Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cztery nowe, okolo 3-miesieczne sznaucerki - trzy chłopaki, jedna baba. Strasznie przerażone, kulą się w budzie, dużo czasu zabrało zanim ośmieliły się podejść. Bidoki takie :(

Posted

pinkmoon napisał(a):
Cztery nowe, okolo 3-miesieczne sznaucerki - trzy chłopaki, jedna baba. Strasznie przerażone, kulą się w budzie, dużo czasu zabrało zanim ośmieliły się podejść. Bidoki takie :(

Nieee, trzy baby, jeden chlopaczek.

Posted

a pamiętasz który to chłopak?
tak myślę czy nie zrobić im osobnego ogłoszenia na trójmieście, np to zdjęcie dać jako główne http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/sznaucerki/sznaucerki8c.jpg - jest takie dramatyczne :P
napisałabym dla nich osobny tekst, może ktoś się zlituje?

Fiks, to Ty czy Agata wystawiacie szczeniaki na 3mieście? bo widziałam osobne ogłoszenie zbiorcze, osobne dla Flippera i osobne dla 2 kulek. Tylko nie wiem czy one obie jeszcze są?

Zdecydowanie Ty lepiej ode mnie ogarniasz szczeniaki ;)

Posted

pinkmoon napisał(a):
a (...) osobne dla 2 kulek. Tylko nie wiem czy one obie jeszcze są?

(...)

Są! Przecież Adaś mówił, że wszystko oki!

Każda osobno, czyli i Agata i ja zrobiłyśmy ogłoszenia zbiorcze :evil_lol:
A ja jeszcze dla Flipera i dwóch kulek.

Napisałam maila do Natalii z zapytaniem czy można sznaucerki ogłaszać.
Jeśli tak to:

Na tych zdjęciach jest chłopak, a na pozostałch pojedynczych są dziewczynki.

Posted

NIE BĘDZIEMY ŚWIĄTECZNYMI PREZENTAMI

Zapytasz, dlaczego?

Kiedy widzimy nową osobę, pierwszym pytaniem które pojawia się naszych maleńkich umysłach, jest "Czy on też mnie skrzywdzi?" Nie jesteśmy odważnymi i wesołymi pieskami, gotowymi do zabawy z Tobą i Twoim dzieckiem. Nie mamy domów, nie znamy ciepłego legowiska ani przyjaznej ręki człowieka. Znamy tylko drewnianą budę, siatkę wokół naszego wybiegu, i płatki śniegu osiadające na naszych czarnych futerkach. My, cztery szczeniaki z Przytuliska Dąbrówka.

Nie będziemy wymarzonymi prezentami.

Ale może Ty podarujesz nam świąteczny prezent -kochający dom już na zawsze?

Dla tej czwórki własne domy to jedyna szansa na normalne, szczęśliwe psie życie w przyszłości. Na chwilę obecną szczeniaki są wylęknione, nieśmiałe, nie mają odwagi podejść do odwiedzających Przytulisko gości - dlatego nikt nawet nie pomyśli o ich adopcji. Potrzebują kochających, cierpliwych opiekunów, którzy łagodnie i spokojnie pokażą im, że ludzi nie trzeba się bać.

Szczeniaki uczą się błyskawicznie - przy pierwszej wizycie będą wyglądały na wystraszone, ale jeśli któryś z nich wróci z Tobą do domu, już po 2-3 dniach zamieni się w wesołego, kontaktowego psiaka. Daj mu szansę na tę metamorfozę - adoptuj szczeniaka z Dąbrówki!

Nasze pimpki są w typie czarnych sznaucerków, będą średniej wielkości.

Kontakt - 607 540 557, zapraszamy również do osobistej wizyty w Przytulisku.

Adres: Dąbrówka Młyn 30
84-242 Luzino

Schronisko jest czynne w godz.10-17, w soboty i niedziele 10-14