mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Juz podałam, za chwilę jadę do miasta jeżeli są pieniądze to biore auto i jadę!!!!! Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jadę do miasta. Za pół godz będę z powrotem. Trzymajcie kciuki żeby autem! Quote
Blondella Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Mosii wysłałam. Trzymam kciuki, żeby już były:thumbs: Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ok auto mam!!! Wyjeżdzam do radomia!!!! Dzięki Blondella- pieniązki były!! Dzięki Irma- dzieki Tobie wrócę z powrotem!!! Mam umowę wypożyczenia zostawię ją u Ani Quote
Blondella Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 No to teraz mogę się do czegoś przyznać. Dzisiaj nie było mnie w pracy (moja sunia ma chłoniaka i musimy jeździć na chemię do Wrocławia - 280 km.) Przyjechałam do domu weszłam na Dogo no i uzgodniłyśmy z mosii, że przeleję kasę. Banku online w zakresie przelewów używam tylko w pracy. W domu jedynie sprawdzam konto. No więc wchodzę, a tu mnie informują, że nie mam tej wersji javy i dopiero muszę ją zainstalować i przeinstalować za jednym zamachem windowsa.:shake: Wpadłam w panikę :crazyeye: (no bo jak się wezmę za instalację to: raz- na pewno nie zdążę, dwa: stracę wszystko co mam w komputerze) i jak stałam rzuciałam się do drzwi. Jedyne co mi przyszło do głowy to mój komputer w pracy, ale to w innym miasteczku... Samochód na szczęście był :multi: (bo opcja, że go zabrał mój mąż też była realna). Jadąc do pracy przypomniałam sobie, że nie wzięłam notesika z hasłami ani telefonu komórkowego (a oczywiście nie znam na pamięć ani jednego numeru ):oops: , że nie wiem czy wyszłam z portalu bankowego(a tu nijak zadzwonić do mamy, żeby ewt. wyszli ze strony banku), a na dodatek na drogach jeszcze tir za tirem:placz: . Jechałam 120 przy ograniczeniu 60.Jakby mnie złapali msiałabym niechybnie zatrudnić kierowcę:roll: Wpadłam do biura jak burza. Włączyłam komputer i ochłonęłam. Jakoś udało mi się nie panikując odtworzyć wszystkie hasła i przesłałam kasę. Widocznie Miśkowi to było pisane... Quote
Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Blondella wielkie dzieki dla Ciebie :buzi: uratowalas nam zycie!!!!mosii juz do mnie jedzie po Misia. irma dziekujemy Ci :buzi: przyszlo od Ciebie 150 zlotych,wyplace i dam mosii dla Misiaczka. Quote
irma Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Aniu tak szybko ???? a ile jeszcze brakuje ??? Quote
Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 mosii jeszcze nie ma,jak dojedzie do mnie to Wam wszystko napisze Jesli ktos chcialby jeszcze wspomoc Misia-bo chyba jego skora wymaga leczenia to kierujcie wplaty teraz na konto mosii,do mnie doszla wplata od irmy 150 zl i calosc przekaze mosii dla Misia. irma jeszcze raz bardzo Ci dziekujemy:iloveyou: Quote
mangusta Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 mosii wrzuc tez numer konta do mnie na pv- nie mam za bardzo kasy, wiec pewnie jakies 20 zł wyślę, ale może będzie akurat na maść czy coś Quote
jogi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 wyslalam ale z PKObp i chyba bedzie na jutro :roll: Quote
Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 mosii wyjechala ode mnie 21.40-z Misiem. mosii super ze moglam Cie poznac osobiscie-jestes przemiłą,cudowną,fantastyczną dziewczyną no a serce to rzeczywiscie masz ogromne :buzi:Jak ja zaluje ze nie mieszkasz blizej Misiunio juz jest w drodze do Czestochowy:multi: Niestety pani ze Szczecina ktora byla zdecydowana na Kajunie rozmyslila sie.Ale dzwonil dzis pan z Czestochowy wiec zobaczymy.Wiecej napisze mosii jak dojedzie. W kazdym razie Misio nie wie nawet do jakiego wspanialego domku jedzie-same suczki i on jeden;) dziekujemy serdecznie wszystkim za wplaty na Misia.Uratowalyscie mu zycie:multi: Quote
Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 jogi jesli wyslalas na moje konto-kase przesle mosii jak tylko dojdzie.Na razie nie ma.Dziekujemy bardzo.Bez Waszej pomocy nic nie moglybysmy zrobic. Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Jestem! Zaraz napiszę wszystko tylko zrobię sobie herbatkę;) Quote
evita. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 mosii, super, że szczęśliwie dojechałaś :multi: Zrób sobie herbatkę i napisz choć krótką relację z podróży (zanim padniesz na twarz ze zmęczenia ;) ) Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 ufff dobrze ze juz jestescie:lol: Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Po wyjeżdzie od Ani-tygrysiczki Miś zwymiotował ooooooooogromnego placka o średnicy 30cm i grubości ok 5. Nie mogłam sie zatrzymać wiec pozostało otworzyc okna. I nagle słyszę: siur... siur... Miś zadarł nogę i wylał się na mój fotel:lol: Po prostu sie wysikał i poszedł grzecznie spać. Teraz śpi w łazience, ma otworzone okno, bo biedaczek nie nauczony bycia w mieszkaniu... Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 mosii a nie wyjdzie przez to okno?Bo on biedak probowal u mnie wlazic na telewizor zeby wejsc na okno wiec lepiej na niego uwazaj. Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aniu, Dziękuję Tobie i Twojemu Meżowi za zaopiekowanie się mną na miejscu:) Szarlotka była pyszna, w tym zamieszaniu pewnie zapomniałam podziękować:oops: Aniu jesteś wspaniałą dziewczyną!!!! Misio nie wyjdzie oknem, nie obawiaj sie;) Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Miś jest kochany, warto było stawać na głowie dla niego, a kilka osób to dzisiaj robiło:lol: Jest bardzo łagodny do kotów, cały czas mu kita chodzi, a do moich dziewczyn się nawet zaleca:evil_lol: Ma jeszcze wigor:evil_lol: Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 szybkie rozliczenie 300 kaucja zwrotna za auto 120zł koszt wypożyczenia 100zł paliwo Ja miałam 350zł 100zł wpłaciła do mnie Blondella(50 zł będzie jej odesłane) Auto miało pełny bak na którym zajechałam do Radomia, wiec z pieniązków Blondelli zostało 30zł Irma wpłaciła 150 zł do Ani-tygrysiczki z czego ja dostałam 100zł i za 50zł zatankowałam auto w Radomiu i dojechałam do Czestochowy, jutro przed oddaniem auta muszę zatankować do pełna i takie oddać wiec powiem ile mi zostanie z pieniązków od Irmy Ponadto każdy zainteresowany dostanie ode mnie umowę wypożyczenia auta ze wszystkimi danymi na priv albo Ania-wstawi ja tutaj Za pieniązki które mi zostały Miś idzie jutro do doktora;) Quote
evita. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Po takim dniu pełnym wrażeń nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam spokojnej nocki :sleep2: P.S. poproszę na pw numer konta to się cosik dorzucę Quote
mosii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 +wellington przesłała do mnie 50zł, teraz dopiero odczytałam priv:oops: Ale Miś już u mnie, jest bezpieczny. Jutro idze do doktora, który powie co dalej;) Dziekuję Blondelli, Irmie i Wellington za pieniązki, bez których cała akcja dzisiejsza nie mogłaby się udać:shake: Dziękuje również Patii, która bardzo chciała pomóc:) Quote
Tigraa Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 ciag dalszy rozliczen irma wplacila na moje konto 150 z czego 100 zl dalam mosii a 50 zl mam odeslac Blondelli ktora pozyczyla pieniądze mosii. mosii i Blondella potwierdzcie.Blondella daj mi na pw numer Twojego konta. Buzka dla wszystkich za zycie dla Misia. wplata od jogi jeszcze nie dotarla,jak dotrze,natychmast napisze. Quote
Recommended Posts