Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blondella z calego serducha dziekujemy:calus:
W takim razi mosii poprosze o Twoj numer konta na pw,wysle te pieniazki dla Misia,pewnie bedzie potrzebowal leczenia
Jak minela pierwsza noc?A jak sie zachowuje na spacerze?Zjadl cos?

Posted

Swietne wieści!!!

Rano byłam przerażona bo Miś rozdrapał sobie całe plecy. Pojechaliśmy do weta. Okazało się,że Miś ma tylko Alergiczne pchle zapalenie skóry.
Miś dostał:
Dexametazon- zastrzyk
Betamox-zastrzyk
Tamox- (tab) antybiotyk
Encorton- p.zapalny i p. alergiczny

Pani doktor osłuchała i obmacała Misia i serducho, płuca, w porządku
Miś dostał też kropelki Frontline
Ząbki ma bardzo ładne, siekacze połamane, wytworzył się stan zapalny- maść Solcoseryl
Koszt 70 zł
Proszę już nie wpłacać pieniązków, nie będą potrzebne!

Posted

Rozliczenia moje
100zł Blondella
100zł Irma
50zł Wellington

100zł paliwo
120 wypożyczenie auta(czyszczenie wykonałam gratis:razz: )
70zł wizyta u weta

resztę dokładam ja

Aniu-tygrysiczko, 50zł możesz w takim razie odesłać Irmie.

Posted

Miś jest przecudownym psem!!
Teraz śpi i chyba nie zdaje sobie sprawy, jak wszystkim na nim zależy.
Ma swoje posłanie w łazience, tam jest najchłodniej. Ale chodzi sobie po całym domu. Bawi się z kotami, zaczepia suki, a dziś po kąpieli, dupka do góry i zabawa na całego:multi:

Chciłabym zrobić mu jeszcze badanie krwi, aby potwierdzić,że wszystko z nim w porządku. Ale z tym juz sama dam radę. Pieniążki były wczoraj potrzebne na gwałt, bo ja miałam w portfelu 10zł.

Misio dostał ksiązeczkę zdrowia, pewnie pierwszą w życiu ale doczekał sie!
Dzięki Wam dziewczyny!!!!!!!!!!!!

Posted

Cieszę się, że Misio się tak szybko zaaklimatyzował :multi: (kto by się zresztą nie zaaklimatyzował w takim kochającym domku u mosii :loveu: )

Mosii, gdybyś potrzebowała jakiś pieniążków na lecznie swojego zwierzyńca to dawaj od razu numer konta na pw
pozdrawiam

Posted

Evita, dziękuję za propozycję(i za to że tak dzielnie nam kibicujesz i pomagasz) ale na dzień dzisiejszy z Misiem jest i będzie zupełnie dobrze!!!

Posted

Mam nadzieję, że wszystkie rozliczenia przedstawiłam jasno i klarownie. Jeżeli coś sie nie zgadza proszę o sygnał.
No tak nie zgadza się:
Z pieniążków które wpłaciła do mnie cudem Blondella zostało 30zł
Wellington wpłaciła 50zł (dziękuję bardzo, tzn Miś dziękuje:) )
wet 70zł

Zostało 10zł!
Co zrobić z pieniążkami?
Czy mogę dołożyć do badań krwi Misia, które wyniosą 80zł?

Posted

Wow czyli same dobre wiesci.To Misiaczek-kudlaczek nie jest w takim razie az takim staruszkiem jak myslalam.No ale zabiedzony to byl.mosii dzieki,jak cudownie ze on moze u Ciebie jakis czas pobyc i ciesze sie ze wszystko z nim ok.Kochany Misio-ucaluj jego pyszczek ode mnie.

irma w takim razie,jesli juz nie potrzeba pieniazkow na Misia to zdecyduj czy mam Ci je odeslac czy wyslac na potrzeby jakiegos innego potrzebujacego pieseczka z dogomanii?

Posted

Jestem ciągle pod wrażeniem waszego zaangażowania dziewczyny!!!
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za pomoc.
Jednak są na tym świecie Ludzie:multi:

Posted

Czy można już Misia "rozlepiać" po necie ?
Jeżli tak to poproszę o namiary (chyba, że takie same jak u Kajki). Opiszcie też trochę charakter Misiaczka.
pozdrawiam

Posted

evita jestes nieoceniona,pewnie ze mozna go juz oglaszac,jesli mozesz to zrobic bedziemy bardzo wdzieczne.
Mis jest bardzo spokojnym,milym pieskiem,wesolym,ufnym,troszeczke zalęknionym.Kocha ludzi,bez problemu dogaduje sie z innymi pieskami,suniami i kotami.Slowem-pies bezproblemowy;)

mosii sa Ludzie, a Ty jestes zywym przykladem CZLOWIEKA przez duze C-ciesze sie ze moglam Cie poznac :iloveyou:

Posted

mosii napisał(a):
Rozliczenia moje
100zł Blondella
100zł Irma
50zł Wellington

100zł paliwo
120 wypożyczenie auta(czyszczenie wykonałam gratis:razz: )
70zł wizyta u weta

resztę dokładam ja

Aniu-tygrysiczko, 50zł możesz w takim razie odesłać Irmie.

nawet nie próbuj - to dla Misia na nową drogę życia, a na co to same zdecydujcie

Posted

Irmo kochana, może są psiaki, które bardziej potrzebują pomocy???
Bardzo Ci dziękuje za zaufanie i pomoc dla Misia, bez Ciebie nie mogłybyśmy nic zrobić...
:buzi: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

mosii daj numer konta,pozostala kaske od irmy przesle Tobie a Ty spozytkuj dla Misia-moze mu cos kupisz,moze przyda sie na leki albo jakies smakolyki,co tam zdecydujesz.

Poprosze numer konta na pw.
Jogi tez wyslala pieniadze,nie wiem na czyje konto,na moim jeszcze nie ma,ale jesli na moje to pewnie dotra,wtedy tez Ci wysle reszte.

Wieczorem zamieszcze skan umowy z wypozyczalni.

A nasza kochana irma to kolejny anioł.Pomogla mi finansowo przy szczeniaczkach,bez niej nie dalabym rady ich wykarmic,pomaga kazdej psiej istotce w potrzebie a teraz naszemi Misiowi-dziekujemy irma :iloveyou:

Posted

Aniu, kochanie, na prawdę nie ma takiej potrzeby
smakołyków, misek, smyczy, zabawek, u mnie pod dostatkiem, może pomóc psinie bardziej potrzebującej!
Dołożę 10zł które zostały i zrobię Misiowi-Azorkowi badanie krwi.
Też chcę dać coś od siebie!

Posted

Miś był z dziewczynami na spacerze. Ładnie chodzi za nimi:evil_lol:
Przyzwyczajam go do szelek. Potem była zabawa w domu. Miś fajnie tupie przednią łapką zachęcając do zabawy.
Tyle w nim życia!!!
Tyle radości!!!

Posted

Kto by pomyślał, że ten biedny wystraszony Misio okaże sie takim wesołkiem. Trzymam paluchy za domek i dalsze szczęście - juz na pewno nic złego go nie spotka.
Dziewczyny - jesteście wielkie przez W :multi: Buziaki dla Was mizianko dla Misia i jego koleżanek.