chwilę obecną szczeniaki są wylęknione, nieśmiałe, nie mają odwagi podejść do odwiedzających Przytulisko gości - dlatego nikt nawet nie pomyśli o ich adopcji. Potrzebują kochających, cierpliwych opiekunów, którzy łagodnie i spokojnie pokażą im, że ludzi nie trzeba się bać. Szczeniaki uczą się błyskawicznie - przy pierwszej wizycie będą wyglądały na wystraszone, ale jeśli któryś z nich wróci z Tobą do domu, już po 2-3 dniach zamieni się w wesołego, kontaktowego psiaka. Daj mu szansę na tę metamorfozę - adoptuj szczeniaka z Dąbrówki! Nasze pimpki są w typie czarnych sznaucerków, będą średniej wielkości. Kontakt - 607 540 557, zapraszamy również do osobistej wizyty w Przytulisku. Adres: Dąbrówka Młyn 30 84-242 Luzino Schronisko jest czynne w godz.10-17, w soboty i niedziele 10-14 Quote
Fiks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Sznaucerki - pimpki robią falę dla Pinki :laola: Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Zasmarkana Pinki spod kołdry przesyła głaski dla sznaucerków :diabloti: Quote
Fiks Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pimpki pozdrawiają ciocię Pinki i wszystkich swoich Fanów :) [video=youtube;yvq6cCgDu1Q]http://www.youtube.com/watch?v=yvq6cCgDu1Q[/video] Quote
Fiks Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 pinkmoon napisał(a):A dzisiaj dwa nowe szczeniory doszły... Oto One. Szymko Quote
Recommended Posts