irma Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 to był mój pierwszy raz - jakkolwiek chcecie to rozumieć a oto link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81586287 jakby trzeba było coś zmieniać to oczywiście zmienię Quote
evita. Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='irma']to był mój pierwszy raz - jakkolwiek chcecie to rozumieć a oto link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81586287 jakby trzeba było coś zmieniać to oczywiście zmienię Irmo bardzo udany ten Twój pierwszy raz :lol: . Ja sama zbieram się i zebrać się nie mogę do mojego pierwszego razu (na allegro oczywiście:cool3: ). Wielkie dzięki w imieniu Misia. :bluepaw: P.S. Jednak allegro to chyba najlepszy sposób ogłaszania psiaków. Jak porównuję liczbe wyświetleń- to na allegro jest nieporównywalnie większa niz gdziekolwiek indziej. Mam nadzieję, że przyszły misiowy domek juź gdziesz czeka, tylko gdzie ? Quote
Tigraa Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 irma kolejny raz strasznie Ci dziekujemy :buzi: Quote
supergoga Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Mosii - trzymaj sie dzielnie. A jakby pomoc potrzebna - podeślę moją sunię - tylko małe 30 kg sadła i humory jak nikt. Na pewno się przyda :lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Tigraa Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Ja nawet myslec nie chce co bysmy zrobili bez naszej kochanej mosii,mosii to anioł :angel: jest sliczna i dobra. Quote
maja jav Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Fajnie jest miec starszego, MADREGO psa! Misio szuka domku. Quote
evita. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Misio chciałby sę wszystkim przypomnieć :lol: Quote
mosii Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Miś szuka domu!!!! Niestety padł mi net, więc nie jestem na bieżąco:angryy: Walczcie o domek dla Misia.!!! Quote
mosii Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Evita proszę rządzić się psiakami!! a jakże!!! Evita wyśli pw do Missieek z wiadomością , żę Kaja jedzie do domu w Siemianowicach, nr tel 889 488 312 ja piszę od przyjaciół i zaraz znikam!! Quote
Katcherine Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :crazyeye: jak nikt nie trzyma?Cala rodzina....mocno trzyma lapki.A Kajusi gratulujemy :p . Quote
Tigraa Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Wszyscy trzymają za Misia.I za szczesliwy domek dla Kajuni. Quote
mosii Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Uff, już od siebie........ Misiunio taki grzeczny jest, wchodzę dzis do domu a tu wszystkie psy na łóżku porozwalane:diabloti: i Misio też:diabloti: Quote
Tigraa Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Ciesze sie ze juz jestes:lol: A Misio-coz,wie ze ciocia mosii go kocha:loveu: Quote
mangusta Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 No to .... dobrze :evil_lol:- chłopak nie odstaje od reszty tzn dobrze się zaaklimatyzował :diabloti: Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Miś z Kajunia byli dziś u weta. Miś dostał szampon Alervet. Cały czas skóra się na nim łuszczy... Na zapalenie napletka maść tetra delta. Został też odrobaczony Paratexem Quote
evita. Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 mosii napisał(a):Miś z Kajunia byli dziś u weta. Miś dostał szampon Alervet. Cały czas skóra się na nim łuszczy... Na zapalenie napletka maść tetra delta. Został też odrobaczony Paratexem czyli Misio miał dzisiaj "full vet service" :evil_lol: Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 he, he:evil_lol: :evil_lol: full:evil_lol: A w sprawie Misia dostałam dziś maila. Odpisałam. Quote
evita. Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 mosii napisał(a): A w sprawie Misia dostałam dziś maila. Odpisałam. To teraz czekamy na odpowiedź. Trzymaj się Misiek, może i do ciebie uśmiechnie sie słońce :happy1: Quote
Tigraa Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Mam super wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przed chwila rozmawialam z mosii i...............Misio bedzie mial domek!!!!!!!!!!!!!!!!Pani jest niesamowita,cudowny,dobry czlowiek o wielkim sercu,z 10-letnia coreczka,z przygarnietym kociakiem.To kontakt od misieek-dziekujemy :buzi: A Mis pojedzie do Mikolowa na Slasku,pozostaje tylko zorganizowac transport i w droge:loveu: A za kilka dni ciocie mosii i Ania-tygrysiczka beda sie upijac ze szczescia:multi: Kto sie dolacza? Quote
Recommended Posts