Milady Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Dziewczyny - jestem pod wielkim wrażenem Waszej akcji :multi: :multi: :multi: Quote
Blondella Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aniu zostaw te pieniążki na Misia lub innego biedaka...;) Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Blondella z calego serducha dziekujemy:calus: W takim razi mosii poprosze o Twoj numer konta na pw,wysle te pieniazki dla Misia,pewnie bedzie potrzebowal leczenia Jak minela pierwsza noc?A jak sie zachowuje na spacerze?Zjadl cos? Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Swietne wieści!!! Rano byłam przerażona bo Miś rozdrapał sobie całe plecy. Pojechaliśmy do weta. Okazało się,że Miś ma tylko Alergiczne pchle zapalenie skóry. Miś dostał: Dexametazon- zastrzyk Betamox-zastrzyk Tamox- (tab) antybiotyk Encorton- p.zapalny i p. alergiczny Pani doktor osłuchała i obmacała Misia i serducho, płuca, w porządku Miś dostał też kropelki Frontline Ząbki ma bardzo ładne, siekacze połamane, wytworzył się stan zapalny- maść Solcoseryl Koszt 70 zł Proszę już nie wpłacać pieniązków, nie będą potrzebne! Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Misio został też wykąpany, ostrzyżony, pięknie je suchą karmę, ładnie chodzi w szelkach, Pani doktor oceniła jego wiek na max 8 lat. Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Rozliczenia moje 100zł Blondella 100zł Irma 50zł Wellington 100zł paliwo 120 wypożyczenie auta(czyszczenie wykonałam gratis:razz: ) 70zł wizyta u weta resztę dokładam ja Aniu-tygrysiczko, 50zł możesz w takim razie odesłać Irmie. Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Miś jest przecudownym psem!! Teraz śpi i chyba nie zdaje sobie sprawy, jak wszystkim na nim zależy. Ma swoje posłanie w łazience, tam jest najchłodniej. Ale chodzi sobie po całym domu. Bawi się z kotami, zaczepia suki, a dziś po kąpieli, dupka do góry i zabawa na całego:multi: Chciłabym zrobić mu jeszcze badanie krwi, aby potwierdzić,że wszystko z nim w porządku. Ale z tym juz sama dam radę. Pieniążki były wczoraj potrzebne na gwałt, bo ja miałam w portfelu 10zł. Misio dostał ksiązeczkę zdrowia, pewnie pierwszą w życiu ale doczekał sie! Dzięki Wam dziewczyny!!!!!!!!!!!! Quote
evita. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Cieszę się, że Misio się tak szybko zaaklimatyzował :multi: (kto by się zresztą nie zaaklimatyzował w takim kochającym domku u mosii :loveu: ) Mosii, gdybyś potrzebowała jakiś pieniążków na lecznie swojego zwierzyńca to dawaj od razu numer konta na pw pozdrawiam Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Evita, dziękuję za propozycję(i za to że tak dzielnie nam kibicujesz i pomagasz) ale na dzień dzisiejszy z Misiem jest i będzie zupełnie dobrze!!! Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Mam nadzieję, że wszystkie rozliczenia przedstawiłam jasno i klarownie. Jeżeli coś sie nie zgadza proszę o sygnał. No tak nie zgadza się: Z pieniążków które wpłaciła do mnie cudem Blondella zostało 30zł Wellington wpłaciła 50zł (dziękuję bardzo, tzn Miś dziękuje:) ) wet 70zł Zostało 10zł! Co zrobić z pieniążkami? Czy mogę dołożyć do badań krwi Misia, które wyniosą 80zł? Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Wow czyli same dobre wiesci.To Misiaczek-kudlaczek nie jest w takim razie az takim staruszkiem jak myslalam.No ale zabiedzony to byl.mosii dzieki,jak cudownie ze on moze u Ciebie jakis czas pobyc i ciesze sie ze wszystko z nim ok.Kochany Misio-ucaluj jego pyszczek ode mnie. irma w takim razie,jesli juz nie potrzeba pieniazkow na Misia to zdecyduj czy mam Ci je odeslac czy wyslac na potrzeby jakiegos innego potrzebujacego pieseczka z dogomanii? Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Tak zabiedzony i odwodniony nie miał szans na mrozie.... Ząbki połamane na przodzie.... Musiał coś bidula wyciagać tymi zabkami. Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Jestem ciągle pod wrażeniem waszego zaangażowania dziewczyny!!! Jeszcze raz dziękuje wszystkim za pomoc. Jednak są na tym świecie Ludzie:multi: Quote
