Witokret Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Mosii, gdyby przynajmniej w kazdym... no powiedzmy wojewodztwie, byla przynajmniej jedna taka osoba jak Ty - to zycie wielu zwierzakow wygladaloby zupelnie inaczej :lol: Wysciskaj Misiaczka od nas !!! Quote
mangusta Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Aha to znaczy, że dziś mamy nie pić :shake:? Wcale :placz:? No dobrze, zrobi się :diabloti: lepiej nie zapeszać. Quote
mosii Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze, jeszcze Idę miziać Misia od ciotek. A Misio już nie taki staruszek, lśniący, pachnący, wesoły Aż chce się całować mordkę:loveu: Quote
mangusta Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 To moze jeszcze jakieś fotki przedadopcyjne? Byśmy zobaczyły jak u ciotki mosii "rozkwitł" pięknie Misio... :lol: Quote
evita. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Mosii, co z Misiem ? Grzeje się juz w nowym domu ? :lol: Quote
Tigraa Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Misiaczek jedzie do domku jutro.Dzis mial pojechac ale nawalil transport-ta pogoda.Wszyscy juz w nowym domku na niego czekają i nie mogą sie doczekac Misia. Quote
Tigraa Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Misio juz sie wygrzewa na kanapie w swoim nowym domku w Mikolowie!!!!!Domownicy sa nim zachwyceni,nasz kochany przytulak zdobyl szturmem serca nowych wlascicieli,zostal wyglaskany i wycalowany.Bedzie spal w lozeczku pod cieplutką kolderka.Dziekujemy wszystkim ktorzy mu pomogli,a najbardziej kochanej mosii :loveu: Misiaczku,zyczymy Ci samych radosnych dni w nowym domku.Badz szczesliwy!!! Quote
malagos Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 O, i to są odpowiednio ciepłe, co ja mówie ,gorące, wieści na zimne wieczory!!!!! Wiecej takich i będzie za oknem maj :multi: :multi: Quote
Katcherine Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :loveu: no tak Mis zaczyna od lozeczka...to co bedzie za tydzien?:lol: Gratulacjedla Nowych wlascicieli za Taki skarb.:) Dziewczyny- wam przede wszystkim gratuluje. Quote
evita. Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Misiaczku, wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia" :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Dziewczyny, dzięki, że uratowałyście mu życie :buzi: P.S. Misiak już "oficjalnie zdjęty" z netowych ogłoszeń. Quote
mosii Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Tak, tak Kochani Miś grzeje się już na kanapie u Nowej Wspanialej Pani!!!! Wszyscy na Misia juz od wczoraj czekali! Ale dziś dojechał:multi: :multi: Mieszka w domu z ogrodem, z Pania i jej córka! Miś okazał się tym wymarzonym Kudłaczem! Korzystając z okazji chciałam bardzo podziękować osobie, która bardzo mi pomaga, jeżdzi z moimi psiakami, zawsze mnie wspiera: Dziękuję Ci... A Miś już jest szczęśliwy i całowany:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mosii Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :Rose: Dla Ani-tygrysiczki za zaopiekowanie się Misiem! :Rose: Irmie za pieniazki na transport Misia i allegro! :Rose: Evicie za ogłoszenia w necie! I post w wątku z domkami(missieek wtedy odpisała!!!) :Rose: wellington za wpłate na weta :Rose: Blondelli za wpłatę na transport i leczenie :Rose: wszystkim którzy chcieli pomóc i trzymali kciuki!! :calus: dla osoby, która zawsze mi pomaga.... Dziękuję wam wszystkim, uratowałyśmy Misiowi życie! Quote
Blondella Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Misiek Powodzenia w nowym domku :multi: :multi: :multi: Quote
Tigraa Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 :Rose: mosii a to dla Ciebie za wielkie serce i za to ze zajelas sie Misiem jak najlepsza w swiecie ciocia. Quote
mosii Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Kawał dobrej roboty dziewczyny!!! :loveu: Mozna oficjalnie otworzyć piwo i zdjąć Misiaka z podpisów!! Quote
evita. Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 mosii napisał(a):Mozna oficjalnie otworzyć piwo i zdjąć Misiaka z podpisów!! Z największą przyjemnością :jumpie: Mosii- jesteś wspaniałą osobą :iloveyou: Quote
irma Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Misiek - dbaj o Pania i Panienkę a będziesz szczęśliwy i dasz szczęście no dobrze to jaki teraz bedzie podpis ? Quote
irma Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 fajnie fajnie ale jak zakończyć aukcję na allegro S.O.S. - kto to wie (supergoga help, help) Quote
mosii Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dzwoniłam prżed chwilą do nowego domku Misiaczka Wszystko w najlepszym porządku Miś jeszcze boi się wchodzić po schodach więc jest wnoszony:lol: Był dziś na długim spacerze z córeczką Pani Jeszcze troszkę jest niepewny, ale Pani to wszystko rozumie jest kochana :loveu: Bardzo już kocha Misiaczka!! Za kilka tygodni ich odwiedzę więc będą zdjęcia!!! Quote
mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 I jak wypiękniałem Miś jest bardzo piękny dziś! cała ekipa! Quote
mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jadę do swojego domku! Ps w podroży Misio standardowo zrobił dwie olbrzymie kupy, obsikał fotel i zwymiotował. :calus: dla kierowcy. Dla dogomaniaków auto wyczyścił gratis;) Quote
Maximus Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='mosii']Jadę do swojego domku! Ps w podroży Misio standardowo zrobił dwie olbrzymie kupy, obsikał fotel i zwymiotował. :calus: dla kierowcy. Dla dogomaniaków auto wyczyścił gratis;) Kurtkę i marynarkę też. Ale było super! Quote
Recommended Posts