Tigraa Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 pewnie ze trzymamy,Misiaczku musisz znalezc super domek.:loveu: Quote
Tigraa Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 A ja widzialam ze rebelia ma pod swoim podpisem banner Misia.Gdzie mozna go sciagnac????? Quote
rebellia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 ha - tak, tak to bannerek mojego autorstwa przy pomocy mosii :lol: adres do wstawienia: http://www.xthost.info/dogomania/misio.jpg Quote
mosii Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 No proszę, jak się misiowato zrobiło:lol: Quote
Tigraa Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 rebelia i mosii dziekuje Wam Misio gorą!!!!:multi: Quote
mangusta Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Super, że Misio już w ciepełku, zbadany i w trakcie nauki "życia w mieszkaniu". Oczywiście też trzymam kciuki za nowy DOM.:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
evita. Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A ja tez mam naszego Misiaka w podpisie :jumpie:. Mam nadzieję, że Rebellia nie będzie miała nic przeciwko temu, że wykokrzystałam jej "dzieło". Misio dalej prezentuje się w necie: Misio- kupiepsa.pl Misio- czworonogi.net P.S. Sorry, że wklejam tu te wszystkie misiowe linki, ale potem (mam nadzieję, że jak najszybciej) jak będę usuwała te ogłoszenia jako nieaktualne to sie nie połapię, gdzie co jest. Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Super Evita, im więcej Misia w necie tym lepiej.:p A nasz Misio robi postępy, ładnie chodzi po schodach(na razie tylko w dół;) ) Na szelkach tez bardzo sie stara, jedyna trudność, to ruszyć Misia z miejsca ale kieszeń smakołyków załatwia sprawę;) Mimo tego incydentu w aucie, Miś załatwia się tylko na dworze grzecznie zostaje sam jest przyjacielem do wszystkich pięknie tupie przednimi łapkami i daje brzuszek do drapania:lol: Quote
Katcherine Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :oops: a ja sie zakochalam.... Czy Mis oprocz domku potrzebuje czegos? Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Bo w Misiu mozna się zakochać od pierwszego wejrzenia, taki jest kochany:p Tylko domek potrzebny.... Quote
supergoga Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Słuchajcie, to dżentelmen w każdym calu, taki dostojny. Coś w sobie ma ten psi pan. Cudo. Uszczęsliwi każdy domek. Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Tak.... Mis ma w sobie taką radość życia i tak pięknie się uśmiecha:) Uważam, że dla Misia najlepszy byłby dom z ogrodem. Dzis np przez 40min Miś sobie stał i patrzył. Oczywiście na dworze:roll: Ja celowo chodzę z nim na smyczy, ale nie jest szczęśliwy... Quote
evita. Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Czy Misio jest już na allegro? Irma proponowała, że może go wystawić, tylko trzeba by było jej podesłać jakiś tekscik o Misiu + fotki + namiary Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Prosiłam o to Anię-tygrysiczkę:oops: Już jej piszę pw Quote
Tigraa Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Juz wyslalam kochanej irmie tekst o Misiu.Teraz kochani trzymajmy kciuki. Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dziękuję Aniu, Mis miał zostać u mnie tymczasowo pod warunkiem,że Kaja znajdzie dom:roll: Ale on jest taki słodki... Jeszcze daje radę:evil_lol: Quote
Tigraa Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Bo Ty masz anielskie usposobienie :angel: dlatego wytrzymujesz;) Ale Misio slodki-to fakt.A Kajuszka pewnie znajdzie zaraz domek. Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dobrze że mieszkam sama:evil_lol: :evil_lol: Daje radę mimo,że nie jest to łatwe:roll: Rano najpierw idę na spacer z Sonią i Oxą Potem muszę przenieść 20kg Kajuszki przez cały dom i Kaja idzie na siku Następnie idzie Miś, którego trzeba potem wnieść po schodach. I tak cztery razy dziennie! Ale nabieram wprawy:lol: Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Co te ciotki opowiadają:mad: One przewidują, że Miś długo o cioci mosii będzie mieszkał:mad: A Miś jest taki kochany, że na pewno zaraz znajdzie jakiś dobry domek:) Quote
Recommended Posts