mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :oops: :oops: :oops: :splat: Przepraszamy i dziękujemy!!!:buzi: :buzi: Quote
Maximus Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 mosii napisał(a)::oops: :oops: :oops: :splat: Przepraszamy i dziękujemy!!!:buzi: :buzi: To ja dziękuję! Jest za co! Quote
Tigraa Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Wow!!!!!! Po prostu Misia nie poznalam mosii,czy Ty masz jakis salon odnowy biologicznej?Jaki on piekny i jak odmlodnial!!!!:multi: :loveu: Sliczny pies,nie ten sam ktorego znalazlam w tym sniegu.mosii jeszcze raz :buzi::buzi::buzi: Quote
Tigraa Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 dzwonilam przed chwila do pani Misiunia-Mis ma sie bardzo dobrze,jest wesoly,chodzi pieknie przy nodze (bo smyczy to on nie lubil-ojjj nie lubil) broni swojej pani.Mis naprawde jest kochany w swoim domku:lol: Quote
mangusta Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Buziaki dla Was :buzi: Jesteście ANIOŁY :angel: Misiu szczęścia w NOWYM ŻYCIU!!! Quote
mosii Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 tak bardzo sie ciesze:multi: :multi: :multi: Quote
Tigraa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 A ja dostalam takiego smska wczoraj wieczorem od Pani Misiaczka Chcialam Pani podziekowac za wiernego przyjaciela Misia.Tak madrego pieska.Dostalam go w chwili gdy stracilam prace.To on mi pomogl przetrwac.Dzis mam prace.To on mnie tak wspaniale wita.Tak sie cieszy ze jestem.Podarowala mi pani kochanego przyjaciela!Dziekuje.pani Misia z Mikolowa A ja powiem tylko tyle-dla takich chwil warto zyc!!!!:multi: Quote
Monia_ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Wzruszajacy ten sms od pani Misia! Duzo szczescia dla psiulka i jego panci!!! :Rose: Quote
mosii Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 tak Misio to wyjatkowy pies, wzruszyłam sie................... Quote
Tigraa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Mis to wspanialy przyjaciel.Ma swoj wymarzony dom.Byl juz 2 razy u weterynarza z powodu tej swojej alergii ale po zastrzyku wszystko mija.Ma nowe szczepienia.Jest kochany,wierny.Jezdzi ze mna autem na siedzeniu z przodu.Zawsze mu tlumacze ze ma swoj domek.On go strzeze.Ja jestem z Misia dumna.-takiego smsa dostalam ostatnio od pani Basi-opiekunki Misia.Pani Basia zaloguje sie tu niedlugo mam nadzieje,gdyz ma juz internet. :multi: Mis szczesciarz:loveu: Quote
Witokret Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: to cudownie, ze Misio ma taki wspanialy domek :) Quote
Tigraa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Miś ma się świetnie. Z jego Panią utrzymujemy cały czas kontakt. Pani pisze, że Miś jest najwspanialszym przyjacielem jakiego ma. Jest szczęsliwy. Odnalazł gorące ludzkie serce. To najpiękniejszy dar. Quote
Recommended Posts