Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Nooo ja mu sie nie dziwie ze odmlodniał-same dziewczyny w domu i on jeden:loveu: Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Tak Miś odmłodniał na całego! Od razu przejął pozycję alfa (jak to facet:roll: ) Biega po domu jak mały szczeniaczek, wścieka się:lol: A teraz padł i śpi:p Quote
Blondella Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ufff. Cieszę się, że Miś jest już bezpieczny:lol: Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Blondella, kawał dobrej roboty:lol: ;) :buzi: :Rose: Misio śpi i śni o cudownych Ciociach:loveu: Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Miś szuka kochającego domu!!! Miś wygląda jak eurasier- w wersji mini;) Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Kochane dziewczyny pytalam irmy co zrobic z 50 zl ktore zostaly z tego co wplacila nam na Misia.irma zgodzila sie zeby te pieniazki przelac na ratowanie Łapka, kase przed chwilką przelałam.Moze uda sie uratowac i jego.irma dziekujemy. Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Misiu i Kaju dobrej nocki zyczy Wam ciocia Ania. Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Kochane dziewczyny pytalam irmy co zrobic z 50 zl ktore zostaly z tego co wplacila nam na Misia.irma zgodzila sie zeby te pieniazki przelac na ratowanie Łapka, kase przed chwilką przelałam.Moze uda sie uratowac i jego.irma dziekujemy. Aniu, to super! Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aniu, gdzie się podziała ta umowa? widziałam ją tu przed chwilą? tylko zmniejsz trochę;) Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 wlasnie zmniejszam bo zobaczylam ze cała strone zajela:) zaraz wstawie. Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Dzięki Aniu!!! Moje zwierzaki juz śpią, ja tez idę, wczoraj nie miałam okazji;) Quote
evita. Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Misio prezentuje swoje wdzięki: Misio- gazeta.pl Misio- zwierzaki.org Misio- mojpupil.pl Misio- psy.pl Misio- pies.join.pl Misio- aport-polska.pl Misio- tresura.pl Misio- animalia.pl Misio- 4lapy.info Czy ktoś mógłby wystawić Misia także na allegro ? P.S. Misio jest już też na eurocity. Quote
irma Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 ja mogę Misiaczka wystawić na allegro tylko dajcie zdjęcia i niech ktoś napisze tekst z namiarami na osobę, która będzie pilnowac adopcji Misia (rozumiem, że to mosii) prześlijcie mi na hagaw@onet.pl Quote
mosii Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Pierwszy udany spacer z Misiem! Grzecznie szedł, raczej za mną niż ze mną. Ale zadanie sobie ułatwiam ponieważ biorę którąś sukę a Miś drepcze za nami. Miś jest piękny dziś! Wszystkie kołtuny zosały wycięte, sierśc rozczesana, nawet smrodek nie jest juz tak intensywny;) Quote
mosii Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='irma']ja mogę Misiaczka wystawić na allegro tylko dajcie zdjęcia i niech ktoś napisze tekst z namiarami na osobę, która będzie pilnowac adopcji Misia (rozumiem, że to mosii) prześlijcie mi na hagaw@onet.pl Irma dziekujemy! Aniu-tygrysiczko, napiszesz Irmie jakis ładny tekst o Misiu? Quote
mosii Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Od jutra Miś zaczyna kurację antybiotykową, która potrwa tydzień, póżniej do weta na kontrolę, badania krwi, szczepienie i Miś będzie gotowy do przeprowadzki do swojego domu:) Quote
mosii Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Czy ktoś trzyma kciuki za Misia-Staruszka???? Bo jak nie to:mad: Quote
Blondella Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 No jasne, że trzymamy:lol: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
maja jav Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: , za staruszki tez. Quote
supergoga Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Mosii, jak możesz wątpić w cioteczki. Trzymamy, trzymamy za domek i za szczęście Misia. Musi sie udać. Quote
Recommended Posts