evita. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Czy można już Misia "rozlepiać" po necie ? Jeżli tak to poproszę o namiary (chyba, że takie same jak u Kajki). Opiszcie też trochę charakter Misiaczka. pozdrawiam Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 evita jestes nieoceniona,pewnie ze mozna go juz oglaszac,jesli mozesz to zrobic bedziemy bardzo wdzieczne. Mis jest bardzo spokojnym,milym pieskiem,wesolym,ufnym,troszeczke zalęknionym.Kocha ludzi,bez problemu dogaduje sie z innymi pieskami,suniami i kotami.Slowem-pies bezproblemowy;) mosii sa Ludzie, a Ty jestes zywym przykladem CZLOWIEKA przez duze C-ciesze sie ze moglam Cie poznac :iloveyou: Quote
irma Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 mosii napisał(a):Rozliczenia moje 100zł Blondella 100zł Irma 50zł Wellington 100zł paliwo 120 wypożyczenie auta(czyszczenie wykonałam gratis:razz: ) 70zł wizyta u weta resztę dokładam ja Aniu-tygrysiczko, 50zł możesz w takim razie odesłać Irmie. nawet nie próbuj - to dla Misia na nową drogę życia, a na co to same zdecydujcie Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Tak Misio( mówię na niego Azor;) ) jest kolejnym psim aniołkiem, który do mnie trafił. Kocha wszystko i wszystkich:) Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Irmo kochana, może są psiaki, które bardziej potrzebują pomocy??? Bardzo Ci dziękuje za zaufanie i pomoc dla Misia, bez Ciebie nie mogłybyśmy nic zrobić... :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 mosii daj numer konta,pozostala kaske od irmy przesle Tobie a Ty spozytkuj dla Misia-moze mu cos kupisz,moze przyda sie na leki albo jakies smakolyki,co tam zdecydujesz. Poprosze numer konta na pw. Jogi tez wyslala pieniadze,nie wiem na czyje konto,na moim jeszcze nie ma,ale jesli na moje to pewnie dotra,wtedy tez Ci wysle reszte. Wieczorem zamieszcze skan umowy z wypozyczalni. A nasza kochana irma to kolejny anioł.Pomogla mi finansowo przy szczeniaczkach,bez niej nie dalabym rady ich wykarmic,pomaga kazdej psiej istotce w potrzebie a teraz naszemi Misiowi-dziekujemy irma :iloveyou: Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aniu, kochanie, na prawdę nie ma takiej potrzeby smakołyków, misek, smyczy, zabawek, u mnie pod dostatkiem, może pomóc psinie bardziej potrzebującej! Dołożę 10zł które zostały i zrobię Misiowi-Azorkowi badanie krwi. Też chcę dać coś od siebie! Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 mosii i irma w takim razie zdecydujcie co mam zrobic z tymi 50 zl ktore mi zostaly.Komu wyslac?moze wspomoc jakiegos psiaka z dogo?Co Wy na to? Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ja nie mogę dysponować pieniążkami Irmy. Irmo zadecyduj prosze co dalej. Aniu-tygrysiczko, kolejny raz:buzi: :calus: Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Miś- Azorek szuka domku!!! Co prawda grzbiet ma ogolony, a na sierści kołtuny, ale szuka!!! Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Miś był z dziewczynami na spacerze. Ładnie chodzi za nimi:evil_lol: Przyzwyczajam go do szelek. Potem była zabawa w domu. Miś fajnie tupie przednią łapką zachęcając do zabawy. Tyle w nim życia!!! Tyle radości!!! Quote
supergoga Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Kto by pomyślał, że ten biedny wystraszony Misio okaże sie takim wesołkiem. Trzymam paluchy za domek i dalsze szczęście - juz na pewno nic złego go nie spotka. Dziewczyny - jesteście wielkie przez W :multi: Buziaki dla Was mizianko dla Misia i jego koleżanek. Quote
Recommended Posts