Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow!!!!!! Po prostu Misia nie poznalam mosii,czy Ty masz jakis salon odnowy biologicznej?Jaki on piekny i jak odmlodnial!!!!:multi: :loveu: Sliczny pies,nie ten sam ktorego znalazlam w tym sniegu.mosii jeszcze raz :buzi::buzi::buzi:

• 4 weeks later...
Posted

dzwonilam przed chwila do pani Misiunia-Mis ma sie bardzo dobrze,jest wesoly,chodzi pieknie przy nodze (bo smyczy to on nie lubil-ojjj nie lubil)
broni swojej pani.Mis naprawde jest kochany w swoim domku:lol:

• 4 months later...
Posted

A ja dostalam takiego smska wczoraj wieczorem od Pani Misiaczka

Chcialam Pani podziekowac za wiernego przyjaciela Misia.Tak madrego pieska.Dostalam go w chwili gdy stracilam prace.To on mi pomogl przetrwac.Dzis mam prace.To on mnie tak wspaniale wita.Tak sie cieszy ze jestem.Podarowala mi pani kochanego przyjaciela!Dziekuje.pani Misia z Mikolowa

A ja powiem tylko tyle-dla takich chwil warto zyc!!!!:multi:

• 5 months later...
Posted

Mis to wspanialy przyjaciel.Ma swoj wymarzony dom.Byl juz 2 razy u weterynarza z powodu tej swojej alergii ale po zastrzyku wszystko mija.Ma nowe szczepienia.Jest kochany,wierny.Jezdzi ze mna autem na siedzeniu z przodu.Zawsze mu tlumacze ze ma swoj domek.On go strzeze.Ja jestem z Misia dumna.-takiego smsa dostalam ostatnio od pani Basi-opiekunki Misia.Pani Basia zaloguje sie tu niedlugo mam nadzieje,gdyz ma juz internet.
:multi:
Mis szczesciarz:loveu:

• 10 months later...
Posted

Miś ma się świetnie. Z jego Panią utrzymujemy cały czas kontakt. Pani pisze, że Miś jest najwspanialszym przyjacielem jakiego ma. Jest szczęsliwy. Odnalazł gorące ludzkie serce. To najpiękniejszy dar.